2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- …
- 72
- chevron_right
jau zils?
Labāk nekā orandžs
nu vienu brīdi gribējās rozā kā Tu būtu krāsojis es nez kas man uznāca, gāju uz veikalu pēc violetās krāsas, bet ieraudzīju, ķipa fluroscējošu zilo, domāju būs tiktpat spilgts un dursies acīs kā oranžais bet nekā un vajadzēja to izdarīt, lai saprastu, ka nevajadzēja tiešām tā darīterda rakstīja:jau zils?
nekas ir jau ieķerta tā superspilgtā sarkanoranžā ar kuru krāso ātrās palīdzības un reanimācijas mašīnas lai gan bija plāns par plaukta uzpulēšanu, bet nu nez...mošk to uz nākamgadu
Regulāri redzu limbažos 6dienās
jā, bet tumsā nav tas vispārRudziņš rakstīja:Labāk nekā orandžs
pienāc klāt , ja jau redzi , savādāk tikai mazie puikas nāk klāt .. patīk jau laikamLācis rakstīja:Regulāri redzu limbažos 6dienās
Es jau redzu tik tevi caurbraucam. ko ta es ar savu stock 1.8is piebraukšu, nobālēšu
Tev zems asinspiediens uzreiz ieraugot citus e36, ka bālēsi?
ne jav es, mana orginālā rūpnīcas kupeja
Es Tavā vietā noņemtu tos spliterus un nolaiztu daudz zemāk priekšu,savādāk šie diski neizskatās kā tiem vajadzētu izskatīties.
borbeti iepriekš bij uz mana auto, imho ar zilo un oranžo esi nošavis greizi, nav tā kopskata, bet cīnies
https://www.flickr.com/photos/119760082 ... 063679334/
Zem tām daudzajām krāsas kārtām tiešām apakšā ir balts!!!Tas tā paskrāpējot!
Ridlih - balti centri ar fluorsarkaniem plauktiem būtu vienkārši spridzeklis.
Ridlih saki godiigi,tani video tev profilaa,tas esi Tu???
ar kompatu pa brugji
izskatās ka Ridlihs ir sevis meklējumos
marux rakstīja:Ridlih - balti centri ar fluorsarkaniem plauktiem būtu vienkārši spridzeklis.
p.s.
man liekas, ka Tev radošā krīze ir un joprojām domā, ka labākais ko esi uzdizainerējis ir Tava auto ziemas diski ar visu oranžbaltokrāsojumu
ar zilo jā. oranžo 100% bija trāpīts desmitniekā. prosta balti bija vnk es tā arī nesapratu , kāda velna pēc viņi vnk bija tupa visi balti nokrāsoti, tas gan laikam nebija Tavs roku darbs. nošāvi greizi Tu, kad uzliki savam auto želejnieciskākos diskus kādus vien var mieru, mieru izskatās jau labiRTG rakstīja:borbeti iepriekš bij uz mana auto, imho ar zilo un oranžo esi nošavis greizi, nav tā kopskata, bet cīnies
priekša kamdēļ nav zemē ir rasktīts uz reizēm 4 toč, pameklē pa visu topiku uz atpakaļuhuliits rakstīja:Es Tavā vietā noņemtu tos spliterus un nolaiztu daudz zemāk priekšu,savādāk šie diski neizskatās kā tiem vajadzētu izskatīties.
gar apmaliSKALINS rakstīja:Zem tām daudzajām krāsas kārtām tiešām apakšā ir balts!!!Tas tā paskrāpējot!
jā, kā redzi baltā krāsa izgāzās pa visu stajanku, gribēju paspēt Tev aizvest, lai nesačakarē savus diskus ar vecu grīdas krāsucipruss18 rakstīja:Ridlih saki godiigi,tani video tev profilaa,tas esi Tu???
Ridlihs ir pozitivusā un strādā un pagaidām nav pazudisRENIO rakstīja:izskatās ka Ridlihs ir sevis meklējumos
p.s.
var pateikt tikai to pagaidām, ka iepirktais flurosarkanoranžais jaunais nav uzkrāsots uz diskiem un izskatās, ka arī nebūs ......
Jep, man tiešām radošā gara lidojums ir kaut kur apstājies... Vai arī dotais krāsu salikums tiešām labi izskatās.
šobrīd nekādas krāsas vairs nav īsti
Tad palika tikai vieniga un pēdējā - spilgti rozā.
jā, šāda ideja bija tiešām , bet tas bija pirms oranžajiem
tagad bija it kā sākts darīt visu, lai būtu pulēti plaukti, bet tas ir ir baigais boorings, vienīgi ar tādiem vieglāk pārdot būtu auto vai pašus diskus. kaut kā sāk nāk domas par e39 vai e38.... laikam vecums nāk virsū
tagad bija it kā sākts darīt visu, lai būtu pulēti plaukti, bet tas ir ir baigais boorings, vienīgi ar tādiem vieglāk pārdot būtu auto vai pašus diskus. kaut kā sāk nāk domas par e39 vai e38.... laikam vecums nāk virsū
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- …
- 72