RVS - e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 19
- chevron_right
mazgājamiesRVS rakstīja:Esmu pamazām sācis gatavoties ziemai, ir noņemts M priekšējais bamperis un uzlikts atpakaļ oriģinālais, kā arī miglas uz doto brīdi laikam nelikšu.
Un vel šo to ir jāsamaina uz atkārtoto TA, priekšējā plaukta iekšējie šarnīri, stabilizātoru atsaites un bremžu kluči
Jā un roceni ar nācās dabūt pie dzīvības, jo TA veči nesaprot ka BMW roceni nevajag
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ahā. Tiešam bilde labi sanākusi. :)
Jāizceļ mans ar no entajām lapām.
Nekā diži jauna nav.
Kopumā tikai kārtējo reizi reduktora stiprinājumi piemetināti savās vietās, nomainīju maģi kuram viss strādā atšķirībā no iepriekšējā un biku priekšējie lukturi tapa tumšāki. Tas šobrīd arī viss laikam, pildu bāku un slidinos baudot ziemu
Nekā diži jauna nav.
Kopumā tikai kārtējo reizi reduktora stiprinājumi piemetināti savās vietās, nomainīju maģi kuram viss strādā atšķirībā no iepriekšējā un biku priekšējie lukturi tapa tumšāki. Tas šobrīd arī viss laikam, pildu bāku un slidinos baudot ziemu
pareizi ir, ko vel citu pagaidam vajag:))
jums tur tik daudz sniega ?:O
oho, cik daudz sniega jābrauc ciemos!
nee šobrīd ir mazāk nekā bildē, šis ir pirmais sniegs
es tak tev teicu- apčakarēji tautu... topošais deputāts ibio
Pavasarim tuvojoties, pamazām sāku meklēt vasaras tupeles, savādāk ar style 13 kautkā galīgi nav jēgas, kautko mainīt vizuālajā, jo diskiem manuprāt ir dizgan liela nozīme vizuālajā.
Šobrīd tika pielaikoti aigarzzz melnīša rondell R16 un secināts, ka gribās kautko ar lielāku plauktu.
Šobrīd tika pielaikoti aigarzzz melnīša rondell R16 un secināts, ka gribās kautko ar lielāku plauktu.
Tev obligati vajag kko ar smuku plauktu
Pamazān notiek gatavošanās sezonai, tika uzlikts atpakaļ M buferis, atsvaidzināti moldingi, sakrāsoti metālnieki, riepu plēšanai kā arī šobrīd pagaidu tupeles un vel šādi tādi sīkumi. Un ielikta biš jaudīgāka mūzika. Bet vel priekšā daudz plānotu darbu, kas laika gaitā tiks arī atrādīti.
Dažas bildes ar uzmeistarotas Kā arī pelēcīts veica pārrunas ar aigarzzz melnīti
Dažas bildes ar uzmeistarotas Kā arī pelēcīts veica pārrunas ar aigarzzz melnīti
vasaras ļitakus arī tādā pašā krāsā vajag man laikam šitas topiks patīk, jo šausmīgi acis piesaista kā tie sakrāsotie diski iet kopā ar spaiņa krāsas auto toņi ir ritīgi labi iet kopā (diskiem ar auto)
Mētālnieki pa skaisto izskatās!
Paldies, paldies! vasaras ļitakiem ir cita krāsa plānā, ar koša un riktīgi piestāv.
A un aizmirsu pieminēt, ka ir likvidētas uzacis
A un aizmirsu pieminēt, ka ir likvidētas uzacis
Pat uz dzelz diskiem izskatas labi!
Pirms kādas pusstundas pelēcītis cieta stāvot pie mājas, no jumta ar vēju norāva šīferi un šis trāpija pa kreiso spoguli, saskrāpēja spārnu un pats stulbākasi, ka gabals trāpija aizmugurējā stiklā un sabuktēja stoiku
Vārdsakot vakars izdevies
Ouu, fuck . Tpc mana žurka stāv garažā un nekust.RVS rakstīja:Pirms kādas pusstundas pelēcītis cieta stāvot pie mājas, no jumta ar vēju norāva šīferi un šis trāpija pa kreiso spoguli, saskrāpēja spārnu un pats stulbākasi, ka gabals trāpija aizmugurējā stiklā un sabuktēja stoiku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …