sajūgs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- …
- 83
- chevron_right
manžete ir tas pats blīvslēgs
Kad sajūgs neizspiests, tad tāda kā graboņa ir. Kad sajūgu izspiež, viss paliek kluss kluss un pat auto dzirdēt gandrīz nevar. Uz kuru no sajūga daļām skatīties ?
dogMa rakstīja:"Manžetes" atrodas zem gumijotās gofras galvenajam sajūga cilindram, t.i., iekšā pašā cilindrītī. Es pat nemāku aprakstīt, kas tas saprotamā valodā ir
thekukanols rakstīja:manžete ir tas pats blīvslēgs
Paldies par atbildi. Tiešām tādu vārdu dzirdēju pirmo reizi, pat loģisko domāšanu nevarēju ieslēgt jo tas vārds man ne ar ko neasociējās.
Man bija tieši tas pats, kas tev un manā variantā bija izspiedējgultnis beigts. Kad noņēmu kārbu, tas gultnis vienkārši sabira un visas gultņa bumbiņas izbira pie zemes.bee-do rakstīja:Kad sajūgs neizspiests, tad tāda kā graboņa ir. Kad sajūgu izspiež, viss paliek kluss kluss un pat auto dzirdēt gandrīz nevar. Uz kuru no sajūga daļām skatīties ?
Kāds ir jauns m52 sajūga biezums?
sajūgam nomainīja cilindru, uzvilka mašīnu un motors aizgāja! viss beidzās diezgan veiksmīgi! motoram bija k-kāds gļuks...Veilers rakstīja:nevaru iemest video, jo tuvākas dienas pie auto netikšu!aizvedu pie saviem čaļiem, lai skatās! par kloņenes devēju es arī iedomājos, bet to variantu man noraidīja, jo vairāk izskatās pēc mehāniskas vainas... motoram vēl bija niķis, ka aukstam galīg nebija jaudas, bet kompis nekādus devēja bojājumus neuzrādija!
Jauna sajūga diska biezums ir 10mm. Minimālais biezums 7,5mmmelaro rakstīja:Kāds ir jauns m52 sajūga biezums?
kā ir ar m20 spararatu!? uz m52 dzinēja!
kas ir vajadzīgs!? m20 sajūga komplekts,m20 starteris(mazais)! viss tip top der!?
kas ir vajadzīgs!? m20 sajūga komplekts,m20 starteris(mazais)! viss tip top der!?
cik biezam jabut 2.5tds sajuga diskam?
2 postus augstāk. Sajūga diska izmēri nemainās.
paldies, paldies :)
Ir tāda problēma, ka sajūgs ir pedālim pie paša gala, gribēju pārliecināties vai kkur nav gaiss, atgaisojot nekas tāds netika konstatēts, taču sākās tāda lieta, ka ieliekot robā ir tāds kā neliels sitiens jūtams
Cik esmu interesējies tad piemēram sajūga disks tik pēkšņi nesākot visādus brīnumus taisīt, tad galvenās aizdomas krīt uz galveno cilindru, tas sitiens varētu par to liecināt?
Kāds varbūt var ieteikt kur pirkt to cilindru un cik smagi mainās viņš?
Cik esmu interesējies tad piemēram sajūga disks tik pēkšņi nesākot visādus brīnumus taisīt, tad galvenās aizdomas krīt uz galveno cilindru, tas sitiens varētu par to liecināt?
Kāds varbūt var ieteikt kur pirkt to cilindru un cik smagi mainās viņš?
neizspiezh sajugu lidz galam, ieliekot atrumaa tas sitiens ir jo sasledzas visas komponentes, sitiens var but no karbas, varbut no reduktora,
respektivi kjipa liekot atrumaa sajugs kjipa pusizspiests sanak.
jaa varetu buut izspiedej cilinds, nomainit vinju vairak kaa vienkarsi, pat liekas ka no visiem modeljiem dereja, (iznjemot 328i un abus m3)
atskruvee divas skruves, injem vinju araa, pieskruvee jauno un pectam atgaiso.
pasam kautkaa liekas ka drizak vaina bus atrodama nonjemot kaarbu..
respektivi kjipa liekot atrumaa sajugs kjipa pusizspiests sanak.
jaa varetu buut izspiedej cilinds, nomainit vinju vairak kaa vienkarsi, pat liekas ka no visiem modeljiem dereja, (iznjemot 328i un abus m3)
atskruvee divas skruves, injem vinju araa, pieskruvee jauno un pectam atgaiso.
pasam kautkaa liekas ka drizak vaina bus atrodama nonjemot kaarbu..
...
Nu jā, ceru ka kārbu nevajadzēs aiztikt, Ziemā kaut kā baigi negribās ņemties ar to visu.
Par to cilindru man jau te stāstīja ka sanākot pačakarēties lai nomainītu, grūti tikt klāt(runa gāja par to kas mainās no salona puses)
Par to cilindru man jau te stāstīja ka sanākot pačakarēties lai nomainītu, grūti tikt klāt(runa gāja par to kas mainās no salona puses)
Varbūt kāds tad varētu apgaismot kā pareizi sauc to cilindru kas nāk pie pedāļiem salonā? Un cik smagi tad viņš mainās beigu beigās?
Sajūga darba cilindrs. Nav baigais čakars nomainīt, ja ir bedre vai pacēlājs.
PIRMS RAUJ NOST TO CILINDRU,PASKATIES UZ VIŅU NO SALONA PUSES,VAI VIŅŠ IR NOPUŅĶOJIES,VAI NĒ.
Nu,tas,kas pie pedāļiem būs galvenais cilinrds,(es viņu tā saucu )un mainās no salona puses.
Jaatskrūvē divas skrūves ,ar kurām pats cilindrs ir pieskrūvēts,jaizvelk vienu stienīti,ar kuru stiprinās pats pedālis,janorauj eļļas šļūtenīte NO EĻĻAS BAČOKA,(lai varētu viņu ar visu cilinrdu nedaudz pavilkt uz salona pusi) un PRĀTĪGI ,MAZLIET japavelk cilindrs ar visu trubiņu,(kas nāk no bačoka,un no kārbas)uz iekšu (uz salonu,lai varētu tikt klāt sprostgredzenam,ar kuru fiksējas caurulīte,kas aiziet uz kārbu),tad cilindra pašā galā, izvelc eļļas trubiņas sprostgredzenu,un PRĀTĪGI atvieno arī to trubiņu pie cilindra,kas nāk no bačoka.(SAKU PRĀTĪGI,JO TUR VIŅA TĀ FIFĪGI FIKSĒJAS,UN NEBŪTU VĒLAMS APLAUZT TAM FIKSATORAM ĻIPIŅAS,KURAS IR NO PLASTMASAS)Un PRĀTĪGI norauj viņu no eļļas caurulītes,kas aiziet uz kārbu,un kad norausi cilindtu no trubiņas,kas aiziet uz kārbu,centies viņu kautkā nostiprināt,lai nepamūk uz motora pusi,jo tad būs baigi grūti tikt klāt,lai pastumtu viņu atpakaļ uz salona pusi NU VISMAZ ŠITĀ ES SAVĒJAM MAINĪJU
rEKUR BILDĒ AR SARKANO
Nu,tas,kas pie pedāļiem būs galvenais cilinrds,(es viņu tā saucu )un mainās no salona puses.
Jaatskrūvē divas skrūves ,ar kurām pats cilindrs ir pieskrūvēts,jaizvelk vienu stienīti,ar kuru stiprinās pats pedālis,janorauj eļļas šļūtenīte NO EĻĻAS BAČOKA,(lai varētu viņu ar visu cilinrdu nedaudz pavilkt uz salona pusi) un PRĀTĪGI ,MAZLIET japavelk cilindrs ar visu trubiņu,(kas nāk no bačoka,un no kārbas)uz iekšu (uz salonu,lai varētu tikt klāt sprostgredzenam,ar kuru fiksējas caurulīte,kas aiziet uz kārbu),tad cilindra pašā galā, izvelc eļļas trubiņas sprostgredzenu,un PRĀTĪGI atvieno arī to trubiņu pie cilindra,kas nāk no bačoka.(SAKU PRĀTĪGI,JO TUR VIŅA TĀ FIFĪGI FIKSĒJAS,UN NEBŪTU VĒLAMS APLAUZT TAM FIKSATORAM ĻIPIŅAS,KURAS IR NO PLASTMASAS)Un PRĀTĪGI norauj viņu no eļļas caurulītes,kas aiziet uz kārbu,un kad norausi cilindtu no trubiņas,kas aiziet uz kārbu,centies viņu kautkā nostiprināt,lai nepamūk uz motora pusi,jo tad būs baigi grūti tikt klāt,lai pastumtu viņu atpakaļ uz salona pusi NU VISMAZ ŠITĀ ES SAVĒJAM MAINĪJU
rEKUR BILDĒ AR SARKANO
OO, nu paldies par izsmeļošo aprakstu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66