sajūgs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- …
- 83
- chevron_right
To jau es saprotu, bet pusasīm ir minimāla lufte, kas nav mainījusies, reduktoram luftes nav un kārbai arī neesot (savām acīm neesmu redzējis, bet teica, ka nav). Tai pat laikā 3 dienas pēc kardāna muftes maiņas un vēlreiz ~ 3 dienas pēc kardāna maiņas es vizinājos priecīgs, jo sitienu nebija vispār!dexter1 rakstīja:paskaties vai pašā kārbā nav lufte, ieliec robā un pakustini kardānu- neliela lufte ir ok, bet ja tev ir 45 grādu lufte, tad tā lufte jās visus pārējos mezglus. ja tur ir normas robežās, tad maza kārbas lufte + reduktora lufte + pusasīm lufte = ar sitienu, kuru tu dzirdi.Bude rakstīja:..serviss gan ir normāls ,bet nu neatkarīgs viedoklis jau nekad nenāks par ļaunu, paldies!HoodieBro rakstīja:aizbrauc uz normālu servisu, divmasnieku pabeigušos ir ļoti viegli sajust
Plus tagad jau arī manis iepriekš pieminētā vibrācija nomoka
Īsāk sakot, mēneša beigās sākšu zīlēt pa jaunam, ja taps skaidrs, tad atbildi arī šeit ielikšu
Klausaties, Vēlos Labāku sajūgu, Otrajā robā kad iemetu, viss sāk slīdēt sajūgs, apgriezieni augšā uz priekšu ņifiga.
M50B20TU. Vai Arī ir tā lieta pie vainas ,ka par lielu saķeres punkts (R17 225/45).. Būtu kādas izmaiņas,ja uzliktu daudz ilgāku mūžu kalpojošu sajūga disku, vai vienkārši es par daudz gribu.
M50B20TU. Vai Arī ir tā lieta pie vainas ,ka par lielu saķeres punkts (R17 225/45).. Būtu kādas izmaiņas,ja uzliktu daudz ilgāku mūžu kalpojošu sajūga disku, vai vienkārši es par daudz gribu.
BMW - Best Motorsport Weapon
laikam Punculis tev neiemacija kko skolaReinis159 rakstīja:Klausaties, Vēlos Labāku sajūgu, Otrajā robā kad iemetu, viss sāk slīdēt sajūgs, apgriezieni augšā uz priekšu ņifiga.
ja slid tad slides poh kadas riepas,
reali var gadities kad piespiedejdisks ari jamaina tpc jauc nu visu nost skaties cik traki tev viss ir palicis zils un tad doma par jaunu sajuga komplektu! un nekadus lietotus
Kurš tev lietotus liek.? Sajūgam tikai pāris nedēļas vien ir. Laikam jāmeklē vaina ne sajūga diskā bet kur citur.AndzaK_LV rakstīja:laikam Punculis tev neiemacija kko skolaReinis159 rakstīja:Klausaties, Vēlos Labāku sajūgu, Otrajā robā kad iemetu, viss sāk slīdēt sajūgs, apgriezieni augšā uz priekšu ņifiga.
reali var gadities kad piespiedejdisks ari jamaina tpc jauc nu visu nost skaties cik traki tev viss ir palicis zils un tad doma par jaunu sajuga komplektu! un nekadus lietotus
BMW - Best Motorsport Weapon
piespiedejdisku nemainiji ?? ja tkai sajuga disku tad nekads brinums kad slid tapat!Reinis159 rakstīja:Kurš tev lietotus liek.? Sajūgam tikai pāris nedēļas vien ir. Laikam jāmeklē vaina ne sajūga diskā bet kur citur.AndzaK_LV rakstīja:laikam Punculis tev neiemacija kko skolaReinis159 rakstīja:Klausaties, Vēlos Labāku sajūgu, Otrajā robā kad iemetu, viss sāk slīdēt sajūgs, apgriezieni augšā uz priekšu ņifiga.
Ja tikai disku nomainiji, tad var gadities ka kadu laiku slides, kamer sadils ar kurvi un spararatu...
oooo, Punculis vēl strādā?AndzaK_LV rakstīja:laikam Punculis tev neiemacija kko skolaReinis159 rakstīja:Klausaties, Vēlos Labāku sajūgu, Otrajā robā kad iemetu, viss sāk slīdēt sajūgs, apgriezieni augšā uz priekšu ņifiga.
Par sajūgu- ir gadījumi, kad uzliekot jaunu disku ir viss ok, bet ir arī gadījumi, kad uzliek jaunu komplektu(disks-kurvis-gultnis), bet sajūgs pēc mēneša atkal slīd (spararata problēma).
Ieteiktu pie jaukšanas, ja ir iespēja, atjaunot spararata virsmu, vai vismaz pārbaudīt, plus jauns komplekts disks+kurvis+izspiedējs un problēmas var aizmirst uz ilgu laiku
Protams, jaunu sajūgu arī var 5 minūtēs nosvilināt
Pats sev budžeta ietvaros pārkniedēju diska uzlikas, nu jau gadu braucu, un mierīgi pīpējot nebraukāju.. bet nu jau sāk parādīties vēlme izslīdēt reizēm, slīpējot asfaltu..
Gailums rakstīja:oooo, Punculis vēl strādā?AndzaK_LV rakstīja:laikam Punculis tev neiemacija kko skolaReinis159 rakstīja:Klausaties, Vēlos Labāku sajūgu, Otrajā robā kad iemetu, viss sāk slīdēt sajūgs, apgriezieni augšā uz priekšu ņifiga.
Par sajūgu- ir gadījumi, kad uzliekot jaunu disku ir viss ok, bet ir arī gadījumi, kad uzliek jaunu komplektu(disks-kurvis-gultnis), bet sajūgs pēc mēneša atkal slīd (spararata problēma).
Ieteiktu pie jaukšanas, ja ir iespēja, atjaunot spararata virsmu, vai vismaz pārbaudīt, plus jauns komplekts disks+kurvis+izspiedējs un problēmas var aizmirst uz ilgu laiku
Protams, jaunu sajūgu arī var 5 minūtēs nosvilināt
Pats sev budžeta ietvaros pārkniedēju diska uzlikas, nu jau gadu braucu, un mierīgi pīpējot nebraukāju.. bet nu jau sāk parādīties vēlme izslīdēt reizēm, slīpējot asfaltu..
kpc man liekas kad kkadi 40% priekulos ir macijusies no foruma biedriem
bet nu principa mez zilet varam viss kko kamer nav izjaukts nevar tapat 100% pateikt problemu!
kur lai noperk keramisko sajugu ?
Pie manim ari varu uzsutit
Sveiki.
Palīdziet lūdzu.
Nesen nopirku arī BMW 320 kupeja, bet visu laiku paliek ar vien sliktāk un sliktāk
1.Pirmais kas notika sapratu ka elektronika čakarējās. Logi nevārās ciet līdz galam.
2.Pēc nelielas paslīpēšanas parādijās skaņa motoram. Tā kā traktoram. Bieži busiem vai dīzeļiem tāda skaņa. Palielinot apgriezienus paliek biežāka tā skaņa. Tādi tuk tuk tuk sitieniņi motorā.
3.Vel pēc kādas nedēļas vēl nedaudz paslīpējot sāka mest nost apgriezienus tukšgaitā un slāpst nost.
Kamēr motors neuzsilst vispār braukšana diezgan bēdīga jo ar vienu kāju jātur aptuveni 1k apgriezienus ,lai nenoslāptu un otru jabremzē (piemēram pie luksofora)
4.Nu un pēdējais punkts tagad paris dienas atpakaļ pazuda sajūgs
Bet liekas ka tas nevarētu būt disks.
Paziņa teica ka sajuga izspedējgultnis beigts, bet vai tā varētu būt?
Pie izslēgta motora ātrumos liekas, vienīgais pedālis nu vispār kā pa sviestu, pat nejūt kā nospied.
Lūdzu mašīnu Guru palīdziet un pastāstiet kas varētu būt pie vainas un cik visu sataisīt varētu izmaksāt. Ar mašīnām vēl pagaidām esmu uz jūs, bet kko jau arī saprotu.
Palīdziet lūdzu.
Nesen nopirku arī BMW 320 kupeja, bet visu laiku paliek ar vien sliktāk un sliktāk
1.Pirmais kas notika sapratu ka elektronika čakarējās. Logi nevārās ciet līdz galam.
2.Pēc nelielas paslīpēšanas parādijās skaņa motoram. Tā kā traktoram. Bieži busiem vai dīzeļiem tāda skaņa. Palielinot apgriezienus paliek biežāka tā skaņa. Tādi tuk tuk tuk sitieniņi motorā.
3.Vel pēc kādas nedēļas vēl nedaudz paslīpējot sāka mest nost apgriezienus tukšgaitā un slāpst nost.
Kamēr motors neuzsilst vispār braukšana diezgan bēdīga jo ar vienu kāju jātur aptuveni 1k apgriezienus ,lai nenoslāptu un otru jabremzē (piemēram pie luksofora)
Pie izslēgta motora ātrumos liekas, vienīgais pedālis nu vispār kā pa sviestu, pat nejūt kā nospied.
Lūdzu mašīnu Guru palīdziet un pastāstiet kas varētu būt pie vainas un cik visu sataisīt varētu izmaksāt. Ar mašīnām vēl pagaidām esmu uz jūs, bet kko jau arī saprotu.
izklausas ka motora dzenis klauveoskars62 rakstīja:Sveiki.
Palīdziet lūdzu.
Sajugs jajauc ara un jaskatas kas pie vainas
Par to motora dzeni biju dzirdējis, bet īsti nezināšu kas tas būs. Jo iepriekšējais saimnieks teica ka tā skaņa ir tikai kamēr auksts motors, bet man tagad ir tieši pretēji. kamēr vēss tikmēr itkā tās skaņas nau.
Draugs teica ka nomainot motoreļļu itkā skaņai jāpazūt.
Taisnība vai tikai mīts?
Draugs teica ka nomainot motoreļļu itkā skaņai jāpazūt.
Taisnība vai tikai mīts?
Starp citu, man, pirmajā dienā, kad savu paņēmu, pēc neliela vakara testiņa, arī šķita, ka nu būs dzenis un jau varu gatavot kāpostu. Izrādījās, ka viena no svecēm bija paskrūvējusies vaļā un laida garām. Attiecīgi, radās nesaprotama, līdzīga dzenim, skaņa
Eļļas maiņa (uz biezāku) var daļēji atrisināt tikai sekas, ne pašu problēmu (kura tur vēljoprojām būs).
Par sajūgu - jājauc vaļā un jāskatās, jo minēt nav jēgas. Man tas viss izmaksāja pilnīgu sajūga komplekta maiņu (grūtākais bija steidzami sameklēt vienmasas spararatu m52 motoram).
Eļļas maiņa (uz biezāku) var daļēji atrisināt tikai sekas, ne pašu problēmu (kura tur vēljoprojām būs).
Par sajūgu - jājauc vaļā un jāskatās, jo minēt nav jēgas. Man tas viss izmaksāja pilnīgu sajūga komplekta maiņu (grūtākais bija steidzami sameklēt vienmasas spararatu m52 motoram).
dzhonsons rakstīja:Starp citu, man, pirmajā dienā, kad savu paņēmu, pēc neliela vakara testiņa, arī šķita, ka nu būs dzenis un jau varu gatavot kāpostu. Izrādījās, ka viena no svecēm bija paskrūvējusies vaļā un laida garām. Attiecīgi, radās nesaprotama, līdzīga dzenim, skaņa
Vai tad bez ārā jaukšanas nevar saprast kas pie vainas?
Āa un vēlviena lieta par to sajūgu, zem mašinas neliela peļķe arī parādijās.
oskars62 rakstīja:zem karbasdzhonsons rakstīja:Starp citu, man, pirmajā dienā, kad savu paņēmu, pēc neliela vakara testiņa, arī šķita, ka nu būs dzenis un jau varu gatavot kāpostu. Izrādījās, ka viena no svecēm bija paskrūvējusies vaļā un laida garām. Attiecīgi, radās nesaprotama, līdzīga dzenim, skaņa
motora ?
Vai tad bez ārā jaukšanas nevar saprast kas pie vainas?
Āa un vēlviena lieta par to sajūgu, zem mašinas neliela peļķe arī parādijās.
Izskatās ka zem kārbas.
Rauj tik nost kārbu un skaties, kas tad ĪSTI ir pie vainas. Tā būs ērtāk, ātrāk un, iespējams, lētāk.
Piekritu jo tev var sarakstit 100iem vainu bet kura ir toch to redzesi kad izjauksidzhonsons rakstīja:Rauj tik nost kārbu un skaties, kas tad ĪSTI ir pie vainas. Tā būs ērtāk, ātrāk un, iespējams, lētāk.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- …
- 83