Par baltu velti
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- …
- 104
- chevron_right
Nū daļēji piekrītu Vladikam, jo nekad neko neesmu pa velti paņēmis, ja atdod ,tad vismaz aliņu iedodu
ps velaizvien meklēju spoileru var būt ar defektiem vai bez.
tas vai dot alinu vai nee ir katra pasa zinaa.... topiks ir par baltu velti ..... tatad neparnaudu man piemeram ir pre fl naasis normalas varu kadam atdot pret tervetes aliniem:) viss kur ir problema?:D:D:D:D:DElvijsR rakstīja:Nū daļēji piekrītu Vladikam, jo nekad neko neesmu pa velti paņēmis, ja atdod ,tad vismaz aliņu iedodu
man ir lietoti atbalsti, lietotas priekseejaas stock atsperes + iztecējuši amīši priekšējie. Arī pret aliņu atdošuKM-Motors rakstīja:tas vai dot alinu vai nee ir katra pasa zinaa.... topiks ir par baltu velti ..... tatad neparnaudu man piemeram ir pre fl naasis normalas varu kadam atdot pret tervetes aliniem:) viss kur ir problema?:D:D:D:D:DElvijsR rakstīja:Nū daļēji piekrītu Vladikam, jo nekad neko neesmu pa velti paņēmis, ja atdod ,tad vismaz aliņu iedodu
Zini, stock atsperes es vienu laiku meklēju. Un atbalsti arī reizēm noder. It īpaši pirmsziemas periodā :hahah:ElvijsR rakstīja:man ir lietoti atbalsti, lietotas priekseejaas stock atsperes + iztecējuši amīši priekšējie. Arī pret aliņu atdošuKM-Motors rakstīja:tas vai dot alinu vai nee ir katra pasa zinaa.... topiks ir par baltu velti ..... tatad neparnaudu man piemeram ir pre fl naasis normalas varu kadam atdot pret tervetes aliniem:) viss kur ir problema?:D:D:D:D:DElvijsR rakstīja:Nū daļēji piekrītu Vladikam, jo nekad neko neesmu pa velti paņēmis, ja atdod ,tad vismaz aliņu iedodu
Bet tādēļ jau saku, ka aliņu varu iedot pretī
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
var kāds uzdāvināt par kautko simbolisku protams iztrūkstošo detaļu ?(nezinu kā precīzi sauc)
no preFL bardačoka!!!
no preFL bardačoka!!!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
brum brum ...... FOTHERMUCKERS
Interesē testam.
Varbūt, kādam ir Rīgā nevajadzīga motora paduška. Palielam vienalga no kāda motora.
Varbūt, kādam ir Rīgā nevajadzīga motora paduška. Palielam vienalga no kāda motora.
Par baltu velti - priekšējie amortiz. abi kreisie.
Funkciju pildīja.
Riga.
Funkciju pildīja.
Riga.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Varbut kadam vajag m50 varstu vaku? Nedaudz sameties .. zel mest ara .. varu kadam atdot
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Ir tada lieta kkur garaža metajasRiks* rakstīja:Man ar tādu vajag!vitjazz rakstīja:Vrb čaļi kādam ir labā stāvoklī pečkas augšējā plastmasas daļa,tāda,kāda bildē norādīta?
Ja ir kas piedāvajams,PM!
Ari ir peckas augseja dala tik laikam bez trositesDIF rakstīja:Ir tada lieta kkur garaža metajasRiks* rakstīja:Man ar tādu vajag!vitjazz rakstīja:Vrb čaļi kādam ir labā stāvoklī pečkas augšējā plastmasas daļa,tāda,kāda bildē norādīta?
Ja ir kas piedāvajams,PM!
ja kādam vajag ir iespēja dabūt riepas spolēšanai, par brīvu atdodu, ir R15 195/65 un kautkādas r16 šķiet ka bija arī, pārsvarā ziemenes.
Kadam nemetajas stekeris no obc 18 melns un balts.... sarunasim:)
Diezvai kāds tev viņas dos pa brīvukrisjaanis rakstīja:Varbūt kādam ir kupejas abšvikas? Labrāt ieķertu pa ko garšīgu!
PS vajag rižos kupejas pavarotus. Stāvoklis pofig, vajag testam. 28349130 whatsapp sms zvani pm.
Atdošu 2.79 bloķi mazajā korpusā par divām lielajām tomātu čipsu pakām.
Rīga, Stabu iela.
Rīga, Stabu iela.
LSD? jo svarka cik zinu nav bloķis5STAR rakstīja:Atdošu 2.79 bloķi mazajā korpusā par divām lielajām tomātu čipsu pakām.
Rīga, Stabu iela.
Vai tad nav tas pats?ElvijsR rakstīja:LSD? jo svarka cik zinu nav bloķis5STAR rakstīja:Atdošu 2.79 bloķi mazajā korpusā par divām lielajām tomātu čipsu pakām.
Rīga, Stabu iela.
Būtu LSD nemaz neatdotu.
Abšivkas dikti šaubos vai Tev kāds atdos,ja nu vienīgi daudz saldumu vajadzēsElvijsR rakstīja:Diezvai kāds tev viņas dos pa brīvukrisjaanis rakstīja:Varbūt kādam ir kupejas abšvikas? Labrāt ieķertu pa ko garšīgu!
PS vajag rižos kupejas pavarotus. Stāvoklis pofig, vajag testam. 28349130 whatsapp sms zvani pm.
Vai tad viņas tik vērtīgas?Da1ris rakstīja:Abšivkas dikti šaubos vai Tev kāds atdos,ja nu vienīgi daudz saldumu vajadzēsElvijsR rakstīja:Diezvai kāds tev viņas dos pa brīvukrisjaanis rakstīja:Varbūt kādam ir kupejas abšvikas? Labrāt ieķertu pa ko garšīgu!
Vai tad viņas tik vērtīgas?[/quote]māriņš rakstīja:Abšivkas dikti šaubos vai Tev kāds atdos,ja nu vienīgi daudz saldumu vajadzēsDa1ris rakstīja:Diezvai kāds tev viņas dos pa brīvuElvijsR rakstīja:[qte="krisjaanis"]Varbūt kādam ir kupejas abšvikas? Labrāt ieķertu pa ko garšīgu!
Cik esmu meklējis, jā. Nesabojātas atrast grūti.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- …
- 104