jurcis Techno Violet Touring 2.5tds
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 22
- chevron_right
Jep @e30.lv ir vieni spoguļi tos var paspēt ieķert, tie kas man ir arī ņēmu e30.lv viens tirgoja. :) Nāsis man ir hromētas bildi ieliku uzskatam.runcis rakstīja:Jurci,kur spugulus dabuj?
Uzliec melno brili,gribu redzet ka izksatas,jo nevaru izdomat manam vajag,vai nea!
Sesija būs un zinu jau dažas ekstrēmas vitiņa!KLAVINS rakstīja:mnjaa respect
pavasari bus japrasa lai kads taisa fotosesiju - touringiem,kupejam,kabrio,sedaniem, un kompotiem
jurci, mana sievišķā priekšnojauta vēstī, tavs aperāts būs varen glauns!
ceresim ar iebrauksanu tur ir ok ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Man neipasi patika, katra zinja kad ieliku pec Buisness cd rds > Becker traffic pro, ta uzreiz sajutu starpibu ar visam original tumbam. Bet nu klausities var, nav jau taa ka neskanVitalx325 rakstīja:jaukas davanas kutinjai , originalam magim skanja ir loti OK!
To Jurcis. Moldingus saliku, spoguljus uzliku, kruizs gaida savu kartu
Laikam bus jacepj augsa sava teema drizumaa.
Disku pulesana
Nu malacis ka saņēmies :) Uztaisi gan topiku, lai cilvēki redz velvienu skaistu kūtiņu. :)
Saprati kā to kruīzu uzlikt.. ?
Palīdziet man izlemt kādā krāsā krāsot disku centrus, ņemot vērā ka auto ir un paliks violets.
Kautko no šī visa varetu vairāk sliecos uz Sudrabu, Zelta jebšu tumši pelēkus. :)
Kautko no šī visa varetu vairāk sliecos uz Sudrabu, Zelta jebšu tumši pelēkus. :)
Pēdējais labojis jurcis - 14 Jan 2012, 16:26, kopā labots 1 reizi.
Noteikti ne mašīnas krāsā!
Moš nedaudz pelēcīgus vidus?
Moš nedaudz pelēcīgus vidus?
piekrītu kanlz - krāso grafītu
Kraaso sudrabaa bet tikai ar rupju lielu graudu! Kopaa ar puleetiem plauktiem izskatiisies
Nekaadaa gadiijumaa nekraaso ar pulverkraasu
Nekaadaa gadiijumaa nekraaso ar pulverkraasu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
es domā pēdējo variantu
Pie violetas mashiinas grafiits galiigi neies klaat! Ja kraaso grafiitaa tad uz auto ir jaabuut veel kaadai detaljai taadaa kraasaa!RENIO rakstīja:piekrītu kanlz - krāso grafītu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
man jau patīk tie zeltītie vidi vislabāk. domāju ka tavam arī būtu labs skats
tikai ne melnus
gaumes jautājums...Orkaans rakstīja:Pie violetas mashiinas grafiits galiigi neies klaat! Ja kraaso grafiitaa tad uz auto ir jaabuut veel kaadai detaljai taadaa kraasaa!RENIO rakstīja:piekrītu kanlz - krāso grafītu
Ar to zelta krāsu var iebraukt tikai nepatikšanās.. krāsa tāda niķīga, laikam es tomēr ekspermentēšu starp sudraba un pelēcīgo toni, pilnīgi noteikti diski tiks krāsoti ar auto krāsu nevis pulver.
Centru vajag mazliet tumšāku uz kādu grafīta pusi, lai izceltos, manas domas, pilnīgais sudrabs vai virsbūves krāsā galīgi atkrīt
Rupjais sudrabs arii ir sameeraa patumsh! Taa kaa kontrasts buus pietiekosh!
Tumso Sudrabu bet gaisaku par Nogaro
Hz, varbut "Space Gray" vai kko taadu
Un noperc BBS logo nevis to BMW
Hz, varbut "Space Gray" vai kko taadu
Un noperc BBS logo nevis to BMW
Vel neesu skaties. rit laikam liksu. Sodien H&R coiloverus salikujurcis rakstīja:Nu malacis ka saņēmies :) Uztaisi gan topiku, lai cilvēki redz velvienu skaistu kūtiņu. :)
Disku pulesana
Zelta noteikti neies klāt violetam.
Es arī ieteiktu kko tādā krāsā kā image raksta
Koši rozā moš
Es arī ieteiktu kko tādā krāsā kā image raksta
Koši rozā moš
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …