reduktora zobratu attiecibas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 29
- chevron_right
vai uz e36 reduktora var atrast to attiecibu kada vinjam ir?
lasi reduktoru topiku gan arī šo topiku.
Meklē mazu pieskrūvētu plāksnīti uz reduktora aizmugures, nokasi sūdus un iesp. salasīsi, kāda ir attiecība.
Man, piemēram, tā birka bija tā norūsējusi, ka neviena cipara vairs nebija. Skatījos caur RealOEM.com... Ievadīju sava auto VIN pēdējos 7 ciparus, tad Rear Axle => Rear-axle-drive, atvērās reduktors un apakšā rakstīta attiecība (I=38:11=3,45-V).
Tiesa gan, tā tikai var noteikt kāds reduktors nācis no rūpnīcas Tavam auto.
Kads zinoshaks varbut varetu aptuveni pateikt kada varetu but atieciba manam is parastajam reduktoram, ja braucot ar 5to uz 100km/h man ir 2.9k apgriezienu? iepriekshejais saimnieks teica ka vinham tieshi ir garais reduktors, tb ar atiecibu zem 3 nu nevar but
3.45 attiecība būs tādiem rpm.
atkariibaa kadi diski, bet nu ta vien izklausas ka tas 3,45 ari buus ja disk ibus 15" vai 16" tad varetu but ari 2,23, vispar ja ir tas 3.45 un 17" tad butu jabut bik bik pari 3t rpmhouseworx rakstīja:Kads zinoshaks varbut varetu aptuveni pateikt kada varetu but atieciba manam is parastajam reduktoram, ja braucot ar 5to uz 100km/h man ir 2.9k apgriezienu? iepriekshejais saimnieks teica ka vinham tieshi ir garais reduktors, tb ar atiecibu zem 3 nu nevar but
...
skaidrs, paldies
nu ja man ir 15nieki, no 5tas govs(e34) platie ar loti biezhu gumiju ka tankam
nu ja man ir 15nieki, no 5tas govs(e34) platie ar loti biezhu gumiju ka tankam
man tur izmet visus iespējamos reduktorus kas nākušiNixon rakstīja:Man, piemēram, tā birka bija tā norūsējusi, ka neviena cipara vairs nebija. Skatījos caur RealOEM.com... Ievadīju sava auto VIN pēdējos 7 ciparus, tad Rear Axle => Rear-axle-drive, atvērās reduktors un apakšā rakstīta attiecība (I=38:11=3,45-V).
varbūt kāds zin kāda mazākā attiecība reduktoram lielajā korpusā? reāli interesē 3.91 un uz augšu
ir attieciba 4 ar kautko neatceros , ja intrese PM.
man ir 4.27 tikai gultnis jāmaina!zorro333 rakstīja:varbūt kāds zin kāda mazākā attiecība reduktoram lielajā korpusā? reāli interesē 3.91 un uz augšu
Varbūt kādam ir 3.15 vai 3.23 atiecība no lielā reduktora?
*Resns un vienaldzīgs
*The Only Easy Day Was Yesterday
*The Only Easy Day Was Yesterday
Sveiki lieta tāda ka nobruka reduktors, vai kāds varētu pateikt labāko variantu kādu likt virsū? 323i ar 2.5l motoru 96.gada!
Nevajaga trasei, bet nu lai var arī kādā līkumā iešķērēt
Nevajaga trasei, bet nu lai var arī kādā līkumā iešķērēt
3,15 vai 3,45.
A kur var redzēt uz reduktora attiecību, gribās zināt kāds man tagad virsū ir?
Uz reduktora izmugurējā vāka jābūt metāliskai plāksnītei pieskrūvētai, tur arī ir tā attiecība minēta.
Bet tā - palasi šeit: http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=9&t=85&start=40
Bet tā - palasi šeit: http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=9&t=85&start=40
icis rakstīja:A kur var redzēt uz reduktora attiecību, gribās zināt kāds man tagad virsū ir?
uz reduktora ir plāksnīte pieskrūvēta aizmugurē, tur arī ir attiecība!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Bet liekas, ka tā plāksnīte ir reduktoram no augšpuses (gad., ja reduktors vēl uz mašīnas!)
Sveiki man tads jaut, man ir 2.0 1991 gada reduktors laiz elju un ir doma ka vajag vinju nomainiit, vai man der reduktors no 1.8 vai 1.6 dzineja 1993 gada?
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze