Par baltu velti
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- …
- 104
- chevron_right
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Interese e36 kupejas priekšējās durvju abšivkas. Var būt ar defektiem, atlipušas un t.t..
pretim varu iedot kadu detaļu no e39 sedana, m43b16 motora vai kko citu
pretim varu iedot kadu detaļu no e39 sedana, m43b16 motora vai kko citu
Varbut kadam ir PFL nasis, varu iemainit pret FL nasim. ???
Neaizmirsti, ka brilli ar jāmaina.Gwido rakstīja:Varbut kadam ir PFL nasis, varu iemainit pret FL nasim. ???
Paldies par infoEmteks rakstīja:Neaizmirsti, ka brilli ar jāmaina.Gwido rakstīja:Varbut kadam ir PFL nasis, varu iemainit pret FL nasim. ???
Tad laikam ka nevajadzes, jo mana brile nav taja labakaja stavokli.
Nav runa par stāvokli, PFL nāsis neder FL brillē un vice versa.
Sent from my SM-A300FU using Tapatalk
Sent from my SM-A300FU using Tapatalk
Maini gan tad labāk,jo ja reste šī ir švaka,ņem jau FL brilli ar FL nāsīm!Gwido rakstīja:Paldies par infoEmteks rakstīja:Neaizmirsti, ka brilli ar jāmaina.Gwido rakstīja:Varbut kadam ir PFL nasis, varu iemainit pret FL nasim. ???
Tad laikam ka nevajadzes, jo mana brile nav taja labakaja stavokli.
Ne e36 figņa, bet ja nu kādam vajag jaunu, nelietotu galaxy nexus (i9250) flip coveru (ķīna ofc), var padot man ziņu. Par zaļo tērveti atdošu, telefons saplīsa pirms viņš atnāca pastā
Mok kādam ir nevajadzīga 3 golfa priekšējā lūpa?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Ļoti gribētos kupejas pasažiera puses paspārni.
Varu atdotu universāļa pelēko paneli un daudzus salona plastmasus izņemot bagāžnieka pārvalku ar suņu sietu, ja nevienam nevajag atdošu ugunskuram! PM
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Draudzene sāk likt tiesības, ja nu kādam ir Rīgā vai Rīgas apkaimē nevajadzīgas zaļās mācību grāmatas, tad labprāt pret kaut ko garšīgu iemainītu vai aizņemtos uz laiku, kamēr noliek tiesības!
Varbūt kādam ir airbag pasažieru puses vāks nevajadzīgs? Melnā krāsā.
varbūt kādam ir lieks priekšējie trieciensteiņi?
labprāt iegādātos par simbolisku samaksu... PM
Kas ir trieciensteiņi?JanisB rakstīja:varbūt kādam ir lieks priekšējie trieciensteiņi?
ja tu domā balkas amiiti tad man ir
Gan jau, ka domāja stabilizatora stieņa atsaitesspinn540 rakstīja:ja tu domā balkas amiiti tad man ir
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- …
- 104