Gan4a 328i Garnet Orange 2 Pearl
Ir labi Tik mazliet priekšu zemāk vajadzētu
Vnk visu laiku stav garazha,labi,ja divas reizes nedelja pavizinashos ar vinju.
Ieliku intereses pec, negribu no vinja shkirties,tapec ieliku tadu augstu cenu ar domu,ka neviens nepirks
Bet ja bus pircejs par tadu cenu,tad pardoshu..pagaidam piedava tikai mainities pret visadu s*du
Ieliku intereses pec, negribu no vinja shkirties,tapec ieliku tadu augstu cenu ar domu,ka neviens nepirks
Bet ja bus pircejs par tadu cenu,tad pardoshu..pagaidam piedava tikai mainities pret visadu s*du
Eh... sataisa konču un dod prom. 90% projektu liktenis.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
jelgavnieki pamazam sak atbrivoties no saviem e36 slimiba bus izslimota
Es laikam busu 1mais no si foruma (jelgavniekiem), kuram apnika/pargaja ta e36 padarisana! A varbut arii maldos!
Pēdējais labojis AAM - 30 Jūl 2013, 10:42, kopā labots 1 reizi.
Tu labāk domā ko darīt ar savuKV_ rakstīja:jelgavnieki pamazam sak atbrivoties no saviem e36 slimiba bus izslimota
viss ir jau izdomats... vai tad mans auto tavā garažā stāv? Man dzīvot viņš pilnīgi netraucē
Braucošu auto bildes tomēr dikti uzrunā!
cik iepriekš dzirdēts, tajā placī ārdoties nāk dusmīgs apsargs ar pistoli!OLGA rakstīja:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
no turienes mēs laicīgi paspējam aizbraukt, jo viņš jau devās skatīties, no kurienes tas troksnisch. rakstīja:cik iepriekš dzirdēts, tajā placī ārdoties nāk dusmīgs apsargs ar pistoli!OLGA rakstīja:
Tālāk domājm uztaisīt pāris bildes pie smukas ēkas un pārkapam zīmi " P Tikai ar atļaujām"
Izskrēja divi apsargi ar frāzi "Ko jums vajag? Tūlīt jums būs bildes! Policija atbrauks un safočēs!"
...bet viss ir labs, kas labi beidzas
Pārdots?
slēdzu ciet topiku?
slēdzu ciet topiku?
Jaa,shodien negaiditi auto pardots.
Vieta bus cits e36.
Vieta bus cits e36.