dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- …
- 130
- chevron_right
Polsteri pirki jaunu? Tāds svaigs izskatās! :)
Nē, no vienriteņa Protams, ka no UK E36 :)m4z rakstīja:sēdekļi drošvien no angļa vaine?
Sen jau no viena angļa nolasīju to polsteriervvis rakstīja:Polsteri pirki jaunu? Tāds svaigs izskatās! :)
Kā Mārux dubultais apgaismojums, laba štelle. Tādu nopietnāku salonu padara
abšivkām rokturis sex!
dogMa zini, ka beņķus var pārtaisīt lai visi koķi ir savās vietās? pēc bildem izskatās ka tev vēl ir angļu variantā. vajag tikai no kādiem citiem beņķiem paņemt vienu aizmuguri un vienu kloķīti.
Es zinu, jā :) Tikai tas pagaidām nedeg. Kad vedīs pasažiernieku pāršūt, tad arī uzliks otru ručku
malacis!
Sedies, 5!
Tikts pie mazliet advancētākas dig. klimas vadības paneļa
Tika satīrīts tikai pēc fočēšanas
Tika satīrīts tikai pēc fočēšanas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Un tā automātiskā recirkulācija arī reāli strādā?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Pavasarī uzpildīs kondišku, tad jau manīs. Spaidot tagad, abās pozīcijās vārsti kustas, kaut ko jau ņemas.
tāds jautājums, jo lai viņa darbotos jābūt auc dačikam (tipa figņa, kas analizē gaisa sastāvu - smakas sensors ) un tad nu domāju vai liki arī to figņu klāt, jo as far as i know, reti kuram viņš ir funkcionējošs.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Tad jau jāmeklē tas mākslīgais deguns Jo šim modulim aizmugurē ir vēl viens štekeris, bet vecajam vieta bija, bet pats štekeris gan nē.
dogma.. kādiem sīkumiem tik Tu nepieķeries
Tie būtu paši paši paši pēdējie uzlabojumi, kad autiņam tiešām nebūtu ko pielikt vairāk
Bet nu forši jau ripināties labā komplektācijā
Tie būtu paši paši paši pēdējie uzlabojumi, kad autiņam tiešām nebūtu ko pielikt vairāk
Bet nu forši jau ripināties labā komplektācijā
Es jau nemeklēju Bet, ja pa ceļam gadās, iekrīt acīs - why not?
man nocēli
Priekš kam ta Tev kabrim tādu?
ponta pēc
Uzstutēti OEM M spoguļi ar apsildi, tomēr ir labāk, nekā ar replikām Viena mantiņu no saraksta var izsvītrot.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- …
- 130