Imis kupeja 1.8is

Visas slēgtās "Mans er" tēmas.
Profila bilde
Kiko
Ziņojumi: 77
Pievienojies: 12 Mar 2012, 20:51
Braucu ar: e36 1.8 is

14 Mar 2012, 16:21

Lai kā arī centies neko sakarīgu nepateici.

Par aizvainojumiem vecajam īpašniekam es jau atvainojos, bet tagad Tu pasaki, kas Tu tāds esi?

P.S. Es arī neesmu šī kompaktiņa īpašnieks nedz bijušais, nedz esošais, tāču par sitoāciju zinu visu, ja kaut kas nav mainījies pēdējās dienas laikā.

P.S.S. Ar negācijām atbildēju, citējot sevi ("P.S. Ja esi, Imja vietā es Tevi vispār iz*isis visos caurumos būtu, bet tas tā."), jo nopratu, ka vecais īpašnieks kkādu montanu tagad taisa, bet izrādījās ka tas, kurš taisa pats nezin par ko runā...

P.S.S.S. Pardon trešo reizi vecajam īpašniekam, bet savaldi savus čomus, viņi ceļ neslavu Tev un citiem. :nenene:
Dir*anu atlikt!
Profila bilde
Ruu
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 4667
Pievienojies: 23 Feb 2011, 18:55
Atrašanās vieta: Cēsis
Reputācija: 6

14 Mar 2012, 16:31

:doh:
Profila bilde
RENIO
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 11570
Pievienojies: 15 Mar 2011, 17:30
Braucu ar: 2 BMW
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 20

14 Mar 2012, 16:37

Eu īsti neiebraucu, kas te pa stāstu vispār ir apakša....
Profila bilde
oshels638
Ziņojumi: 353
Pievienojies: 12 Apr 2011, 14:32
Braucu ar: sedanu

14 Mar 2012, 16:52

Trūkst pilns rasklads :lol: Pārējiem arī intresē, kas te notiek? :hahaha:
Profila bilde
Agris
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2665
Pievienojies: 27 Feb 2011, 22:43
Braucu ar: 325
Reputācija: 14

14 Mar 2012, 16:53

+1 ar interesee, bet 2 x lasiiju un neiebraucu :)
Profila bilde
Aivens
Ziņojumi: 99
Pievienojies: 14 Okt 2011, 19:21
Braucu ar: 325
Atrašanās vieta: Rīga,Purva puika

14 Mar 2012, 16:54

Izklastat situaciju lai varam saprast kas ap ko grozas :hahaha: ,savadak tikai apvainojumi un topica piesarnosana :grrr:
DeDz iN CoOl
Profila bilde
mats
Ziņojumi: 253
Pievienojies: 22 Nov 2011, 23:26
Braucu ar: Bavārijas palaistuli
Atrašanās vieta: Liepāja

14 Mar 2012, 17:03

Izlasiju un man sajuka jau kurš istais,bijušais,esošais īpašnieks un kurš bijušais . :doh: Raskladu studijā ,lai varam visus saukt īstajos vārdos. :gigigi:
Profila bilde
Rolands
Ziņojumi: 2500
Pievienojies: 13 Mar 2011, 17:49
Atrašanās vieta: Garkalne,Ādaži

14 Mar 2012, 17:28

šiten vajadzētu but bazaram par un ap šito aparātu,nevis diršanās sava starpā,ejiet to darīt PM!
P.S. Atvainojos par offtopic!
Profila bilde
I'm_Infinite
Ziņojumi: 488
Pievienojies: 16 Aug 2011, 17:28
Braucu ar: M54B30 -e46

14 Mar 2012, 17:56

Bļin, Roland nebojā mums izklaidējošo momentu! :D
Es jau neesmu no tiem kūdītājiem, bet šitos uzbraucienus tā atstāt nevar! :giggle:
Da labi, nav smuki laikam, ka visi uzreiz lien jūsu darīšanās... Lai arī ļoti interesē! :D
Profila bilde
uteo
Ziņojumi: 4241
Pievienojies: 14 Mar 2011, 20:40
Braucu ar: E46 323iA+LPG
Atrašanās vieta: Cesvaine, Rīga
Reputācija: 3

14 Mar 2012, 18:03

Jāuztver tas no citas puses, nevis bāšanās viņu darīšanās. Respektīvi, teica, ka jāuzmanās ar to cilvēku, tātad vajag mums zināt kpc, lai nesanāktu veikt darījumus ar viņu un beigās problēmas :gigigi: :hahaha:
Profila bilde
imis
Ziņojumi: 317
Pievienojies: 14 Apr 2011, 17:56
Braucu ar: e36 316

14 Mar 2012, 19:27

Oi džeki, atliek man pāris stundas neienākt iekš e36 un piepamots ka uh :D

Pilns razklads sīkumā ir: Man bija e30 kopēji atzīstu ne tik labā stavoklī kā šis compaktiņš, bet bija atsevišķas lietas kas bija ļoti labas.. tad nu pagaišās nedēļas sākumā sarakstijos ar compota veco īpašnieku, cik zināju viņam ir interese par e30 un piedāvāju maiņu, čalis piekrita satikties un paskatīties, nākamajā dienā (laikam) satikāmies paskatijāmies visu kas un kā un tika nolemts ka mainam. Pirmais džekam nebija uzreiz piķis lai pārrakstītu, bija sava summiņa sodos, nu man maiņa nedega, pagaidīju līdz sakasīs un tad laikam trešdien samainijām tikai katrs norakstot savus auto no sevis.
Pirmajā vakarā pēc maiņas džeks zvana un saka: mainam atpakaļ, kkā nav tas ko gribēju.. es šim teicu, lai apdomā kārtīgi un gan jau pieradīs, nu džeks arī padomāja nākošajā dienā pa dienu jau nopratu ka atpakaļ mainīt vairs negrib, jo nezvana utt, pienāca vakar un zvana atkal ar tekstu: ka esmu iesmērējis, jo manam vecajam vāroties motors un "dzirksteļojot" reduktors , par to biju ļoti izbrīnīts, jo neko tādu vēl nebiju dzirdējis, teicu ka sajātu mašīnu atpakaļ negribu ņemt.. tad atkaļ pagāja vēlviena nakts un pa dienu zvanīja man atkal un es šim piedavāju sakarīgu variantu lai manu bembi notirgo par normālu ciparu un par to naudu compactu arī atdošu atpakaļ, atkal itkā piekrita šis šādam variantam... Bet tad tās pašas dienas vakarā atnāk man īsziņa, ka ja mašīna netiks atgriezta viņam atpakaļ līdz nākamās dienas 11:00 rītām tad viņš rakstīšot iesniegumu policijā, man kkā šitas neiepatikās, kad viss itkā cilvēcīgi ir sarunāts, draudēt nebija labi, es to tā uztvēru.. pienāca pirmdiena, es aizbraucu uz csdd un uztaisot pie csdd rēķinu uzziņu, izejot numuru salīdzināšanu utt piereģistrēju auto uz sava vārda un tā arī viss beidzās..

Mums vēl bija noruna ka es no compakta viņam atdodu viņa ziemas riepas, kas tiešām ir jaunas un labas, ko arī izdarīšu, tiklīdz varēšu nobortēt + priekš e30 solīju viņam krāsas bundžu, kreiso spārnu un m-tech priekšējo uzliku, to visu atdošu un būsim šķirti... :super:

Cerams ka kāds no manis visa rakstītā kko arī sapratīs, bet katrā ziņā es nejūtos ka būtu kkāds baigais uzmetējs vai vēl sazin kas, vnm esmu bijis godīgs un pieturejies visām norunām, sevi čakarēt arī neļaušu.. :nenene:
Kkā tā apmēram :drink:
Attēls
GYMKHANA.LV
Profila bilde
imis

14 Mar 2012, 19:30

uteo rakstīja:Jāuztver tas no citas puses, nevis bāšanās viņu darīšanās. Respektīvi, teica, ka jāuzmanās ar to cilvēku, tātad vajag mums zināt kpc, lai nesanāktu veikt darījumus ar viņu un beigās problēmas :gigigi: :hahaha:

Nu izvērtējat paši, bet nekāds ļaunais neesmu, vienkārši esmu pats par sevi neļaušu čakarētu ko jau rakstīju augstak...

P.S. Teksts adminiem, atļaujat cilvēkiem, lai papriecājas par šo visu un palasa mazliet, bet pēc tam gan dzēsiet spamu ārā ;)
Attēls
GYMKHANA.LV
Profila bilde
oshels638

14 Mar 2012, 19:37

Nu jau stāsts liekas pa visam savādāk, par kādiem uzmetējiem te var runāt. Ja ir samainīts, tad samainīts, nezinu kur notiek atpakaļ mainīšanās, varbūt bērnudārzā ar mantiņām tā varēja darīt. Samaina, pārraksta un vsjo, atpakaļ neko vairs natgriezt, kur ir redzēts, ka kāds nopērk auto un nākošjā dienā prasa naudu atpakaļ, kas darīts, darīts. :nenene: Kā arī šitos nesaprotu, ka ņaud ar to, ka iesmērēts, kas tad ar acīm ciet brauc auto skatīties, auto pirkšana(maiņa) vienmēr ir savā ziņā loterija :hahaha:
Profila bilde
m4z
Ziņojumi: 1432
Pievienojies: 10 Apr 2011, 16:30

14 Mar 2012, 19:39

visu situāciju sapratu, un neuzskatu ka Imis ir kautkāds uzmetējs vai krāpnieks. jo normāli cilvēki parasti mainot mašīnu apskatās visu,iztestē un saprot vai grib mainīt vai nē.Un tādu atpakaļ adošanu aizmirst.Es personigi kādam samainot mašīnu, atpakaļ nekādā gadijumā nedotu ja pēkšņi pēc pāris dienām viņš redz ir pārdomājis, tā tās lietas galīgi nenotiek.bet tas tik mans personigais viedoklis.
Un tie bļauri kas te bļaustās par uzmetēju- paši skatijas un izvēlējās, un redz pec tam ceļ traci. Tādi paši vairāk liekas kā kautkādi uzmetēji. Pašus pārmācīt par tādiem debīlismiem. :gigigi:
Profila bilde
Pacha
Ziņojumi: 2086
Pievienojies: 10 Jan 2012, 20:28
Braucu ar: ...
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 5

14 Mar 2012, 19:45

Sorry džeki, bet teikšu godīgi, neviens nezin labāk visu situāciju kas un kā bija, to tikai reāli 100% zin abi iepriekšējie mašīnu īpašnieki. Tas lai paliek viņu starpā ;)
Profila bilde
m4z
Ziņojumi: 1432
Pievienojies: 10 Apr 2011, 16:30

14 Mar 2012, 19:47

Pacha rakstīja:Sorry džeki, bet teikšu godīgi, neviens nezin labāk visu situāciju kas un kā bija, to tikai reāli 100% zin abi iepriekšējie mašīnu īpašnieki. Tas lai paliek viņu starpā ;)
bet diez kas augstāk minētajos postos izskaidroja situāciju?
viens no īpašniekiem.
Profila bilde
imis

14 Mar 2012, 19:48

Nu tad redzat tauta, mūsu brāli vienisprāt ir :lol:

Viņš jau auto apskatīja ar itkā, bet nu...

ES arī biju savā ziņā gatavs nākt pretī, līdz viņš ierunājās par policiju... tagad jau gan vairs neko, compakts tiek lēnām pacelts... šodien uzlikti r17 bbs style29, bet kkā baigi lieli, un vēļ tik jāuzfrišina.. :gigigi:
Attēls
GYMKHANA.LV
Profila bilde
imis

14 Mar 2012, 19:49

m4z rakstīja:
Pacha rakstīja:Sorry džeki, bet teikšu godīgi, neviens nezin labāk visu situāciju kas un kā bija, to tikai reāli 100% zin abi iepriekšējie mašīnu īpašnieki. Tas lai paliek viņu starpā ;)
bet diez kas augstāk minētajos postos izskaidroja situāciju?
viens no īpašniekiem.
Tas ir man viens čoms Kiko, ir visu dzirdējis un redzējis, bijis šitajā situācijā visā blakus, ne pie maiņas bet zin visu...
Attēls
GYMKHANA.LV
Profila bilde
dvp
Ziņojumi: 203
Pievienojies: 23 Jan 2012, 17:52
Braucu ar: 328 Touring

14 Mar 2012, 19:55

no imis puses tas teksts samera izpuskjots reali bija gan savadak daudz kas
bet jus pasi esat cilveki , pasi veidojat attiecibas un paradat sevi ka makat , es tiesam nevelos jaukties ieksa , bt tomer dzive ir jauzmanas :super: beidzu savu :pupi:
bouncin' with 68' chevy
Profila bilde
oshels638

14 Mar 2012, 19:57

Ir nācies arī dzīvē padzirdēt šitādus atpakaļ mainītājus- paziņu atgadījumi un pašam bijis atkal neslavas celšna par pārdotu e30, tjip, kam motors beigts, tas nekas, ka motoram bija taisīts kapitālais, gadu ikdienā nobraukts, bet puišeļi nopērk, nokauj un pārkarsē un pēc tam stāsta par izpūstām blīvēm, u.t.t. Pēc tam noķerot zem četrām acīm prasot vairs neko nevar pateikt, tik pa pasuli aiz muguras stāsta. :lol:
Ciest nevaru šitos pukstētājus, ja nopērk auto un iegrābjas tad ir tik viens vainīgais- un tas ir pats pircējs, jo neviens neliedz kārtīgi apskatīties ko pērk :gigigi: