2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 72
- chevron_right
zinu, zinu šito visu! sen jau domaju varbūt likt atpakaļ parasto filtra kasti un filtru, bet nu kamēr vēl aukstie mēnēši tikmēr paspēlēties gribējās un izmēģināt visu.
Iemetīšu arī savā topikā Kad ap ziemas sākumu sāku meklēt sava auto summer edition diskus un to izskatu, tad lietotāja vlAdlik auto bilde tika izmantota priekš fotožopēšanas. Tiem diskiem būtu tādiem jāizskātas uz mana auto, jo Volk Racing diez vai nauda sanāktu Bet nu šobrīd diez vai tas tā būs kā bildē, neredzu viņos jēgu tā ieguldīt vairāk.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tā arī nesapratu, ko Tu ar to bildi gribēji pateikt/parādīt
Tas, ka viņiem vajadzētu tādiem būt?? ka nevari atļauties Volk racing?? vai, ka viņi tādi izskatīsies?? vai to, ka nav vērts viņus tādus krāsot dēļ tā metinājuma? Es tiešām nesapratu.. :)
Tas, ka viņiem vajadzētu tādiem būt?? ka nevari atļauties Volk racing?? vai, ka viņi tādi izskatīsies?? vai to, ka nav vērts viņus tādus krāsot dēļ tā metinājuma? Es tiešām nesapratu.. :)
Pareizi Tu saprati visu, ko pārjautā ?
Man ir angīna, nenormāli sāp kakls un tapēc varbūt neadekvāti ir diski.......vai, tas ir, es gribēju sacīt, ka es tāpēc esmu mazliet neadekvāts varbūt šodien piedosi?
Man ir angīna, nenormāli sāp kakls un tapēc varbūt neadekvāti ir diski.......vai, tas ir, es gribēju sacīt, ka es tāpēc esmu mazliet neadekvāts varbūt šodien piedosi?
Viss cool, es nesavaldījos, jo domāju, ka es atkal kko nevaru iebraukt lasot 3x
Šodien sapucēts, nomazgāts, apkopts, iztīrīts
Aizmugurējā logā sarkana led lenta strādā kopā ar bremžu ugunīm Priekšējā logā uz atsevišķa slēdzīša sarkana led lenta
Aizmugurējā logā sarkana led lenta strādā kopā ar bremžu ugunīm Priekšējā logā uz atsevišķa slēdzīša sarkana led lenta
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tā jau viss ok! Tik nez vai vajadzēja nokarināt ar tiem lediem. Daudzus gadus atpakaļ kad tikko parādījās šitādi visādi brīnumi tad tas bija kruti... tagad vairāk šie spīdekļi atgādina par ķekavu.
BMW
tāpēc jau ir priekšā uz atsevišķa slēdzīša, nebraukāju jau ar ieslēgtu visu laiku. Un kad būs uzlīme uz priekšējā stikla augšā, tad vispār kalpos tikai par salona apgaismojumu. aizmugurē gan man šķiet labi pilda funkciju, jo deg tikai nospiežot bremzes.
Nu jāizspēlējas taču ir
Toties ar hrenonu netiks nekad šķūnēts!
Nu jāizspēlējas taču ir
Toties ar hrenonu netiks nekad šķūnēts!
Man ar līdzīgs stopniks ir, puskrēslā izskatās + tiešām lieko reizi kāds dibenā neiebrauks! :)
Hrenons ar normāli noregulētiem lukturiem arī pilda savu funkciju, jo ieliekot uz tehnisko parastās lampas naktī braucot liekas, ka acis vairs kkaa neredz kaa vajag!
Hrenons ar normāli noregulētiem lukturiem arī pilda savu funkciju, jo ieliekot uz tehnisko parastās lampas naktī braucot liekas, ka acis vairs kkaa neredz kaa vajag!
d[-_-]b
tieši tāda doma man par to iebraukšanu auto pakaļā sākuma gribēju tikai priekšējā logā, pēc tam radās arī tam visam lietderīgāka ideja (par "stopņiku") un priekšējā logā vienkārši prikola pēc ieliku.
Jā, pareizi saki par hrenonu, BET..... tas ir, ja liek 4300 K, tad ir ok. Ja sabāž kur var 8000 K tad ir Un pa acīm gribas dot tādam, kurš brauc pretī ar tādiem, bet nu parasti iztieku ar tālo iedegšanu
Bet galvenais, kapēc nelieku, jo ar tiem ir reālas problēmas Vācijā un Norvēģijā. Par pārējām valstīm nav info.
Jā, pareizi saki par hrenonu, BET..... tas ir, ja liek 4300 K, tad ir ok. Ja sabāž kur var 8000 K tad ir Un pa acīm gribas dot tādam, kurš brauc pretī ar tādiem, bet nu parasti iztieku ar tālo iedegšanu
Bet galvenais, kapēc nelieku, jo ar tiem ir reālas problēmas Vācijā un Norvēģijā. Par pārējām valstīm nav info.
vakar tevi liso redzēju pie plazas - biju ar volvo arii lisijs
izskatījās kaut kā pa daudz tev tās uzlīmes salīmētas .. jā un ledi strādāja
izskatījās kaut kā pa daudz tev tās uzlīmes salīmētas .. jā un ledi strādāja
pie Plazas? ja nu vienīgi ap kādiem 5 sēžot nelielā propkā prims apļa
man plēst nost kādu uzlīmi?
man plēst nost kādu uzlīmi?
Piekritishu Ridlihs, es ar pēc čipošanas turpināju braukt ar OEM gaisa kasti, bet kad uzliku konisko, motora darbiba kluva vēl labāka, asaka. Zs gan jau neaug klaat, bet auto celj labak ar konisko (Jaunu).
nu jā, bet es domāju, mošk tagad uzlikt atpakaļ filtra kasti ar parasto filtru un paskatīties kādas ir izmaiņas jūtamas pēc vairāku mēnešu nobraukšanas ar K&N. Jo reāli no zinošiem cilvēkiem neviena īsti pozitīva vārda par to konisko filtru ielais mašīnai nav :( Sākot ar netīrumu raušanu iekšā (lai vai kā kopts tas filtrs tiktu) un beidzot ar pat jaudas zudumu dēl karstā gaisa raušanu iekšā. Nu tad pilnvērtīgi un baudāmi tas koniskais strādā ielas mašīnai, ja ir kvalitatīvi uztaisīta filtra kaste ar augstā gaisa pievadi speciālu (kā te minēja - no vienas nāss ). Tikai ar karstumizturīgo sienu būs domāju drusku par maz.
Nu vladlik's bija ielicis video, man liekas, ka tālākas runas ir liekas. Tur pat īsti fiziski man nav skaidrs, ar ko tieši tas koniskais filtrs būtu labāks par normālu tīru stok filtru...
d[-_-]b
aukstā laikā un arī karstā, ja viss ir pareizi uztaisīts, tad 100% verās labāk, par tonīti patīkamu pie augstaiem apgriezieniem nerunājot. Es nerunāju par iedomu ZS, kuri nāk klāt kāda fantāzijas pasaulē.
Nu youtube var atrast dajebko un par jebko, cik tur taisnība?
Nu youtube var atrast dajebko un par jebko, cik tur taisnība?
Pats neesmu licis tos filtrus, tāpēc nespriedīšu dikti. Vnk es saprotu filmēt video, kur būtu parādīts cik tie filtri forši (tipa reklāmai, kurai kā reiz būtu iemesls neticēt, jo tā tak reklāma), bet te tos noliek... Kāda jēga viņiem melot?! Labāks tonītis tas jau forši, bet ja tai pat laikā tiešām ir iepēja, ka kkādus netīrumus rauj iekšā utt, tad es labāk rūcinu pa vecam!
P.S. Viss vēl atkarīgs no potenciālajiem darba apstākļiem protamas, jo ja biežāk pa kādu putekļainu granteni jāpabrauc, tad ir kā ir, ja pārsvarā pilsēta un asvalts nu tad moš vēl neko, var mēģināt eksperimentēt.
P.S. Viss vēl atkarīgs no potenciālajiem darba apstākļiem protamas, jo ja biežāk pa kādu putekļainu granteni jāpabrauc, tad ir kā ir, ja pārsvarā pilsēta un asvalts nu tad moš vēl neko, var mēģināt eksperimentēt.
d[-_-]b
nu tieši tā... netīrumi utt..... tapēc vajag visu čotka uztaisīt, lai dēļ pāris efektiem nerodas virkne defektu
Paskaties iepriekšējā bildi, ko iemeta EgilZ... tur ir tuvu ideālam viss
Protams, tas viss nav jādara taču un par to vispār nav jāiespringst bet nu man patīk, interesē un es iespringstu
Paskaties iepriekšējā bildi, ko iemeta EgilZ... tur ir tuvu ideālam viss
Protams, tas viss nav jādara taču un par to vispār nav jāiespringst bet nu man patīk, interesē un es iespringstu
Lai ko citi teiktu par koniskajiem, man tpt liekas ka tgd iet labak ar vinju
Man šķiet, ka Armando arī teica, ka viņam "vieglāk" vai labāk iet, tad jau tās nav tikai mūsu iedomas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 72