Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- …
- 2228
- chevron_right
Tur ar to sarkano sedanu?
Nebūtu tās reklāmas, tad nekādu problēmu, bet tās sūda reklāmas ir atdalītas no video un traucē video nofiksēt.. :\Rons rakstīja:varbūt šeit mīt kāds datortārps un ir gatavs man izpalīdzēt ar video downloudu , kā piemēram šis _ http://www.tv3play.lv/play/269080/?autostart=true. 1100 paldiesiņi.
Tas ir 100 % nē, vai arī man ir tomēr izredzes uz kādu softiņu ar ko paspēlēties ? varbūt vari kko ieteikt ? jeb tur paliek variants tikai ar screen graberi..dogMa rakstīja:Nebūtu tās reklāmas, tad nekādu problēmu, bet tās sūda reklāmas ir atdalītas no video un traucē video nofiksēt.. :\Rons rakstīja:varbūt šeit mīt kāds datortārps un ir gatavs man izpalīdzēt ar video downloudu , kā piemēram šis _ http://www.tv3play.lv/play/269080/?autostart=true. 1100 paldiesiņi.
Vari mēģināt Orbit Downloader. It kā tāds populārs. Ar to neesmu mēģinājis.
Es uz paris dienam esmu dabujis bmw kludu lasitaju, mos vares nopirkt, bet gribas iztestet vai strada :) ja kadam ir velme var piebraukt varu meginat pieslegt. atrodos Agenskalna, PM vai 28661855
video labs :dRolands rakstīja:[/youtube]
Paldies, bet laikam man pirksti līki...kaut kā nesanāk.dogMa rakstīja:Vari mēģināt Orbit Downloader. It kā tāds populārs. Ar to neesmu mēģinājis.
No visurienes citurienes man sanāk video izvilkt, bet ne no tv3play :)
Varbūt kāds brauc no Gulbenes uz Rīgu laika posmā no 1. līdz 5. aprīlim???
Gribu sabīdīt ģelas
PM lūdzu!
Gribu sabīdīt ģelas
PM lūdzu!
šodien 21.00 nevajadzēja elektrību noslēk visiem un visur?
"zemes stunda"- ieguldījums nākotnē!
Uz stundu visā pasaulē, liekas, ka 21:00 VAJADZĒJA IZSLĒKT VISAS ELEKTROLIETAS!
tad tāpēc draugiem.lv atkal tas melnais sakums un sledzis..
es no riita pamostos - iesledzu kompi.. melns.. skaidrs 1. apriilis..
njā laikam tomēr nav shodien 1. apriilis..
es no riita pamostos - iesledzu kompi.. melns.. skaidrs 1. apriilis..
njā laikam tomēr nav shodien 1. apriilis..
IZSLĒGT.erda rakstīja:"zemes stunda"- ieguldījums nākotnē!
nebiju neko dzirdejis par tadu joku!erda rakstīja:"zemes stunda"- ieguldījums nākotnē!
a ko darit ar saldetavu un vispar ledusskapi?? mani aukstie alinji pec stundas vairs nebus tik auksti
...
mērķis vairāk ir izslēgt to ko var, domā penatgons savus serverus slēgs ārā? :D visus sateliitus utt :d
Es gan šodien visas gaismas izslēdzu no 20:30 - 21:30, tik, protams, kompi atstāju ieslēgtu (atkarīgais)
Nezināju... Tā iet, ja TV neskatās un ziņas nelasa... BET - man ir attaisnojums - 1dien draudzenei diplomdarbs jānodod, tad nu tagad par abiem pēdējos sīkumus velkam kopā un viss pārējais - "do lampočki"erda rakstīja:"zemes stunda"- ieguldījums nākotnē!
Un vispār - vai "Top Gear" jaunais numurs jau nopirkts? Man ir.
es a ziņas neskatos un man a viss "da lampocki" un arī elektrību neslēdzu ārā,jo kad jums bij 21:00,tad es vēl biju ceļā no darba uz viesnīcu!
coupe 2.8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- …