E36-Georgy
Lai veicas ar projektu,grūti iedziļināties Tekstā Krievu valodā ,bet saprotu ka te viss tip top;)
Kāpēc auto tik ilgi nostāvēja bezdarbībā?
Par griešanu biju domājis ~ šādi(instagram.com/strangere36), komentāros papildinfo vēl:Georgy rakstīja:Domāju ka likšu visu,bet skatīsimies ka sanāks,var but griezisu,piektidena pieliksu,foto bus,tur varesiet pateikt sevus viedokļus un taisisim))
Отправлено с моего LG-H815 через Tapatalk
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Kārtējais interneta gudrinieks..nu un tev, pasaki godīgi, tas pis? auto tika arī likts lietā un nekas tur nešķīda utt. un hadenē nebija auto vērtība(priekšā kkādi cietāki amji+sēdinātas atsperes, aizmgurē īsie/cietie sachs+sēdinātas atsperes, kurām, cik sapratu no jaunā saimnieka, laikam bij nolūzušas tās sēžas )Kikaps rakstīja:Es tik gribu saprast, vai topika autors saprot, kāds darbs tiek ieguldīts, lai būtu tā... Tur Tev nebūs - izzāģē arkas, piekniedē un uzliec Vasjas diskus ar plauktu, būs čotka. Tepat forumā ir cilvēki, kuri ir rēķinājuši disku parametrus, lai būtu tāds clearance. UN TAD!!! PATS GALVENAIS!!! Tad ar to auto varēs braukt tikai pa pleskavas šoseju līdz sēnītei, mest ripā un braukt atpakaļ, ja vien neieguldīsi vismaz auto vērtību piekarē tā, lai tās arkas pie pirmā guļošā turpat arī nepaliktu.
Georgy- neklausies tos interneta nuņņas un liec tik virsū, būs mega tik diskus attiecīgus vajag piemklēt
Nav jau tā, ka Tavam auto clearance bija pat tuvumā tādai, kāda ir auto, kura bildi ielika topika autors. Tas tā. Topika autoru negribēju atturēt no šādām izdarībām, vienkārši ieteikt padomāt pirms dara, to nevar tā "uz čuju" darīt.kkk_24 rakstīja:
Kārtējais interneta gudrinieks..nu un tev, pasaki godīgi, tas pis?
auto tika arī likts lietā un nekas tur nešķīda utt. un hadenē nebija auto vērtība(priekšā kkādi cietāki amji+sēdinātas atsperes, aizmgurē īsie/cietie sachs+sēdinātas atsperes, kurām, cik sapratu no jaunā saimnieka, laikam bij nolūzušas tās sēžas )
Georgy- neklausies tos interneta nuņņas un liec tik virsū, būs mega tik diskus attiecīgus vajag piemklēt
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Kikaps,tu saproti ka ta fotka bija ka piemers,ka izskatas fenderi? tas ne nozime ka es taisishu tadu klirensu i perkshu mega diski.....es jau teicu un topika sakuma ir rakstits,ka autinjs brauks drifta...
likt JDM look fenderus vai Clinched,izskats bud cits un viss...
ja tu nelasi no sakuma un pats nesaproti kapec es to daru,uzsprasi,korona ne jobnitsja s golovi..
nevis umnichatj uzreiz...
kkk_24 - diskus jau atradu bet gaidu atbildu...
Shodien biju pielicis vinjus...ar labam diskiem bus ljoti labi..pagaidam fotkas nebus jo uz razvarkam tas ir hu*nja )))
likt JDM look fenderus vai Clinched,izskats bud cits un viss...
ja tu nelasi no sakuma un pats nesaproti kapec es to daru,uzsprasi,korona ne jobnitsja s golovi..
nevis umnichatj uzreiz...
kkk_24 - diskus jau atradu bet gaidu atbildu...
Shodien biju pielicis vinjus...ar labam diskiem bus ljoti labi..pagaidam fotkas nebus jo uz razvarkam tas ir hu*nja )))
Kas notiek ar bmw?
Tas ir tas pats BMW no ogres kas sitaja bilde ? Kuram kompensatori grab , pa gabalu ?kkk_24 rakstīja:Kārtējais interneta gudrinieks..nu un tev, pasaki godīgi, tas pis? auto tika arī likts lietā un nekas tur nešķīda utt. un hadenē nebija auto vērtība(priekšā kkādi cietāki amji+sēdinātas atsperes, aizmgurē īsie/cietie sachs+sēdinātas atsperes, kurām, cik sapratu no jaunā saimnieka, laikam bij nolūzušas tās sēžas )Kikaps rakstīja:Es tik gribu saprast, vai topika autors saprot, kāds darbs tiek ieguldīts, lai būtu tā... Tur Tev nebūs - izzāģē arkas, piekniedē un uzliec Vasjas diskus ar plauktu, būs čotka. Tepat forumā ir cilvēki, kuri ir rēķinājuši disku parametrus, lai būtu tāds clearance. UN TAD!!! PATS GALVENAIS!!! Tad ar to auto varēs braukt tikai pa pleskavas šoseju līdz sēnītei, mest ripā un braukt atpakaļ, ja vien neieguldīsi vismaz auto vērtību piekarē tā, lai tās arkas pie pirmā guļošā turpat arī nepaliktu.
domā ir otrs šāds lv?
nezinu kas ar viņu tagad, man kompensatori negrabēja, priekš 2.8 varēja skriet bik labāk, bet bija ok. Cik sapratu, tad arī papuvušie sliekšņi ir nomainīti, taka viss stīgā. Bet nu anyway, kādam jau kkas bija jāiesmird
par tēmu- kas te jauns?
par tēmu- kas te jauns?