Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- …
- 2228
- chevron_right
par deresanu domaju ka deres, bet tad tev sedanam bus nolaizhamie kresli
...
isam parasti naak 3.45 ratio blokis, mazajaa korpusaa, bet tas nenozimee ka tev tiesi tada attieciba jaliek, paprieksu izdomaa kadu atiecibu gribi un tad mekleezeltinsh rakstīja:Negribu izklausīties pilnīgs
Kāds man bloķis IS ir vajadzīgs. Pareizi saprotu, ka ir lielais un mazais korpuss. Vai vēl kaut kas ir jāskatās?
Reduktors no E30 man der?
Pareizi saprotot, man vajag mazajā korpusā?
...
tāds jau viņam der jo viņām tak ir 1.8isAgris rakstīja:ganjau ka nebūtu limonāde, jo tas blokjis ganjau paredzēts bija 2.0 un 1.8 is pēcizmēriem mazāks, nekā 2.5 un 2.8 paredzētie.
šogad vienreiz noveciās un tiešām dabūju pilnnu bloķi pa 70 ls, bija nolūzusi skruve un palikusi korpusā tas arī viss :)
Ja nemaldos, tad kompotam sliežu daļa diez gan atšķiras, t.i., nav vienā līmenī sliedes. Iespējams, ka maldos, bet kkur dzirdēta tāda lieta.Veeteks rakstīja:Jautājums gudrākiem! Sedanam derēs priekšējie sēdekļi no kupejas vai kompakta?! Un ja derēs, tad viņi ir pilnīgi identiski?!
ja neviens man neko tur pirms tam nav mainījis, tad 1.8Is man orģinālais reduktors ir 3,45 un šobrīd esmu ļoti apmierināts ar atiecību, tādēļ arī bloķi gribu ar tādu pašu atiecību!
Tu jau vari arī nopirkt tikai bloķējošo elementu, un to ielikt savā reduktorā. Izveidosies bloķis.
labi, arī tas ir variants. Apgaismojiet mani. Lai es savu reduktoru uztaisītu par bloķi man vajag bloķējošo elementu tieši no tādas pašas atiecības reduktora vai der arī no kāda cita?
vajag no tā saucamā mazā reduktora e36. vienalga kāda attiecība. pārsvarā jau visi vinji nāk ar 3.45
cik saprotu, tad mazo reduktoru ir grūtāk dabūt, ja?
nav tik traki. shad tad paradas, bet laikam nav tik duadz kaa lielo.. citreiz gan arii lielo nav..
kur var nopirkt disku centriņus?
Par tiem sēdekļiem runājot - nolaižami sēdekļi sedanam tak ir ekstra!
Un sveicu visus svētkos! Beidzot darba diena beigusies un sākas brīvdienas!
Un sveicu visus svētkos! Beidzot darba diena beigusies un sākas brīvdienas!
Tev vnk vajag metināmozeltinsh rakstīja:labi, arī tas ir variants. Apgaismojiet mani. Lai es savu reduktoru uztaisītu par bloķi man vajag bloķējošo elementu tieši no tādas pašas atiecības reduktora vai der arī no kāda cita?
Iztikšu bez metināmā! Tā es ātri vien pie punktiem tikšu!
Vakar jau gandrīz pie punktiem tiku! Aizvedu mammu un māsu uz lidostu un mīrīgā garā pastaipot braucu uz mājām. Braucu pa Ulmaņa gatvi un iedegās sarkanā gaisma uz Vienības gatves krustojuma. Tiešī stāv menti un gaida zaļo gaismu. Iedegās šamajiem zaļš un apmetās ripā Jelgavas virzienā. Kā reiz nodomāju - O, ku jauki ka lielvēderi pazuda no radara! Apstājās man blakus kaut kāda mašīna un palika aklajā zonā. Beidzot arī man zaļš. Atvilku 1. un 2. Spidometrā virs 90km/h. un atkal sarkanā gaisma priekšā. Tā arī atmetos un sāku bremzēt. Iemetu acis spogulī un blakus mašīna, kas man stāvēja iepriekšējā krustojumā sāņus, arī lielvēderu! Domāju, ka ir kontakts. Tā nu pienāca krustojums pie Salu tilta un man jāgriežas pa labi. Parādu savu pagriezienu un stāvu. Šie piebrauc blakus. Es pat galvu viņu virzienā nepagriezu un gaidu tik savu žaļo! :P Ilgi gaidītais tika sagaidīts un nogriezos pa labi. Šie tā arī aizbrauca taisni pa salu tiltu! Nezinu vai tā bija lieldienu dāvana no viņiem vai arī nepaspēja ieslēgt fēnu vienkārši!
Vakar jau gandrīz pie punktiem tiku! Aizvedu mammu un māsu uz lidostu un mīrīgā garā pastaipot braucu uz mājām. Braucu pa Ulmaņa gatvi un iedegās sarkanā gaisma uz Vienības gatves krustojuma. Tiešī stāv menti un gaida zaļo gaismu. Iedegās šamajiem zaļš un apmetās ripā Jelgavas virzienā. Kā reiz nodomāju - O, ku jauki ka lielvēderi pazuda no radara! Apstājās man blakus kaut kāda mašīna un palika aklajā zonā. Beidzot arī man zaļš. Atvilku 1. un 2. Spidometrā virs 90km/h. un atkal sarkanā gaisma priekšā. Tā arī atmetos un sāku bremzēt. Iemetu acis spogulī un blakus mašīna, kas man stāvēja iepriekšējā krustojumā sāņus, arī lielvēderu! Domāju, ka ir kontakts. Tā nu pienāca krustojums pie Salu tilta un man jāgriežas pa labi. Parādu savu pagriezienu un stāvu. Šie piebrauc blakus. Es pat galvu viņu virzienā nepagriezu un gaidu tik savu žaļo! :P Ilgi gaidītais tika sagaidīts un nogriezos pa labi. Šie tā arī aizbrauca taisni pa salu tiltu! Nezinu vai tā bija lieldienu dāvana no viņiem vai arī nepaspēja ieslēgt fēnu vienkārši!
Sedanam un kupejai priekshejie bamperi dazadi?
fuu, laikam tad vakar nepareizi piemeriju :d
Gribēju pajautāt wai kāds zin cik lv maksā m3 spoguļi??
original (regulejami, ar apsildi) or replikas (regulejas labaka gadijuma ar roku - stumdot stiklinu un bez apsildes)
haha nnju gan tādi gan tādi..cik apmēram maxā??možais rakstīja:original (regulejami, ar apsildi) or replikas (regulejas labaka gadijuma ar roku - stumdot stiklinu un bez apsildes)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- …
- 2228