Zurka
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 19
- chevron_right
Paldies
varēja visur aizbraukt tik dažās vietās nevarēja tikt piemēram dominā augšā braucot draugam jākāpj ārā bija lai uzbrauktu
Ceru nākotnē tieši tādu pašu sataisīt diemžel šobrīd liekas 3.0L motoric no vienas puses žēl
varēja visur aizbraukt tik dažās vietās nevarēja tikt piemēram dominā augšā braucot draugam jākāpj ārā bija lai uzbrauktu
Ceru nākotnē tieši tādu pašu sataisīt diemžel šobrīd liekas 3.0L motoric no vienas puses žēl
šodien brauks eliktriķis palīdzēt ir nopirkts 92 gada vadības bloks kuram nenāca ews ,tātad vajadzētu vnk pišķilt,
bet vakar atķis nevilka un kkā dzirksteli arī neredzējām , bet gan jau izdomāsim kas ko kā
bet vakar atķis nevilka un kkā dzirksteli arī neredzējām , bet gan jau izdomāsim kas ko kā
Tātad ja kādam ir, būs vēlme tad pēc janvāra būs pieejams HellRot 325tds 95 gada ar jaunu skati Dārgi 2000ls lēti nepardošu jo patiešām labā stāvoklī
vai maiņa pret kupeju izskatīšu visus piedāvājumus bet priekšroka tiks dota LagūnasZaļajiem
Godīgi šobrīd ir tikai dažas problemas kas tiks novērstas uz skati nevajadzētu būt nekādām problēmām kam kas sīkāk intresē droši rakstiet.
Vācija sieviete 1. saimnieks un lv Bralis un es
Labāk stāsti kas ar 3,0! Pa ziemu vispār plānots turpināt darbus? Šogad dzirdēsim V8 skaņu video?
Pie V8 tiek strādāts kad vien ir laiks , kā jau teicu tagad ir nopirkts DME vadības bloks no e32 semaka 92 gada kam nenāca ews Elektriķim nav daudz laika un pa cik neko daudz neprasa naudu esmu pacietīgs , šobrīd vajag kompim lai domā ka ir Pārkingā ielikts un tad vajadzētu varēt pielaist
Itkā nekas daudz naupalicis palielam 2 lietas lai brauktu - Buksi kas nāk starp kardānu un kārbu
Un vēl Kolektori jauzmetina
Itkā nekas daudz naupalicis palielam 2 lietas lai brauktu - Buksi kas nāk starp kardānu un kārbu
Un vēl Kolektori jauzmetina
erda rakstīja:SMuks, tik pēdējā bildē haube vaļā, vai tā jābūt?!
nja autins smuks ul litaki pa pirmo
man tik augsts kadreiz ari ir bijis
Saglabā bildi, lai zinātu izmaiņas laika gaitā
Tds'am izieta skate "Transportlīdzeklim nav konstatēti trūkumi vai bojājumi"
Pārsteidzoši ka neielika pat 1 par nesošo konstrukciju neietekmējošu koroziju. Man likās to liek visiem auto, kas vecāki pa 10 gadiem. Rīgā gāji?
nav nav visiem, laikam atkariigs no inspektora. pašam šogad ar neielika..
Jā Rīgā gāju skati ,bet kāpēc lai liktu ?! ja vispār nav rūsasA!gars rakstīja:Pārsteidzoši ka neielika pat 1 par nesošo konstrukciju neietekmējošu koroziju. Man likās to liek visiem auto, kas vecāki pa 10 gadiem. Rīgā gāji?
Tātad pa cik neatradu pareizu topiku disku maiņai un un negribēju topikus piekakāt tad ielikšu savā
Gribu šos diskus Remotec r16 7,5j et30 iemainīt (1 jaizvalcē)
Pret 1 BBS RX R17 et38 8J
Vai pret 2 Rial Viper R17 et35 7.5J (par nosaukumu vēl aizvien neesu pārliecināts)
Gribu šos diskus Remotec r16 7,5j et30 iemainīt (1 jaizvalcē)
Pret 1 BBS RX R17 et38 8J
Vai pret 2 Rial Viper R17 et35 7.5J (par nosaukumu vēl aizvien neesu pārliecināts)
Pēdējais labojis Anderss - 09 Jan 2012, 23:00, kopā labots 1 reizi.
Tie ko gribi iemainīt izskatās pēc BORBETIEM
var arī tā saukt viņus, bet nu šiem virsū rakstīts ka tie ir Remotec . Domāju borbetiem ganjau būtu rakstīts borbet
Ja kas, tad vnk paņem ar plēvi pagriezienus aizmugurējos, rižuli un atpakaļgaitu nolīmē, atrāk, lētāk un elementāri :) pats tā savam darīju, lai nebūtu lampas jaunas jāpērk :)
Es tikai iesaku, katram savas domas.! :)
Es tikai iesaku, katram savas domas.! :)
Laikam tā arī darīšu tapat tik pa trasi braucams būs
labak nevaig ta darit
saki būs pa traku ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9