Imis kupeja 1.8is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 12
- chevron_right
Pareja ir jau , vienk tagadeja sporta sturite apnikusi un gribas citu. paldies pa info
Nu jau ex e36
Diezgan grūti bija šķirties, bet ar naudām galā tiku un jau drīz tikšu pie jauna braucamā kas nebūs e36, bet e36 netiks aizmirsts, tajā arī ļoti drīz kāpšu atpakaļ tikai kādā no m50 saimes.
Uz atvadām no pēdējās sestdienas piemājas fotosesijas..
Diezgan grūti bija šķirties, bet ar naudām galā tiku un jau drīz tikšu pie jauna braucamā kas nebūs e36, bet e36 netiks aizmirsts, tajā arī ļoti drīz kāpšu atpakaļ tikai kādā no m50 saimes.
Uz atvadām no pēdējās sestdienas piemājas fotosesijas..
Pa cik tad atdevi?
Arī kko ekonomisku ņemsi? Man jau tgd pietrūkst BMW, kad ārā ir tik skaists sniedziņš
biju shito skatities taja pashaa diena kad pirku saveejo, teiksu atklati, loti paguris bij prieksh taadas cenas kaa gribeeja..
Sveiki visiem atkal, labu laiciņu pabraukāju ne ar e36 un tagad nu esmu atpakaļ, bet ar to ko nekad negaidīju
Bet, kompots 1.8is, 1995.gads, pusādas salons, šādi tādi sīkumiņi, vizuāli redzama rūsa, bet par defektiem mazliet vēlāk
Bet, kompots 1.8is, 1995.gads, pusādas salons, šādi tādi sīkumiņi, vizuāli redzama rūsa, bet par defektiem mazliet vēlāk
nice par vel vienu kompatu vairāk man ar kompakts bija negaidīts
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
zināms kompots, lai veicas!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
iesaku ar so cilveku vispar nesaistities darisanas, sis cilveks paliek ar to populars
bouncin' with 68' chevy
Vecīt varēji daudz nešļupstēt (pieņemu, ka esi vecais īpašnieks)
P.S. Ja esi, Imja vietā es Tevi vispār iz*isis visos caurumos būtu, bet tas tā.
P.S.S. Ja uznāks, tad uzrakstīšu pilno stāstu, varēsiet spriest paši...
Dir*anu atlikt!
Sāk jau palikt interesanti, gribas ko vairāk dzirdēt
Klāj vaļā visu kas uz sirds
ja kas neesmu vecais ipasnieks..... kursh kuru nems visos caurumos, jeeli vel tados vardos runatKiko rakstīja:Vecīt varēji daudz nešļupstēt (pieņemu, ka esi vecais īpašnieks)
bouncin' with 68' chevy
Ja neesi vecais īpašnieks, tad atvainojos tam, kurš ir, jo cik man zināms viņš ir sakarīgs cilvēks, kurš vienkārši bija nedaudz sašutis par to kā viss izgāja.
Bet, kas attiecas uz Tevi, varu Tev privātajā atmest savu adresi, brauc parunāties, riebjas tādi cilvēki, kas nezinot, kas notiek, smird apkārt pa pasauli, rādot pirkstus!
P.S. Vēlreiz pardon bijušajam īpašniekam.
Bet, kas attiecas uz Tevi, varu Tev privātajā atmest savu adresi, brauc parunāties, riebjas tādi cilvēki, kas nezinot, kas notiek, smird apkārt pa pasauli, rādot pirkstus!
P.S. Vēlreiz pardon bijušajam īpašniekam.
Dir*anu atlikt!
citeeju tevi
nu nez cik laipns tu biji pret ex ipasnieku , es tev kaut vardu teicu, smirdet vari citur pats
nu nez cik laipns tu biji pret ex ipasnieku , es tev kaut vardu teicu, smirdet vari citur pats
bouncin' with 68' chevy
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …