Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- …
- 2228
- chevron_right
Nu tik stūlba jau es neesmu...
Varat domāt, ka esmu padumjš, bet...
Var kāds normāli pateikt kā noņemt e36 ātrumpārslēga uzgali?! Gribu nomainīt, bet man īsti nepielec kā! Cik es saprotu uz vītnes viņš nav, jo negriežas un apakšējā daļā kur ir tāds kā vāciņš no apakšas - tas arī neskrūvējas tātad laikam arī uz skrūvēm nav!
Vaitad patiešām viņš būtu līmēts?! Padalieties ar pieredzi, jo raut ar spēku arī bail... Negribas izraut visu kloķi ārā!
Izskatās, ka tas ir oriģinālais e36 vēl no 91. gada saglabājies! Tikai virskārta nolobijusies un plika plastmasa palikusi!
Var kāds normāli pateikt kā noņemt e36 ātrumpārslēga uzgali?! Gribu nomainīt, bet man īsti nepielec kā! Cik es saprotu uz vītnes viņš nav, jo negriežas un apakšējā daļā kur ir tāds kā vāciņš no apakšas - tas arī neskrūvējas tātad laikam arī uz skrūvēm nav!
Vaitad patiešām viņš būtu līmēts?! Padalieties ar pieredzi, jo raut ar spēku arī bail... Negribas izraut visu kloķi ārā!
Izskatās, ka tas ir oriģinālais e36 vēl no 91. gada saglabājies! Tikai virskārta nolobijusies un plika plastmasa palikusi!
ja nav kautkaads kjiineihsu ar skruviiti, tad visi normaalie vienkaarshi raujas nost, atsperies tā labi kārtīgi, saķer ar abām rokām un lido griestos
P>S abas reizes raujto nost esmu kautkur atsities :d
Paldies! Tā jau man likās, bet tur nevar kaut ko sačakarēt tādā veidā?!
ja ljoti padilis kulisei apaljais gredzens, tad ganjau ka var izmaukteis ārā, ja parausti klokji uz augshu un leju un nav ļoti lielas brīvkustības, tad tik rauj.
Agris rakstīja:ja nav kautkaads kjiineihsu ar skruviiti, tad visi normaalie vienkaarshi raujas nost, atsperies tā labi kārtīgi, saķer ar abām rokām un lido griestos
Vienreiz kārtīgi atvilku, kā metu otrajā tā kloķis rokā palika.
Pagūglēju un šitādi uzrādās ar vārdu BORBET T
un varbut kadam ir bijusi sitaadi - kā uzvedās uz auto?
r16 9j et15
r16 9j et15
Vrb uzprasim šim, tiesa gan vecs posts. http://www.bmwpower.lv/member_gallery.php?gal_id=4243
cik patīkami , aliņš rokā un top-gear pa teļļuku
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Trakie ar kombainu !
veca sērija, bet skatīties atpūtas pēc var patika audi RS5 vs M3
nebiju iedomājies ka kombainim ar var sajūgu nobeigt (sāpīga tēma tas sajūgs), bet no tiem čaļiem visu var sagaidīt
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Viņiem nav tādas lietas ko nav iespējams izdarīt
Sniega dziļuma mērīšana iespārda
Pakaļa plika un gava sniegā kā strausam smiltīs
Sērija gan veca, bet tas jau netraucē pasmieties
Pakaļa plika un gava sniegā kā strausam smiltīs
Sērija gan veca, bet tas jau netraucē pasmieties
Žēl tikai, ka viss ir uzspēlēts, bet tā jau arī ļoti patīk tas raidījums
Šie raidījumi jāskatās ar timeshift, lai var patīt atpakaļ un noskatīt vēlreiz interesantākos momentus.
aliņš rokā un sēžam e36.lv
šodien grūta diena bija - esmu pelnījis...
šodien grūta diena bija - esmu pelnījis...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- …
- 2228