Duuj's Brilliantrot coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right
Nopietni? Ko tu pīpē?cipruss18 rakstīja:Ir r18 ar j17 un et60
Gumija 295/30
0
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Kas tie ir tieši par diskiem?cipruss18 rakstīja:0
Nevajag platākus, 7j ir čotkijs izmērs priekš nemotora.Duuj rakstīja:Jup. Ir style 23 un reti šaurie 7J Ja nesameklēšu citus diskus vasarai,tad atstāšu tos pašus un iepirksu flančus vai arī aizmugurē vnk platākus st 23 diskus.
Ziemas gumija arī ir 225/45 vasarai kko mazāku jaskatās. Šitie baigie baloni
Uz tiem diskiem ideāli der 215/45 un jā 15 vai 20mm alu. flancis nekaitēs
kars rakstīja:Nevajag platākus, 7j ir čotkijs izmērs priekš nemotora.Duuj rakstīja:Jup. Ir style 23 un reti šaurie 7J Ja nesameklēšu citus diskus vasarai,tad atstāšu tos pašus un iepirksu flančus vai arī aizmugurē vnk platākus st 23 diskus.
Ziemas gumija arī ir 225/45 vasarai kko mazāku jaskatās. Šitie baigie baloni
Uz tiem diskiem ideāli der 215/45 un jā 15 vai 20mm alu. flancis nekaitēs
Ko ta tagad jau 2.5 ir nemotors?
Helvij, man arī liekas,ka man tas motors ir galīgs nemotors
Drīz tikšu zem jumta ar viņu un jasāk kkas domāt
Drīz tikšu zem jumta ar viņu un jasāk kkas domāt
Šodienas atklājums,ka dēļ baloniem zemāk nedabūšu purnu
Nevajag zemāk un 225/45 nav balons, bet gan zemprofils, balons ir 195/65/15, pusbalons 205/55/16
205/40 kaa est prasaas.225/45 jau no toch nav zemprofils.man r19 ir 225/30 un 230/3,lukt tas ir zemprofils
ar kompatu pa brugji
To es gribēšu redzēt uz auto tas ir kā deltai uzlikt stellas riepascipruss18 rakstīja:man r19 ir 225/30 un 230/3,lukt tas ir zemprofils
Rekur salīdzinājumam oem izmērs ar r18 parallel'ēm un tavi 225/30/19
Slēpts saturs: Parādīt
tev uz e39 forumukars rakstīja:Nevajag zemāk un 225/45 nav balons, bet gan zemprofils, balons ir 195/65/15, pusbalons 205/55/16
Kada vaina?
ar kompatu pa brugji
Vaina tāda ka šitos brīvi var uzlikt uz e36 , bet e38 ir krietini lielāka arka un izskatīsies kā mocis ar mopēda riteņiem, ā un komforts ripojot pār bedrēm/šuvēm arī būs 3er cienīgs, nevis kā limuzīnam.
Piekriitu,bet esmu e38 nosedinajis taa lai viss deretu ar shim riepaam.bet neteikshu ka komforts zudis,tik jauzmanas no bedrem un sliedeem
ar kompatu pa brugji
Tur gribi fiziku apmānīt?cipruss18 rakstīja:bet neteikshu ka komforts zudis
Mes te esam topiku sakakajushi
Kada zinjaa fiziku apmaniit?
Kada zinjaa fiziku apmaniit?
ar kompatu pa brugji
kars...neverending story? cik var..
Es jau atmetos pēc pēdējā ciprusa posta, ja tik elementāras lietas nesaprot... bet varbūt viņš piedurās :hvz:kkk_24 rakstīja:kars...neverending story? cik var..
Es neteiktu ka neverending story, stanceworks stiliņš pamazām izmirst, nāks modē nekur nezūdošais oem un because racecar pirms stanceworks (līdz~2007 gads) neviens nenodarbojās ar tādā muļķībām, diskus lika dažādus, bet vienmēr centās pieturēties pie oem riepu izmēra, kā arī ET centās ievērot, 5er un 7er diskus nelika uz 3er
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right