Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 2228
- chevron_right
Mana meiča un bijušais autoOrkaans rakstīja:Kaadam no muuseejiem auto ticis par fona dekoraaciju
http://www.draugiem.lv/plincesiite/gall ... =247339533
redzets orkaans vakar slipejam ap astarti benzintanku....Orkaans rakstīja:Tikko kaartiigi izsliipeetas Jelgavas ielas!! Sliid
Pie kuras astartes tad mani redzeeji?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
pie musu rajona atsartes uz rupniecibas ielas? tas nebiji tu,varbut ka sajaucu? biju ar sarkanu hyndai coupe:)
Tas jau pie manaam maajaam:) Tad noteikti biju es. gan jau ka devos uz maajaam no stacijas aplja sliipeeshanas
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
ne tas pie manam majam,nekadam tavam
ja stacijas apli ar vakar pavakteju ...daz labs kko radija
ja stacijas apli ar vakar pavakteju ...daz labs kko radija
Kur tad tu dziivo??????? Es augstkalnes iela 20
psihushkas rajona ... lab lab tu tuvak astartei
Tad jau mees tikpatkaa kaiminji
Es dziivoju blakus cp priekshniekam Putniņam
Es dziivoju blakus cp priekshniekam Putniņam
ta sanak ka kaiminji :)
zinu apmeram kur tu varetu dzivot, man draugs dzivo uz nakotnes ielas
zinu apmeram kur tu varetu dzivot, man draugs dzivo uz nakotnes ielas
Man sanaak gandriiz naakotnes augstkanes krustojums
Nomazgāts autiņš pa 30 saņi @ Sky moika.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Nu pa 30.sant. tur daudz neko enomazgāsi, bet vismaz piesalušais sniegs droši vin nost.
Ja, sniegu nosist nost un viss, ja neesi vakarejais, tad 2 reiz apkart autiņam sanak apskriet .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Jautājums - vai var noņemt durvju apšuvumu/paneli nesalaužot klipšus? Vai varēs pēctam uzmaukt atpakaļ?
Tgd runa iet par e39 mūzikas izņemšanu un iemešanu e36 , bet vajag lai var uzlikt apšuvumu atpakaļ.
Tgd runa iet par e39 mūzikas izņemšanu un iemešanu e36 , bet vajag lai var uzlikt apšuvumu atpakaļ.
wrum, wrūūūm
Klipšus salauzt var tikai tad, ja netrāpi caurumā, liekot atpakaļ, vai sitot ar roku, lai tos dabūtu iekšā caurumos.
Ņemot nost, tu tur neko nesalauzīsi, bet, kad liksi atpakaļ abšivku, tad pieliec to pēc klipšu caurumime un nevis sitot to piestiprini, bet gan ar spēku iespiežot iekšā, tad klipši izdzīvos ar lielāku varbūt'bu!
Ja kas, tad bimmershp.lv viņus var pa santīmiem iegādāt!
Ņemot nost, tu tur neko nesalauzīsi, bet, kad liksi atpakaļ abšivku, tad pieliec to pēc klipšu caurumime un nevis sitot to piestiprini, bet gan ar spēku iespiežot iekšā, tad klipši izdzīvos ar lielāku varbūt'bu!
Ja kas, tad bimmershp.lv viņus var pa santīmiem iegādāt!
Vēl jautājums - šodien izdomāju pieliet stūres pastiprinātāja šķidrumu, atverot vāciņu, paspīdināju, tas šķidrums viss melns kā ogles. Tādam jābūt, vai mainīt ? Šobrīd es vienkārši pielēju klāt drusciņ vairāk par maksimumu.
wrum, wrūūūm
Mainīt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10