Edzis PROAM V8 sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 37
- chevron_right
smieklīgi izskatās ka uz ledus rausta hidro roceni, jo ir ļoti liela vajadzība.
Viņam nedrīkstēja ieskriet sānos, tādēļ nācās ieturēt safe distanci un ar ručku vieglāk piebremzēt, pirm pārmetiena arī bišku pierausti, atpaliec un viss safe ja būtu atļāvis ieskriet durvīs, tad jau cita lieta
Spiežot darba bremzi, tur knapi pieskarotiea sabloķējās purns un aiziet taisni
Spiežot darba bremzi, tur knapi pieskarotiea sabloķējās purns un aiziet taisni
Laiks skrien, sezona tuvojās, bet darbs atņem visu brīvo un nebrīvo laiku, nesanāk galīgi pieķerties drapakam.
Izdomāju šodien vismaz uzlikt vasaras ripuļus, par cik ārā jau pavasara noskaņa.
Konstatēts, ka viens slieksnis ir pilnība aizgājis aizsaulē, nāksies visu pārmetināt, gan jau otram iekšā nebūs labak, tapēc jāmetina abi uzreiz.
Labs piemērs kā diski maina auto izskatu, visur rūsa, katra detaļa savā krāsā, dažas daļas pat iztrūkst un vel kapots nav aiztaisīts līdz galam ciet, bet izskatās tāpat labi
Izdomāju šodien vismaz uzlikt vasaras ripuļus, par cik ārā jau pavasara noskaņa.
Konstatēts, ka viens slieksnis ir pilnība aizgājis aizsaulē, nāksies visu pārmetināt, gan jau otram iekšā nebūs labak, tapēc jāmetina abi uzreiz.
Labs piemērs kā diski maina auto izskatu, visur rūsa, katra detaļa savā krāsā, dažas daļas pat iztrūkst un vel kapots nav aiztaisīts līdz galam ciet, bet izskatās tāpat labi
Kā ar m50b30 iet?
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Pašvaki pagaidām, tūliņ pacēlāju pirkšu Cerams pesso savilks arī motoram, bet vajag to motoru obligātiLinda rakstīja:Kā ar m50b30 iet?
Principā doma sākumā jau bija nopirk M54B30 swapu, izņemt iekšas un pārējo notirgot, bet uz sitienu nav lieka tik daudz nauda, tādeļ jau protams būtu jauki, ja kāds piedāvātu tikai iekšas, bet neviens jau nepiedāvā.
Pašķīru topiku nedaudz atpakaļ uz uzduros arku platajām uzlikām - kur tieši platās var iegādāties?
Pa cik diskus pardod?
p.s. es nopietni.
p.s. es nopietni.
Prasi lietotājam pacha, es no viņa paņēmu, cik saprotu turpat juglā kaut kur viņas arī ražo un var dabūt vēl.Razbainieks rakstīja:Pašķīru topiku nedaudz atpakaļ uz uzduros arku platajām uzlikām - kur tieši platās var iegādāties?
1000euro un diski tavi. Nu tas tā, es viņus negribu pārdot, ja gribētu, tad tik daudz neprasītu, bet tagad toč arī pa 800eurasiem godīgi sakot nepārdoturiebeklis rakstīja:Pa cik diskus pardod?
p.s. es nopietni.
riebeklis rakstīja:Pa cik diskus pardod?
p.s. es nopietni.
Ja tev sanāk uzmet uz svariem tos diskus. Pa 1k paņemtu kaut kādus jaunus :)edzis rakstīja: 1000euro un diski tavi. Nu tas tā, es viņus negribu pārdot, ja gribētu, tad tik daudz neprasītu, bet tagad toč arī pa 800eurasiem godīgi sakot nepārdotu
Moška kaut kad sanāks, bet nu smagi viņi irriebeklis rakstīja:riebeklis rakstīja:Pa cik diskus pardod?
p.s. es nopietni.Ja tev sanāk uzmet uz svariem tos diskus. Pa 1k paņemtu kaut kādus jaunus :)edzis rakstīja: 1000euro un diski tavi. Nu tas tā, es viņus negribu pārdot, ja gribētu, tad tik daudz neprasītu, bet tagad toč arī pa 800eurasiem godīgi sakot nepārdotu
Kādā krāsā tad tomēr krāsosi?
Tumši pelēkāInferno rakstīja:Kādā krāsā tad tomēr krāsosi?
Fjordgrau?edzis rakstīja:Tumši pelēkāInferno rakstīja:Kādā krāsā tad tomēr krāsosi?
Iegāju krāsu veicī, paprasiju paleti, izvelējos krāsu, nopirku čut čut, rīt nokrāsošu buferi un izdomāšu vai man patīkInferno rakstīja:Fjordgrau?edzis rakstīja:Tumši pelēkāInferno rakstīja:Kādā krāsā tad tomēr krāsosi?
man ir m54b30 swaps, jau vairāk kā gadu mētājās izjaukts, iekšas stāv man strokerim, pārējais viss mētājas līdz šim vel, pārdevis esmu tikai vārstuvāku un kautkādu vienu sīkumu, uz sitiena vairs pat neatceros ko, viss tik aizņem vietu, pat uznāk brīžiem gribēšana no tā bloka uzbliezt galdu viesistabai , tad kad gribēju tirgot strokera setu, tev kautkā pārgāja gribēšana, kautgan cipars nebija kosmisks
p.s. par to hidro roceni uz ledus, pats arī tandēmā raustu viņu, poh kāds segums, ja durvīs negribās bakstīt, tad ļoti noderīga štelle, bez hidro vispār neprotu braukt tandēmā aizmugurē laikam tapēc ka viena žurka tikai ir bijusi bez hidro, un tā pati 1.8
p.s. par to hidro roceni uz ledus, pats arī tandēmā raustu viņu, poh kāds segums, ja durvīs negribās bakstīt, tad ļoti noderīga štelle, bez hidro vispār neprotu braukt tandēmā aizmugurē laikam tapēc ka viena žurka tikai ir bijusi bez hidro, un tā pati 1.8
Pēdējais labojis 70cc - 01 Feb 2016, 22:54, kopā labots 1 reizi.
Tu taču man uzrakstiji, ka tu viņu pārdevi, a nu ka dod šurp70cc rakstīja:man ir m54b30 swaps, jau vairāk kā gadu mētājās izjaukts, iekšas stāv man strokerim, pārējais viss mētājas līdz šim vel, pārdevis esmu tikai vārstuvāku un kautkādu vienu sīkumu, uz sitiena vairs pat neatceros ko, viss tik aizņem vietu, pat uznāk brīžiem gribēšana no tā bloka uzbliezt galdu viesistabai , tad kad gribēju tirgot strokera setu, tev kautkā pārgāja gribēšana, kautgan cipars nebija kosmisks
Nu ko, tad šodien iesāku garo ceļu kāpās...
Tā mēs izskatamies iebraucot garāžā, varam sākt jaukt ārā.
*Aizmugurējās abas durvis lidos miskastē
*Priekšējāš pasažiera durvis uz miskasti
*Brille uz miskasti, jo slociju viņu stumjot otru auto atspiežoties pret buferi
*Labais slieksnis jāpārmetina
*aizmugurē līstīte jāpārmetina
Pirmais tests ar krāsu jau tika veikts, nokrāsoju buferi, krāsa sanāca daudz tumšāka kā es biju gaidijis, principā gandrīz melna, bet nekas, mani apmierina.
Te viens telefona snaps ar piemestu buferi bez balkas.
Tad nu sākam lielos priekus!
Ir par ko uzjautrināties!
Sākam bojāt spārnus Izdomāju, ka sabojāšu arī bagāžnieku, kaut kā jau jātiek vaļā no lieka svara, izgriezu viņam pilnīgi visu ārā, palika diezgan vieglāks Kā arī protams izjaukts viss pārējais, lai var sākt metināt un tad jau krāsot.
Izņemot durvis un noņemot visu pārējo, mašīna palika tik viegla, ka pakaļa pacēlās pa kādiem 5cm gaisā Staigājos pa depo, ieraudziju šito verķi, izdomāju, ka man tādu vajag, jo negribu visu autiņu slīpēt ar rokām. 30 sekunžu darbs, jāsaka, ka labs verķis
Tālāk jau tik jāmetina un jāsāk slīpēt, cerams, ka divās nedēļās ierakstīsies ar visu krāsošanu :)
*Aizmugurējās abas durvis lidos miskastē
*Priekšējāš pasažiera durvis uz miskasti
*Brille uz miskasti, jo slociju viņu stumjot otru auto atspiežoties pret buferi
*Labais slieksnis jāpārmetina
*aizmugurē līstīte jāpārmetina
Pirmais tests ar krāsu jau tika veikts, nokrāsoju buferi, krāsa sanāca daudz tumšāka kā es biju gaidijis, principā gandrīz melna, bet nekas, mani apmierina.
Te viens telefona snaps ar piemestu buferi bez balkas.
Tad nu sākam lielos priekus!
Ir par ko uzjautrināties!
Sākam bojāt spārnus Izdomāju, ka sabojāšu arī bagāžnieku, kaut kā jau jātiek vaļā no lieka svara, izgriezu viņam pilnīgi visu ārā, palika diezgan vieglāks Kā arī protams izjaukts viss pārējais, lai var sākt metināt un tad jau krāsot.
Izņemot durvis un noņemot visu pārējo, mašīna palika tik viegla, ka pakaļa pacēlās pa kādiem 5cm gaisā Staigājos pa depo, ieraudziju šito verķi, izdomāju, ka man tādu vajag, jo negribu visu autiņu slīpēt ar rokām. 30 sekunžu darbs, jāsaka, ka labs verķis
Tālāk jau tik jāmetina un jāsāk slīpēt, cerams, ka divās nedēļās ierakstīsies ar visu krāsošanu :)
labs ,labs ,bet diezvai tik ātri viss sanāks ,bet protams ,veiksmi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …