dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- …
- 130
- chevron_right
Blin,a es kad savus vecos automašinas benkus demontejis, domajis kam tie vajadzigi...
pa cik tādas gumijas vanītes var dabūt?
Man sanāca 25Ls :)
dogma beidz šitā pedantoties
Izskatās, ka te būs vēlviens senjors, kuram viss ir I D E Ā L I
Veiksmi, lai viss izdodas
Izskatās, ka te būs vēlviens senjors, kuram viss ir I D E Ā L I
Veiksmi, lai viss izdodas
Līdz ideālam gan tālu, bet tiecamies :) Sezonas atklāšana nav tālu, jāpacenšas vismaz uz šo, lai nav kauns braukt
Aizmirsās mafona bildīte.
Kā arī sagaidīta oem reduktora blīve, lai var beidzot salikt savu reduktoru un pārsēsties no trojebusa uz klusu auto
Kā arī sagaidīta oem reduktora blīve, lai var beidzot salikt savu reduktoru un pārsēsties no trojebusa uz klusu auto
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Besī laikā, cik viss pieklājīgi!
+1
+1
laba megnetola - man arii nedaudz cits modelis, bet nu lidzigs un tas oranzais apgaismojums labi iet kopā ar OEM apgaismojumu...
Man jau vairāk tā lielā grozāmā poga patīk Iepriekš bija tāda maziņa, kā 1 sant. knopka.. Jeļi, jeļi varēja kaut ko pagrozīt, ja brauc pa nelīdzenu ceļu
Lai veicas darbos.
Riebīgi labi izskatās tas maģis
Lai nav jāparkojas ārpus e36 laukuma kā pagājušo sezondogMa rakstīja:
Līdz ideālam gan tālu, bet tiecamies :) Sezonas atklāšana nav tālu, jāpacenšas vismaz uz šo, lai nav kauns braukt
Jap, pašam melnajā kupejā arī bija tas Pioneer... pēc funkcijām ir OK, bet ērtības ziņā tas "rullis" ar ko gruza visu būtību - ateja ciets un maziņšdogMa rakstīja:Man jau vairāk tā lielā grozāmā poga patīk Iepriekš bija tāda maziņa, kā 1 sant. knopka.. Jeļi, jeļi varēja kaut ko pagrozīt, ja brauc pa nelīdzenu ceļu
o tev ari alpine 117 laba izvele
RENIO rakstīja:woofera caurule/gaisa truba...man liekas.
Fāzu inventors !KLAVINS rakstīja:jap woofera caurule , tik intresanti ko buves un kur vinju liks
Neizskatās gan pēc 117.Dj_Zii rakstīja:o tev ari alpine 117 laba izvele
Uzlikti, lai paskatītos, cik pašam labi patīk marux'a mīļākie spoguļi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
mums arii patiik veciit, patiik...
izskatas labi :) lai gan pasam ari patik vairak orginalie, sitie izskatas oke :) piestav :)dogMa rakstīja:Uzlikti, lai paskatītos, cik pašam labi patīk marux'a mīļākie spoguļi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- …
- 130