KV_ Jelgavas e36
Tādu 2005.g decemri es viņu iegadājos no Vācijas 92.gada 320i vanos izcils stock par 3300 eiro
Pirma pavasari uzliku diskus, r16 j7:) Tad es vel biju jauns Tā kā nebij tajā laika doma ka šo auto ilgi paturēshu, ieguldit vizualaja negrasījos, tasiju tik ritosho un tureju laba kartībā.
...bet tad sapratu ka man ir iepaticies šis auto un pardod talak negrasos un tad nacas sakt domat pie auto vizuala tela uzlabošanas...
uzliku kko no M style, Protams izvācu veco salonu ara, savedu kartiba visas gridas un sanaca dabut loti labas kvalitates apsildamos recaro, ta ka nekas nebij japarsuj... ieliku mugura ari štorku nomainīju atruma parslegu no tirgus varianta un stock variantu, un no aprikojuma esmu pliks ka zurka,bet par to nebēdājos...pagaidam driz vien atbrivojos no veca izpūtēja un uzliku tauta sauktu muflex "termosu"
pirms... pēc...skaņa izmainijas par visiem 100% uz manas gaumes labo pusi nosedinaju uz 70mm atsperem:) taka 70mm bij pa zemu uzliku uz 60/40 sedinajumu iegadajos arī mstyle spogulus ar savu izdomatu krasojumu tad piemekleju 17" style 5 Salasijos German auto catalogus un iepatikas dzeltenie lukturi... tgd nākamais ir sliekshu sataisisana, nav nekas traks, bet nav ari patikami un tad ziema kjeršos klat motortelpai...darbu vēl ir daudz ko dariit:) turpinajums sekos......
by KV_
uzliku kko no M style, Protams izvācu veco salonu ara, savedu kartiba visas gridas un sanaca dabut loti labas kvalitates apsildamos recaro, ta ka nekas nebij japarsuj... ieliku mugura ari štorku nomainīju atruma parslegu no tirgus varianta un stock variantu, un no aprikojuma esmu pliks ka zurka,bet par to nebēdājos...pagaidam driz vien atbrivojos no veca izpūtēja un uzliku tauta sauktu muflex "termosu"
pirms... pēc...skaņa izmainijas par visiem 100% uz manas gaumes labo pusi nosedinaju uz 70mm atsperem:) taka 70mm bij pa zemu uzliku uz 60/40 sedinajumu iegadajos arī mstyle spogulus ar savu izdomatu krasojumu tad piemekleju 17" style 5 Salasijos German auto catalogus un iepatikas dzeltenie lukturi... tgd nākamais ir sliekshu sataisisana, nav nekas traks, bet nav ari patikami un tad ziema kjeršos klat motortelpai...darbu vēl ir daudz ko dariit:) turpinajums sekos......
by KV_
Pēdējais labojis KV_ - 13 Jan 2013, 16:35, kopā labots 54 reizes.
pedeja laika sitas e36 man ir kaa weekend braucamais, jo ir ertaaks auto un pakratos pa jelgavas bedrem ar vinju weekenda, plus pa ziemu loti reti braucu ar vinju:)
Tavs e36 gan ir manits
Tavs e36 gan ir manits
spideja vienadi, tik dzelteni... skata pec patika (gaumes lieta)
Kanclera nopirku dzeltenaa krasaa plastmasa a4 lapas Minuss - ir tendence kust tiri tik izskatam, ja ilgak jabrauc ar talam gaismam plastmasa no karstuma deformejas
ja pilniigaa di$#aa
tur pie Spices stajankaa kas pretim rimi ieejai, tie gulosie menti ir labi sabaroti, lai tiem cilvekiem laba veseliba kas vinjus tur tadus uztaisiija
tur pie Spices stajankaa kas pretim rimi ieejai, tie gulosie menti ir labi sabaroti, lai tiem cilvekiem laba veseliba kas vinjus tur tadus uztaisiija
Labs bembuks, tik tie aizmugureejie lukturi kaut kaa ne visai. Tie dzletenie lukturi ir labaa fiicha! Es jau labu laiku par taadiem domaaju, tikai stiklinus nemainiishu, bet vecos apliimeeshu ar speciaalo lukturu pleevi kura nekuust un aizsargaa lukturus un ar kuru nebuutu probleemu iziet apskati. Siikaak var pastiities te http://www.lamin-x.co.uk/gallery/yellow.htm