KV_ Jelgavas e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 26
- chevron_right
Man jau liekaas ,ka es pensiju aatraak sagaidiishu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
KV cik Tev auto jau stāv bez braukšanas?
atbildēšu viņa vieta kopš beidzās TA.
tad jau toč šito redzēsim tikai pavasarī
kas leni nak tas labi naak
vispar, jau saka, labs naak ar gaidishanu
bet pa teemu runajot, isteniba tikai atbalstu tos kas noliek auto ziemas miega uzlaboshanai, jo nau ko triekt autinju, pats gribeju ta darit, bet nu soreiz nesanaks tik tava gadijuma tas ziemas miegs parak agri sakaas
bet pa teemu runajot, isteniba tikai atbalstu tos kas noliek auto ziemas miega uzlaboshanai, jo nau ko triekt autinju, pats gribeju ta darit, bet nu soreiz nesanaks tik tava gadijuma tas ziemas miegs parak agri sakaas
...
katram ar kko te ir tak jaizceljas
Orkan - es tev gatavoju davanu kad iesi pensija
Ervins734 -
Armando - ja patik kad viss bus iztirits un vareshu vel 10 gadus nobraukt
Renio - jau kadus 6 meneshus
Ervins734 -
Armando - ja patik kad viss bus iztirits un vareshu vel 10 gadus nobraukt
Renio - jau kadus 6 meneshus
Nju nju gribu aatraak pensijaa
Nju nju gribu aatraak pensijaa
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
labs mainjas auto tev...
kmr viss stav dīgstāvē, tikmer izklaidejamies
smuks,smuks
bet tie style 5 diski bez plaukta-galigi neizskatas...
bet tie style 5 diski bez plaukta-galigi neizskatas...
Instagram - Sandis_e36
Izskatas gan kaut vai sit nost
jā, ir ok....pat bez sišanas nost var iztikt
Sodien uzzinaju ka mani 17" bbs style 5 ir samera reta versija,kuri dereja jau bez arku valcešanas
Those 5s are the extremely rare et40 17x7.5" version. Its a square setup and the tires are 235/40s. I auto-x regularly and actually like to drive my car hard so it's lowered for performance not looks. I'm not lowering it any further even when I get ASTs. At the moment it barely makes it into my car wash you see there lol. I absolutely hate the whole stanceworks scene as they ruin so many cars that used to be good handling and made them terrible just for looks... a look I don't even like in the slightest.
Those 5s are the extremely rare et40 17x7.5" version. Its a square setup and the tires are 235/40s. I auto-x regularly and actually like to drive my car hard so it's lowered for performance not looks. I'm not lowering it any further even when I get ASTs. At the moment it barely makes it into my car wash you see there lol. I absolutely hate the whole stanceworks scene as they ruin so many cars that used to be good handling and made them terrible just for looks... a look I don't even like in the slightest.
Nezinu cik viņi reti, esmu tādus redzējis tirgošanā. Ja nemaldos viņi nav tik kruti, jo nav tik liels plaukts. Par style 5 zinu maz, tāpēc nelamāties, ja esmu kļūdījies.
Teorētiski viņiem būtu jābūt retākiem, jo nāca uz E36 un Z3, platie style5 uz E34, E32, E39, E38, E31. Un krutuma ziņā jā - reti kurš dēļ mazā plaukta viņus izvēlētos, e36 versijā baigi uz style29 pusi velk...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 26