Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- …
- 2228
- chevron_right
možais rakstīja:aliņš rokā un sēžam e36.lv
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
nam, nam, nam....ja 'man būtu aliņš ....
+88možais rakstīja:aliņš rokā un sēžam e36.lv
šodien grūta diena bija - esmu pelnījis...
Tīri informatīvi interesē. Kupejai der moldingi no kompota/
stulbi!
spārnu moldingi der sedanam, durvju un pakaļas spārnu moldningi neder kupejai?dogMa rakstīja:Nē :)
Gan jau, ka tūliņ dzirdēšu lielu un smagu kritiku, bet vienalga. Neliek man mieru viens jautājums.
BMW īpašnieks esmu pavisam nesen. Neko daudz arī par tiem tehniskā ziņā vēl nepārvaldu.
Vienu dienu sēdēju un domāju. Visu laiku esmu pārvietojies ar daudz dažādiem Audi Quattro un pa vidam Subaru.
Vecajiem audi ir diff doga, ar kuras palīdzību saslēdz bloķi tiltam. Vai tas ir iespējams un ja jā, tad cik sarežģīti kaut ko tādu ieviest iekš e36?
Laikam jau doma kā kosmonautam, bet varbūt tomēr tas ir iespējams un kāds gudrs cilvēks var mani apgaismot?
BMW īpašnieks esmu pavisam nesen. Neko daudz arī par tiem tehniskā ziņā vēl nepārvaldu.
Vienu dienu sēdēju un domāju. Visu laiku esmu pārvietojies ar daudz dažādiem Audi Quattro un pa vidam Subaru.
Vecajiem audi ir diff doga, ar kuras palīdzību saslēdz bloķi tiltam. Vai tas ir iespējams un ja jā, tad cik sarežģīti kaut ko tādu ieviest iekš e36?
Laikam jau doma kā kosmonautam, bet varbūt tomēr tas ir iespējams un kāds gudrs cilvēks var mani apgaismot?
interesanta ideja. tākā esi braukājis ar tiem audi, tad domāju ka saslēgšanas mehānisma uzbūvi pats izpētīsi un izpratīsi ! pēctam jau mācēsi spriest, var vai nevar.
Nu type85 quattro tas viss ir mehāniski, pēc tam vēlākiem ir jau elektroniski. Vismaz paša saslēgšana.
Pats ne pa kārbu vai reduktoru nēesmu jaucies, līdz ar to nemāku spriest uz kādu principu tas viss tur šancē.
Bet domāju, ka nebūtu vienīgais, kurš gribētu tā mehāniski iellēgt bloķi un izslēgt! :P
Pats ne pa kārbu vai reduktoru nēesmu jaucies, līdz ar to nemāku spriest uz kādu principu tas viss tur šancē.
Bet domāju, ka nebūtu vienīgais, kurš gribētu tā mehāniski iellēgt bloķi un izslēgt! :P
pirmkār jau ja grib njemt taisno no audi, tad jau viss tur jāpārmetina karkasā. jo diezvai kāds būs uztaisījis mehānismu uz bmw. cik saprotu, tad tur mexāniski vai elektriksi pabīdā pāris zobratus un viss tev ir saslēdzies.
A ja drīkst jautāt kam tev to? Uzliec bloķi un mauc. Ko tur spaidīt?
Nu pārmetināt es toč neko netaisos! Tik idomājos vai kāds nav ko tādu paveicis!
piemēram es meklēju bloķi ar atiecību 3,45 un īsti nav nekādu piedāvājumu nekur! vai arī ieļepīs kosmosu pa kādiem 130Ls
piemēram es meklēju bloķi ar atiecību 3,45 un īsti nav nekādu piedāvājumu nekur! vai arī ieļepīs kosmosu pa kādiem 130Ls
nesaprotu shos cilveekus kas visu par limonaadi grib dabuut. normaals blokjis ar stock ratio 3.15 jau maksaa 120-130..
par 3.45 daudzi buutu gatavi dot 150 ls
ja vajag tad jāpērk par kādu piedāvā, vai arī jāgaida x gadi moz paveiksies atrast cilvēku kurš par cenām neko nesaprot.
ar to gribēju teikt, ka nevajag teikt "nekā nav" viss ir , tik attiecīgi par to ir jāmaksā.
ja vajag tad jāpērk par kādu piedāvā, vai arī jāgaida x gadi moz paveiksies atrast cilvēku kurš par cenām neko nesaprot.
ar to gribēju teikt, ka nevajag teikt "nekā nav" viss ir , tik attiecīgi par to ir jāmaksā.
var jau būt. negribās strīdēties kas cik maksā iekš BMW, jo tik tālu cenas vēl neesmu izpīpējis. Man teica, ka 100-120 Ls ir aptuvenās bloķa cenas. Pirms 2ned stāvēja ss.lv pa 70 lohiem 3,45. Nebija uz sitiena nauda. Reāli pats saprotu, ka tā būtu bijusi limonāde!
ganjau ka nebūtu limonāde, jo tas blokjis ganjau paredzēts bija 2.0 un 1.8 is pēcizmēriem mazāks, nekā 2.5 un 2.8 paredzētie.
šogad vienreiz noveciās un tiešām dabūju pilnnu bloķi pa 70 ls, bija nolūzusi skruve un palikusi korpusā tas arī viss :)
šogad vienreiz noveciās un tiešām dabūju pilnnu bloķi pa 70 ls, bija nolūzusi skruve un palikusi korpusā tas arī viss :)
+1, es par savu samaksaju latviesu naudinjaas kadus 250lsAgris rakstīja:nesaprotu shos cilveekus kas visu par limonaadi grib dabuut. normaals blokjis ar stock ratio 3.15 jau maksaa 120-130..
...
Negribu izklausīties pilnīgs
Kāds man bloķis IS ir vajadzīgs. Pareizi saprotu, ka ir lielais un mazais korpuss. Vai vēl kaut kas ir jāskatās?
Reduktors no E30 man der?
Pareizi saprotot, man vajag mazajā korpusā?
Kāds man bloķis IS ir vajadzīgs. Pareizi saprotu, ka ir lielais un mazais korpuss. Vai vēl kaut kas ir jāskatās?
Jā, Tev ir mazajā korpusā...jāskatās vēl ir attiecība.zeltinsh rakstīja:Negribu izklausīties pilnīgs
http://e36.lv/forums/download/file.php?id=559
Jautājums gudrākiem! Sedanam derēs priekšējie sēdekļi no kupejas vai kompakta?! Un ja derēs, tad viņi ir pilnīgi identiski?!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- …
- 2228