ieteikumi. Jautājumi +atbildes=rezultāts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 25
- chevron_right
Tas darbojas arī bez kodēšanas palīdzības - jānoklikšķina ar peles rullīti un FF jau pats zinās ko darītAgris rakstīja:No beesharpa shis uzdevums jau piefikseets. Taakaa kautkad buus
In Da Honda Sound ....
*Prelude IV gen. H22A JDM, 200hp, LSD
*Daily car FR-V '06 N22A1
My Prelude Story
Smilšu strūklas pakalpojumi
*Prelude IV gen. H22A JDM, 200hp, LSD
*Daily car FR-V '06 N22A1
My Prelude Story
Smilšu strūklas pakalpojumi
redz dažiem nepatīkot ar rulliiti
+88m4z rakstīja:zinu ka ar rullīti var, bet tas tik un tā nav tas ka būtu uzreiz normāli
Tas ir sviests tie spama topiki... Es jau to ''šeit var papļāpāt'' topiku par tādu uzskatu, bet tas nav normāli ja stumda pilnīgu sūdu un stundā aiziet kādas 5 lapas. Labāk lai paliek kā ir.Leopards rakstīja:Kā Jums šķiet,vai sadaļušeit var papļāpātnevajadzētu uztaisīt ka čata lapu,domāju ka lietotājiem būtu vieglāk papļapāt ,,ne pa dzelžiem,,
forums man raksta "You have 3 private messages currently on hold because of full folder.
Release all on-hold messages… they will be re-sorted into the appropriate folder if enough space is made available."
ko darit lai izlasit ienakošas vestules? Paldies
Release all on-hold messages… they will be re-sorted into the appropriate folder if enough space is made available."
ko darit lai izlasit ienakošas vestules? Paldies
nu tew jāizdzēš kādas vecās vēstules un jārefrešo...
darits, 3 lpp vestules izdzestas, nekas nemainas
Izdzēs un tad uzklikšķini uz tā linka (Release u.t.t.), tad atnāks jaunie PM
ko nozimee pelekais reputacijas kubicins? zals=pozitivs, sarkans=negativs, kas ir pelekais?
...
nav vispār reputācijas?
kaa tas ir nau , kaa vispar tadu var ielikt, jo kad es lieku tad ir vainu pozitivs vai negativs bet ne peleks
vienk peleks kubicins uzradies mana reputacijaa, un vienk intreses pec gribeju zinat ko tas nozimee. itkaa jau man vienalga bet intrese nomoka
vienk peleks kubicins uzradies mana reputacijaa, un vienk intreses pec gribeju zinat ko tas nozimee. itkaa jau man vienalga bet intrese nomoka
...
tur kautkaads ierobezojums bija, cik biezi liek, iespeejams ka vinjsh vairaakas reizes peec kaartas licis kautkur, taapeec raadas 0 jo nevar taa staigaaat pa forumu un ik peec paaris sekundeem spaidiit vinju :)
Pelēks ir ja tev nav neviens iedevis reputāciju = 0
Datoru apkope / remonts Ogrē un raj.
http://www.ITOgre.lv
http://www.ITOgre.lv
aa nu skaidrite, ok tagat zinashu, a to nevareju saprast ko es nepareizu tur pateicu tajaa textaa par ko to dabujuAgris rakstīja:tur kautkaads ierobezojums bija, cik biezi liek, iespeejams ka vinjsh vairaakas reizes peec kaartas licis kautkur, taapeec raadas 0 jo nevar taa staigaaat pa forumu un ik peec paaris sekundeem spaidiit vinju :)
...
Es pelēku uztveru - neitrāls.
pulkstenis šeit stundu uz priekšu palicis.
Ieej Lietotāja vadības panelī, pie Foruma iestatījumiem un uzliec pie Summer Time DST ķeksi pie NO. Un būs tev viss, kā nākas :)
Sadaļa Mans auto pirmā postā jeb starta ziņojuma varbūt var atļaut vairāk kā 10 pielikumus?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
varbut ir verts padomat par tadu sadalju kaa "menesha auto" ko cik katrs sataisijis upgreidojis utt, kautkada veida balsojumaa vai kaa savadak to noskaidrot. esmu manijis citos arzemju forumos tadu sadalju un liekas ljoti intresanti
...
Kāpēc google analytics ir headerī nevis footerī?
+ to skype JS arī varētu pārvākt uz local ./
+ to skype JS arī varētu pārvākt uz local ./
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11