Duuj's Brilliantrot coupe
Tātad kā jau pamanījāt,manā īpašumā nonācis cits e36
Par auto:
*Modelis BMW 318 (ieswapots M50B25 bezvanosa motors)
*Pirmās reģ. datums 15.07.1992.
*Krāsa BMW-brilliantrot
*Čipots.
No komplektācijas nekā diža nav. Labs ādas salons,parastā pečka,lūka,kura nestrādā un mazais OBC un tas lkm arī viss
Tehniski kā jau minēju bezvanosa 2,5 motors ar čipotu vadības bloku pluss ļoti īss reduktors(uz 100 km/h apmēram 4tk rpm,lidz ar to patēriņš ap 10 l uz simts )..dēļ reduktoru,sajūta tāda,ka tas 2,5 iet vnk vājprātā ..sporta bundulis ar patīkamu skaņu un vēl koilas,elektriskais ventilators ar sledzi salonā.
Rūsas vizuali vsp nekur nevaru atrast. Japiebilst,ka vēl nesen pulēts
No defektiem nekas traģisks nav. Vienīgā kļuda ir gmm. Un to var arī pamanīt,kad motors uzsilis,nenormāli tukšgaitā staigā apgriezieni.
Plānos:
*Nomainīt gmm
*Savest kārtībā motortelpu(pa smuko savilkt vadus,panna un vēl visādi sīkumi plastamsu detaļās trūkst)
*Vizuāli sadabūt sliekšņu uzlikas,aizmugurējo M bamperi.
*Salonā nomainīt abšivkas durvīm,jo tur tgd stāv gaišie ādas,bet sedekļi visi melni
*Nomainīt reduktoru uz kko mazliet garāku(varat ieteikt kādu)
Tas laikam arī viss.
P.s. Turpmākos 2.5 mēnešus būšu luksemburgā naudas peļņā. Tā kā gadīsies,ka tajā laikā pie stūres pa retam būs mans bračka
Tad jau parunā bildes salikšu visas,kas man ir
Par auto:
*Modelis BMW 318 (ieswapots M50B25 bezvanosa motors)
*Pirmās reģ. datums 15.07.1992.
*Krāsa BMW-brilliantrot
*Čipots.
No komplektācijas nekā diža nav. Labs ādas salons,parastā pečka,lūka,kura nestrādā un mazais OBC un tas lkm arī viss
Tehniski kā jau minēju bezvanosa 2,5 motors ar čipotu vadības bloku pluss ļoti īss reduktors(uz 100 km/h apmēram 4tk rpm,lidz ar to patēriņš ap 10 l uz simts )..dēļ reduktoru,sajūta tāda,ka tas 2,5 iet vnk vājprātā ..sporta bundulis ar patīkamu skaņu un vēl koilas,elektriskais ventilators ar sledzi salonā.
Rūsas vizuali vsp nekur nevaru atrast. Japiebilst,ka vēl nesen pulēts
No defektiem nekas traģisks nav. Vienīgā kļuda ir gmm. Un to var arī pamanīt,kad motors uzsilis,nenormāli tukšgaitā staigā apgriezieni.
Plānos:
*Nomainīt gmm
*Savest kārtībā motortelpu(pa smuko savilkt vadus,panna un vēl visādi sīkumi plastamsu detaļās trūkst)
*Vizuāli sadabūt sliekšņu uzlikas,aizmugurējo M bamperi.
*Salonā nomainīt abšivkas durvīm,jo tur tgd stāv gaišie ādas,bet sedekļi visi melni
*Nomainīt reduktoru uz kko mazliet garāku(varat ieteikt kādu)
Tas laikam arī viss.
P.s. Turpmākos 2.5 mēnešus būšu luksemburgā naudas peļņā. Tā kā gadīsies,ka tajā laikā pie stūres pa retam būs mans bračka
Tad jau parunā bildes salikšu visas,kas man ir
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Duuj - 27 Mar 2015, 15:07, kopā labots 2 reizes.
Sumināts ar pirkumu!
Lai labi ripo!
Un lai nerodas jautājums no kā rodas putekļi un kur paliek nauda!?
Tas taču ir 2,5
Lai labi ripo!
Tas taču ir 2,5
Motortelpa...
aizmirsu piebilst,ka mainīšu to konisko brīnumu pret oem filtra kasti.
aizmirsu piebilst,ka mainīšu to konisko brīnumu pret oem filtra kasti.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Paldies!Fujaks. rakstīja:Sumināts ar pirkumu!
Lai labi ripo!
Tas taču ir 2,5
Jap. Tā viņš ir
Lai labi ripo!
Nocēli man braucamo
Nocēli man braucamo
baigi svaigs un nenodzīts
Paldies!DL94 rakstīja:Lai labi ripo!
Nocēli man braucamo
Aaa..jā..Tas tāds dzīves sīkums.JorensHS rakstīja:Rozā vārstu vāks, paļubomu maziņās novērtēs
kad toč nebūs ko darīt,tiks nokrāsots melns.
Vienīgais tas, ka pulējums nav mūžīgs, drīz atkal līdīs ārā izbalējusī krāsa. Lai veicas un nav bieži jāpulē!
Pēdējais labojis Imagine - 27 Mar 2015, 15:09, kopā labots 1 reizi.
No Jēkabpils atdzini?
Jap.Makleins rakstīja:No Jēkabpils atdzini?
skaista kupeja
Ar to jau reķinos,ka ik pa laikam būs japalutina vizuāliImagine rakstīja:Vienīgais tas, ka pulējums nav mūžīgs, drīz atkal līdīs ārā izbalējusī krāsa. Lai veicas un nav bieži jāpulē!
Paldies
Salds cipars bija par šādu aparātu.
Tas džeks jau pats noteica,ka lkm par maz prasot:DMakleins rakstīja:Salds cipars bija par šādu aparātu.
Nu jā, smuks auto. Kāda tad bija īsti cena?
tgd braučka brauks zīmēties uz tehnikumu
1600 pluss parejie izdevumi.Lācis rakstīja:Nu jā, smuks auto. Kāda tad bija īsti cena?
jā..šim jau acis mirdz
Cipars patiešām salds. Kad iedosi iztestēt ka iet?Duuj rakstīja:1600 pluss parejie izdevumi.Lācis rakstīja:Nu jā, smuks auto. Kāda tad bija īsti cena?
jā..šim jau acis mirdz
Nemaz nedod viņam, 24/7 brauks gar teki un zimesies maziņajām pervacenēm
Tad kad beidzot tevi satikšu Līdz 2dienai vari paspētLācis rakstīja:Cipars patiešām salds. Kad iedosi iztestēt ka iet?Duuj rakstīja:1600 pluss parejie izdevumi.Lācis rakstīja:Nu jā, smuks auto. Kāda tad bija īsti cena?
jā..šim jau acis mirdz
Nemaz nedod viņam, 24/7 brauks gar teki un zimesies maziņajām pervacenēm
Arī apsveru tādu domu. Bet sēžot blakus,kad viņš stūrē,lielāku mierpilsoni pie stures neesmu redzējis...saprotu,ka var uzticēt
Labāk lai stūrē un koļī mazās,nekā pagalmā rūsē un balē pa to laiku kamer es prom