Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- …
- 2228
- chevron_right
Pavisam drīz atklāšu riteņa sezonu
Un kā arī kļūšu par 7dienas braucēju
Un kā arī kļūšu par 7dienas braucēju
wow nebūšu vienīgais kas vizināsies ar riteni ..
Man izdevīgāk uz darbu ir braukt ar riteni
nu man tas pats sanāk
Ar kājām 5-10 min
Ritenis 2-3 min
Mašīna: 5 min (pie tāda nosacījuma ja visur ir zaļais un ja pa priekšu nevelkas kāda sēne. :)
Ar kājām 5-10 min
Ritenis 2-3 min
Mašīna: 5 min (pie tāda nosacījuma ja visur ir zaļais un ja pa priekšu nevelkas kāda sēne. :)
nu to4 tas nebija kompots es biju nostajies tieshi blakus sanaca kad jumts nedaudz isaaks haube isaka un logi nedaudz atshkjiisaas Melna coupe ar M paku aizmugure uzliime Zip & Run varbuut kadampiedes lkm ipashnieks macas LU.marux rakstīja:Neņem ļaunā, bet vai tiešām esi 100% pārliecināts, ka tas nebija Kompots? Cita E36 virsbūve nevar būt īsāka par kupeju/sedanuputans rakstīja:sveiki man radies baigais jautajums.
sodien kad noparkojos blakus veel vienam e36 coupe pipejot, verojot konstateju kad mans coupe ir par bezmazvai bagaznieka tiesu garaaks. kas tas var buut par modeli vai kaa luudzu gribetos baigi uzzinat jo tas nebija compacts 100 procenti.
man tas klikšķis ir pat tad ja tukša bāka, pistoli pavelku bik ārā lai tie tvaiki neiet iekšā pistolē, tad var normāli pielietrews rakstīja:Hmm šodien bāka bija bik virs sarkanās strīpas, aizbraucu uz tanku, gribēju pameiģinat laimi loterejā ko piedāva Statoil. Iemaucu pistoli iekšā un leju degvielu lai ir virs 30Ls, pedejos 50 santīmus ielēju ar mokām iekša, jo sākās tas klikščķis ka bāka ir pilna skatos dačikā rāda starp 30 un 40 litriem, tad jau laikam man beigts tas degvielas mērītājs vai kas tur ?
Rolans tu neko tādu nebiji novērojis ?
Kāds ir sods par braukšanu ~140km/h atļauto 90km/h vietā! Var kāds pateikt?!
Starp citu man tas klikšķis ir arī tripers, bet esmu piešāvies liet! Vajag līdz galam ielikt pistoli manējam un ja pareizi atceros paliekt viņu uz augšu... Varbūt uz leju! Karoče uz augšu vai uz leju paspied pistoli, kad lej!
Starp citu man tas klikšķis ir arī tripers, bet esmu piešāvies liet! Vajag līdz galam ielikt pistoli manējam un ja pareizi atceros paliekt viņu uz augšu... Varbūt uz leju! Karoče uz augšu vai uz leju paspied pistoli, kad lej!
Pēdējais labojis I'm_Infinite - 30 Mar 2012, 16:19, kopā labots 1 reizi.
Biji "fotosalonā" ?
Es neesmu pārliecināts. Pirms kādas pusotras stundas braucu no Rīgas uz Ventspili! Pie Pūres robežas apdzinu vairākus autiņus un biju nedaudz ieskrējies... Tā nu gadijās, ka pretī nāca mašīna un uzreiz ielecu atpakaļ savā joslā un strauji sanāca bremzēt, jo tieši tajā vietā bija zīme 70kmh un viens passāts b3 vilkās apmēram uz 50! Gandrīz pakaļā ielikos! tad nu kratijos kādu gabaliņu aiz tā pasāta un kreisajā pusē ieraudziju baltu opel bulciņvāģi! Tas ka visi tik lēni brauca pie zīmes 70, jo īpaši pa priekšu tas passāts jau laikam visu izsaka... Ir sajūta, ka esmu iespējams uzrāvies! Cerēsim, ka veiksmīgi apstākļi būs sakrituši! Bet pašu radaru nemaniju nekur! Un braukt atpakaļ un skatīties ar negribējās!
149.24.20.0 Par braukšanu ar automobili, kura stikli pārklāti ar pārklājumu, kas neatbilst normatīvo aktu prasībām =sods 60 ls.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Norāvi sodiņu?
Tev priekšējie sānlogi tonēti?
chaboska rakstīja:Tev priekšējie sānlogi tonēti?
Gandrīz izdevās gadu nobraukt, pietrūka nedēļa līdz skatei.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Atradu vienu vecu bildiiti ,kuraa redzama manis kraasotaa laivinja
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Labs
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Lai "vieglas smiltis" video autoram..
varbūt šeit mīt kāds datortārps un ir gatavs man izpalīdzēt ar video downloudu , kā piemēram šis _ http://www.tv3play.lv/play/269080/?autostart=true. 1100 paldiesiņi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- …
- 2228