dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- …
- 130
- chevron_right
Un nemaz nav tik traki ar to, ka nevar redzēt neko. Saregulē un viss ir čikiniekā
Spoguļi tieši laikā... Man citreiz uz sēdinātiem auto oriģinālie spoguļi liekas kā lielas ausis.
tas ka runa ka m/spogulos neka nevar redzet nav tiesa ,tapat ka st5 ir garlaicigi viņos var vel labak visu redzet
paliek smuki, patik ko sadariji ar to gaisa iepludi, pat no puletas nerzas nebutu tik smuki, parak izceltos, bet paskatoties sho, ari saku planot par ko tadu, tik ne preks koniskaa.
ps, kad liec aizm el logu motorinjus, pieraksti vadu shemas, pectam padalisies ar manim,
pps. jaa pie kastes tiek stradats
ps, kad liec aizm el logu motorinjus, pieraksti vadu shemas, pectam padalisies ar manim,
pps. jaa pie kastes tiek stradats
...
Nu, tu jau mani saprati... Jums abiem ar Orkānu - būvē, taisa, pucē un beigās visu sabojā ar fledermaušu spoguļiem...dogMa rakstīja:Uzlikti, lai paskatītos, cik pašam labi patīk marux'a mīļākie spoguļi
[attachmt=0]2012-12-26 15.17.15.jpg[/attachment]
nezinu kapēc, bet man liekas ka šitie spoguļi ciešami izskatās tikai kupejām
Nedrīkstu piekrist!
DogMas topikam sekoju līdzi vēl pirms nopirku e36, reāli respect vecīt par tādu apņēmību un pedantiskumu, visam, ko dari, cenšos ņemt piemēru!
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Prieks dzirdēt!
Jā.., E36tie, tā ir vājība
Jā.., E36tie, tā ir vājība
Hey sveiki , esmu jauniņais forumā =] , tikko bija slinkums pāralsīt visas tās lapas ko esat sarakstījuši bet 1mo lapu visu izlasīju un vnk respekts tev par to =] skaista mašīna un daudz iegūldīts arī =]
Jā, tās lapas baigi daudz savākušās
Pa šīm dienām arī šis tas sadarīts.
- nomainīts gaudojošais reduktors, uzstutēts 2,93 reduktors
- nomainīts radiators, uzlikts oem lielais.
- nomainīts stūres krustiņš un konstatēts, ka reikai lufte parādījusies
- nomainītas dzinēja paduškas, tagad ņemu atpakaļ savus sliktos vārdus par m20 spararatiem
- dabūti skrūvīšu aizbāžņi baradaka skrūvītēm, sīkums, bet patīkami :)
Pa šīm dienām arī šis tas sadarīts.
- nomainīts gaudojošais reduktors, uzstutēts 2,93 reduktors
- nomainīts radiators, uzlikts oem lielais.
- nomainīts stūres krustiņš un konstatēts, ka reikai lufte parādījusies
- nomainītas dzinēja paduškas, tagad ņemu atpakaļ savus sliktos vārdus par m20 spararatiem
- dabūti skrūvīšu aizbāžņi baradaka skrūvītēm, sīkums, bet patīkami :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tā neko range
Tas nozīmē, ka atpakaļ būs m20?
Tas nozīmē, ka atpakaļ būs m20?
kas tas ir otrajā bildē?
Viņam tak man liekas vēljoprojām ir M20..
Tas ir vadu turēklis, kas iet pie stūres kalonkas, uzreiz aiz pagrieziena slēdža.RENIO rakstīja:kas tas ir otrajā bildē?
Tieši tā, vēl neesmu mainījis :) Izskatās, ka palikšu pie m20.Ruu rakstīja:Viņam tak man liekas vēljoprojām ir M20..
Tev tak bija restaureta reika, vai es kaut ko sajaucu?
Nop, nebija restaurēta. Dabūju no nodeguša E36 ideālu reiku (korpusu, bez nevienām izdiluma pēdām). Saliku no 2 reikām 1. Bet pieļauju, ka jāpievelk tikai skrūve, jo skrūvi pievilku tikai uz galda un viss.
Kamēr traucēts dogmam strādāt mēs ar Pacha ielikām man BUSINESS CD maģi, ja tev interesēja vari sākt par viņu domāt, jo sapratu ka izskatās kruta, bet baigā vēsture viņš
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- …
- 130