2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- …
- 72
- chevron_right
Tagad izskataas tiesham smuki,man patiik! tik taas nakljenes no sparna norauj nost un buus pavisam labi!
Instagram - Sandis_e36
beidzot atkal normāli izskatās , šitā atstāj tos diskus
Tu labi zini kāpēc tas nav izdarītsguzlis rakstīja:Prasaas pieseedinaat priekshu bet to jau te laikam tev 100x ir teikushi
Nac un piesēdini ja vari dabūt tās koilas vaļā....es tikai priecāšos325 BMW rakstīja:Ir labi, bet tikai man liekas, ka varētu noplēst nakļenes un piesēdināt, hz tikai manas domas!
Gan jau.... šobrīd radošā krīze un apnicis viss tas druskuSidnas rakstīja:Tagad izskataas tiesham smuki,man patiik! tik taas nakljenes no sparna norauj nost un buus pavisam labi!
Nē,priekšā tikai atstāšu ....aizmugurē plānojas stīliji ar baloniemmikelsons rakstīja:beidzot atkal normāli izskatās , šitā atstāj tos diskus
man vnk viss ir pieriebies oranžais man patika vislabāk (krāsa ir vēl daudz ) un vispār liekas, ka laiks citai lamatai vai jaunākai vai velns viņa zina ko darīt, mošk ielikt 2.8, bet ar visu darbu tā jau puscena no cita auto , vnk tāds haoss galvā un pārdomu brīdis
Semaks jāņemRidlihs rakstīja:man vnk viss ir pieriebies oranžais man patika vislabāk (krāsa ir vēl daudz ) un vispār liekas, ka laiks citai lamatai vai jaunākai vai velns viņa zina ko darīt, mošk ielikt 2.8, bet ar visu darbu tā jau puscena no cita auto , vnk tāds haoss galvā un pārdomu brīdis
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
man izdevīgāk liekas būs izjaukt un detaļās aizlaist, jo nu pa limonādi es neatdošu zinot, kā esmu attiecies par savu tačku un kas liets iekšā un kādas detaļas liktasvarnis91 rakstīja:Tak nomierinies un pārvietojies ar auto!!!
Vai pārdod man!!!
tas ir variants jā, bet kā otrs auto. to karrlo driftkāru kas ss.lv stāv iepirkt gribētos priekš sevisraudzha rakstīja:Semaks jāņemRidlihs rakstīja:man vnk viss ir pieriebies oranžais man patika vislabāk (krāsa ir vēl daudz ) un vispār liekas, ka laiks citai lamatai vai jaunākai vai velns viņa zina ko darīt, mošk ielikt 2.8, bet ar visu darbu tā jau puscena no cita auto , vnk tāds haoss galvā un pārdomu brīdis
Man oranžie diski patika daaaaudz labāk,pamanāmi un oriğināli. Bet varbūt tagad kādu laiku neko nedari un tad atnāks īstā iedvesma
vai arī atnāks pircējs
citādi, pilnībā Tev piekrītu
citādi, pilnībā Tev piekrītu
Dzen viņu pie Sancix un stūķē M54B30 iekšā.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
iedošu Tev konta nr un līdz ko ieskaitīsi vajadzīgo summu, tā un es dodos swapot iekšā
tāā.... šitas pasūkusm aktuāls gan jau līdz brīdim līdz sadabūšu keramisko sajūgu, bet nu:
BMW e36 325 m50b25 vanoss / lpg, 1993.gads.
melns, sedans, ādas salons, roku balsts, lsd 3.15, 3B Motorsports (Wu-ryder) šifters, 3B Motorsport poly bukses, lpg 4.paaudze, stūre OMP ar iznesumu, stūres pāreja orģinālā Sparco.
Pirms mēneša salieta Motul eļļa 5w40, pirms tam dzinējs izskalots. Visi filtri jauni.
Pēdējos pāris mēnešos salikts jauns: kloķenes devējs, vārstu vāka bllīve, priekšējo plauktu lielās gala bukses (wu-ryder), rulīši samainīti un siksnas, jaunas sveces. Sīkāk par visu kas darīts, savests kārtība, novērsts var lasīt manā topikā.
Ko var dabūt līdzi :
R16 Borbet T visi 9J, 2 riepas jaunas, 2 nejaunas,
R 15 MIM juventus tipa ar riepām braucamām,
4 bleķus ar ziemenēm ,
kautkādas spolējamas riepas un vel 2 bleķiniekus.
parastais reduktors,
durvis visas , izņemot šofera.
Lukturi priekšas, amji, atsperes,
kaut kas vēl bija, neatceros vairs jau.
Defekti: sāka slīdēt sajūgs, negribu vairs tajā tačkā grūst ko iekšā, vnk apnika un vajag auto kas arī nes peļņu , pēc tam var tādu kurš tīri priekam :naac:
Cena man pašam nav ne tuvu limonādei, jo nu nav tā , ka pa katru cenu gribu pārdot, tā kā droši sūtam ciparu uz PM pa cik ņemtu vai arī izskatu maiņu vislabak uz kādu T4,T5, Vivaro, Traffic, vito utt. nu var jau arī kādu e46, 39, 38 joka pēc piedavāt, arī ar piemaksām uz vienu vai otru pusi
BMW e36 325 m50b25 vanoss / lpg, 1993.gads.
melns, sedans, ādas salons, roku balsts, lsd 3.15, 3B Motorsports (Wu-ryder) šifters, 3B Motorsport poly bukses, lpg 4.paaudze, stūre OMP ar iznesumu, stūres pāreja orģinālā Sparco.
Pirms mēneša salieta Motul eļļa 5w40, pirms tam dzinējs izskalots. Visi filtri jauni.
Pēdējos pāris mēnešos salikts jauns: kloķenes devējs, vārstu vāka bllīve, priekšējo plauktu lielās gala bukses (wu-ryder), rulīši samainīti un siksnas, jaunas sveces. Sīkāk par visu kas darīts, savests kārtība, novērsts var lasīt manā topikā.
Ko var dabūt līdzi :
R16 Borbet T visi 9J, 2 riepas jaunas, 2 nejaunas,
R 15 MIM juventus tipa ar riepām braucamām,
4 bleķus ar ziemenēm ,
kautkādas spolējamas riepas un vel 2 bleķiniekus.
parastais reduktors,
durvis visas , izņemot šofera.
Lukturi priekšas, amji, atsperes,
kaut kas vēl bija, neatceros vairs jau.
Defekti: sāka slīdēt sajūgs, negribu vairs tajā tačkā grūst ko iekšā, vnk apnika un vajag auto kas arī nes peļņu , pēc tam var tādu kurš tīri priekam :naac:
Cena man pašam nav ne tuvu limonādei, jo nu nav tā , ka pa katru cenu gribu pārdot, tā kā droši sūtam ciparu uz PM pa cik ņemtu vai arī izskatu maiņu vislabak uz kādu T4,T5, Vivaro, Traffic, vito utt. nu var jau arī kādu e46, 39, 38 joka pēc piedavāt, arī ar piemaksām uz vienu vai otru pusi
labi, tas kas ir sadarīts un kas nav sadarīts .
Tā kā pa to limonādes ciparu (praktiski pa velti ) neviens neņēma manu auto , par kādu biju iemetis uz tirgu, .... ak nē, viens piedāvājums bija mainīt pret citronu berlingo , tad protams taisīju tālāk priekš sevis .
jēga pa tirgus cenu vidējo pārdot nekāda, jo paņemot vietā citu lamatu pa to summu, vnk varētu sākt taisīt, apgreidot un mainīt visu no sākuma.
Tad thanks liste ar cilvēkiem, bez kuriem tas nebūtu noticis...
Pats lielākais paldies par laiku, darbu, idejām , sakariem, pacietību un vietu manam kolēģim darbā un čomam labam - Reinim.
tālāk:
Jankam (Bauskas šrots) par detaļām, cenām un padomu.
Mārčam, kurš mūs vizināja pēc detaļām visur ar Reini, jo paši bijām drusku sasvinējušies pirmās divas dienas
Filipam par info kur uzkniedēt keramiku kvalitatīvi.
tāpat bandītiem no šejienes par kādu konsultāciju vai vnk info, kuru jau laikus studēju - guzlis, barons, kaut kas vēl te bija, ja piemirsu, tad sorry
un pēdējas dienas vakarā megathanx Lindai , paldies, ka neārdījies
labi, ievadam šis tas for fun :
tad ko mēs izdarījām:
uzinstalējām m20 spararatu (atvieglinātu līdz 5,5 kg un nobalansētu),
m20 sajūga disku kuram uzkniedēta keramika - 8 lāpstiņas,
m20 kurvi ,
ķepai (nav ne jausmas kā pareizi vai servisos to sauc) uzmetinātas tādas austiņas, lai der tas pats m50 izspiedējgultnis,
no m20 startera bendikss uzlikts m50 starterim.
pirms tam bija:
m50 spararats divmasu ar demferi cietais sajūga disks sasch priekš m50 uzlikts vietā:
atvieglinātais m20 spararats 5,5 kg m20 sajūga disks mīkstais ar uzkniedētām 8 keramikas lāpstiņām īsās skrūves priekš m20 spararata tā ķepa abi spararati abi komplekti
Tā kā pa to limonādes ciparu (praktiski pa velti ) neviens neņēma manu auto , par kādu biju iemetis uz tirgu, .... ak nē, viens piedāvājums bija mainīt pret citronu berlingo , tad protams taisīju tālāk priekš sevis .
jēga pa tirgus cenu vidējo pārdot nekāda, jo paņemot vietā citu lamatu pa to summu, vnk varētu sākt taisīt, apgreidot un mainīt visu no sākuma.
Tad thanks liste ar cilvēkiem, bez kuriem tas nebūtu noticis...
Pats lielākais paldies par laiku, darbu, idejām , sakariem, pacietību un vietu manam kolēģim darbā un čomam labam - Reinim.
tālāk:
Jankam (Bauskas šrots) par detaļām, cenām un padomu.
Mārčam, kurš mūs vizināja pēc detaļām visur ar Reini, jo paši bijām drusku sasvinējušies pirmās divas dienas
Filipam par info kur uzkniedēt keramiku kvalitatīvi.
tāpat bandītiem no šejienes par kādu konsultāciju vai vnk info, kuru jau laikus studēju - guzlis, barons, kaut kas vēl te bija, ja piemirsu, tad sorry
un pēdējas dienas vakarā megathanx Lindai , paldies, ka neārdījies
labi, ievadam šis tas for fun :
tad ko mēs izdarījām:
uzinstalējām m20 spararatu (atvieglinātu līdz 5,5 kg un nobalansētu),
m20 sajūga disku kuram uzkniedēta keramika - 8 lāpstiņas,
m20 kurvi ,
ķepai (nav ne jausmas kā pareizi vai servisos to sauc) uzmetinātas tādas austiņas, lai der tas pats m50 izspiedējgultnis,
no m20 startera bendikss uzlikts m50 starterim.
pirms tam bija:
m50 spararats divmasu ar demferi cietais sajūga disks sasch priekš m50 uzlikts vietā:
atvieglinātais m20 spararats 5,5 kg m20 sajūga disks mīkstais ar uzkniedētām 8 keramikas lāpstiņām īsās skrūves priekš m20 spararata tā ķepa abi spararati abi komplekti
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tas 5,5 kg spararats nebūs par vieglu ?
nop, viss ir ideāli
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68