Par baltu velti
Varbūt kādam ir nevajadzīga 1 R17 225/45 riepa? Pēc nedēļas jāiepērk normāls komplekts, bet ar zapasku vālēt galīgi neinteresanti
Gribu tikt vaļā no akvarīja un tanī mītošajām zivīm!
Ja kādam interesē PM!
Ja kādam interesē PM!
es ari varetu savas jurascucinas kadam noziedot, pat butu ar mieru sutit pa pastu
...
Savākšu! :)
E36 CCFL eņģeļacu invertors - mos kadam ir vajadzigs? tad PM
Paldies, bet jau dabūju.
Vienkārši aizmirsu izņemt ārā šo
Vienkārši aizmirsu izņemt ārā šo
Varbūt kādam garāžā aizņem vietu priekšējie bremžu diski? Baigi vajadzētu.
Vēl pieejams?marux rakstīja:Nav gluži ar auto saistīta lieta, bet par baltu velti gan.
Uzdāvināšu mazlietotu novusa galdu. Līdzi 3 kijas un daži kauliņi (komplekts gan vairs nesanāks). Jānomazgā, jāpārvelk līnijas, un būs kā jauns. Pat kabatiņas visas ir veselas Pirkts vēl par rubļiem, tātad gana kvalitatīvs Pēdējos 10 gadus vnk stāv garāžā un aizņem vietu. Vienīgie izdevumi - jābrauc pašiem pakaļ uz Alūksni.
pasūti ebajā man no amerikas atnaca viss kopā pa 4-8ls laikam netaceros cik bija,bet 5 tie klipši palika vēl pāri! un pasūtiju vēl tos abus papīra galus kur tie klipši nāk iekša!
ok, būs laikam tā arī jādara.
Esc' rakstīja:E36 CCFL eņģeļacu invertors - mos kadam ir vajadzigs? tad PM
Ir vēl spēkā piedāvājums?
Man tikko viens nobruka!
Varbūt kādam mājās ( Rīga ) mētājas 7 pogu OBC ?
Varētu šodien piebraukt un samainīt pret kko garšīgu! lūdzu PM plz pierakstiet arī savu nr lai varu atbildēt !
kadam majas nemetajas sedana grida (domata ir tepikja materiala gridas dalja nevis metala), vajag prieksheja blakussedetaja puse ielikt.PM
Atdosu pr. bampera kreiso lielo moldingu
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Uzdāvinat kāds normālu ātruma kloķi!