Uldis_R coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 23
- chevron_right
Jāredz dzìvē a to kaut kā nesaprotami...
Turpat kur Fotogrāfēts laikam tu tur dzīvo!Uldis_R rakstīja:kurā vietā tad redzi?janķels rakstīja:Diezgan bieži redzu
P.s. Dzīvē izskatās
Uzmanību sanese...
nezinu man patik ka dzive izskatas:) kas tu kaut kur netalu dzivo ka biezi sanak redzet!?
Jā, dzīvē izskatās pat ļoti ok!
Straadaaju, sargaaju rajonu, tapec biezi sanaak nobraukt garaam!Uldis_R rakstīja:nezinu man patik ka dzive izskatas:) kas tu kaut kur netalu dzivo ka biezi sanak redzet!?
Uzmanību sanese...
Prieks ka tev tomer patik:)dogMa rakstīja:Jā, dzīvē izskatās pat ļoti ok!
nav ne lakoti, ne lamineti
Pati pirmā vispār bomba!
labas bildes esi sataisījis
Tapusi pēc tava ieteikuma no uzbērumadogMa rakstīja:
Pati pirmā vispār bomba!
Tā retā reize, kad man patīk stickeri uz auto! Diski un haube labi sasaucas, labs piedūriens!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
2. bilde baigi laba
loti sen nav rakstits bet nav ta ka nekas netika darits. tika iepirkti vel 2 e36 kurus izmantoju es un so masinu parsvara tagad izmanto mana draudzene un uz nakamo sezonu vina domas un gudros ka un ko taisit.
pa so laiku uzspraga riepa draudzenei bet par laimi disku tikai pataisnoja un viss labi beidzas galvenais notikums ir dabuta jauna skate del ka tika sametinata grida un vel paris sikumi izdariti par ko liels paldies lietotajam activity.
te kada bilde ka masina izskatas tagad ceru drizuma uzlikt jumta relinu un uzlikt veja atsiteju
pa so laiku uzspraga riepa draudzenei bet par laimi disku tikai pataisnoja un viss labi beidzas galvenais notikums ir dabuta jauna skate del ka tika sametinata grida un vel paris sikumi izdariti par ko liels paldies lietotajam activity.
te kada bilde ka masina izskatas tagad ceru drizuma uzlikt jumta relinu un uzlikt veja atsiteju
sis un tas atkal padarits
uzlikti jumta relini nomainits spidometrs un pats labakais ieguti elektriski rekaras benki laba stavokli ceru ka sanaks tagad dabut pumpejamas mugurinas un apsildes elementus ko ielikt ieksa.
masina tagad izskatas kaut ka ta rusu vera nenemt paldies Dogmam par spidometru draudzenei patik paldies ari activity par padomiem un erams ka driz masinai tika noverstas visas tehniskas nepilnibas
uzlikti jumta relini nomainits spidometrs un pats labakais ieguti elektriski rekaras benki laba stavokli ceru ka sanaks tagad dabut pumpejamas mugurinas un apsildes elementus ko ielikt ieksa.
masina tagad izskatas kaut ka ta rusu vera nenemt paldies Dogmam par spidometru draudzenei patik paldies ari activity par padomiem un erams ka driz masinai tika noverstas visas tehniskas nepilnibas
reliņiem vaig spoilerīti, cits skats uz dzīvi būs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …