dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- …
- 130
- chevron_right
Tev nu gan ir raksturs, ielikt engelus un izslegt!!!
Bayerische Motoren Werke
Ieliku, sapratu, ka nepatīk vairs, tāpēc atvienoju
Reku bus bilde par gaisa caurumiem abas puses!IK13 rakstīja:To gaisa lukas apalo caurumu reste prasas ari otra puse- lidzsvaram! Un engelus pieslegt stravai!!!!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bayerische Motoren Werke
Man ne tikai vizuālo, bet arī funkcionālo vajag :) Otra sanāks kā butaforija. Esmu ilgi par to domājis, palikšu pie viena atejas cauruma
Tieši tā. Enģeļus laiks sūtīt pensijā, bez tam samelnoti lukturi bez riņķiem izskatās labāk Vienīgi, dogMa, tev kaut kā lēcas dikti lec ārā no kopējā tumšuma. Manuprāt prasas vēl kaut ko piekrāsot tur iekšādogMa rakstīja:Nāā, mērkaķacis lidos ārā siltākā laikā
Un par diskiem - rodas iespaids, ka pokemonu krāsās drīkst krāsot tikai St5 centrus, bet jebkuri citi diski, nokrāsoti ne-standartā, ir šķūnis...
Kaut arii enjgjelji nedeg, vinji lukturus pataisa smalkakus, pec manam domam labak izskatas ar!
Par cik pavarotos ir gabarīti-nedomāju, ka vajag enģeļus. Būs pārāk krāsaina priekša
Tieši tāpēc tikai 1 dienu nobraukāju ar eņģeļiem
Nesen redzēts braucam pretim, sākumā nobrīnijos, kāpēc nav amerikāņu numuri...
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
patiik šī uzcītība e36 auto un lielais pedantisms pet sīkumiem.
man vienmēr ir paticis oranžs pret melnu, esmu tikai par, un +1 ka enģeļi jāņem ārā.
Tiesa ka vairaak krāsains patīk ja ir labi 5staru diski, bet arī tavā bildē izskatās ok.
man vienmēr ir paticis oranžs pret melnu, esmu tikai par, un +1 ka enģeļi jāņem ārā.
Tiesa ka vairaak krāsains patīk ja ir labi 5staru diski, bet arī tavā bildē izskatās ok.
Viena no lietām, kuru gribētos savam E36, taču enģeļi laikam čotkāka izskatāsdogMa rakstīja:
Guvums 5Ls vērtībā Atliek tik sajūga slēdzi atrast un jāstutē iekšā.
kas tas pa brīnumu?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Kruīzs
Izskatas pec kruiza, kur sledzi liek labaja puse tuvak sturei.
dabuj man ar kruiza komplektu pa 5lsdogMa rakstīja:Guvums 5Ls vērtībā Atliek tik sajūga slēdzi atrast un jāstutē iekšā.
Ļoti reti trāpās tādi varianti :) Pavisam negaidot šis iekrita rokās, protams, pašam nācās izņemt, bet ko tik neizdarīsi pa 5Ls
Do' man ar tādu, un vēl gaidu DIY
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75