Edzis PROAM V8 sedans
Labs rīts/vakars visiem dārgajiem foruma čomiem un nečomiem.
Daudzi noteikti jau zin, ka mana vecā kupeja aizceļoja pie cita saimnieka, sākotnēji tā man bija kā daily cars, bet laiks rit uz priekšu nu jau braucu ar citu daily cāru, tādēļ arī beidzot varu taisīt autiņu, kurš ir tīri slīpēšanai.
Pārdodot veco mašīnu, teicu sev, ka pietiek tērēt naudu un nekādas žurkas līdz ziemai noteikti.
Protams ilgs laiks nepagāja, ssā uzradās labs variants, principā pārdodot lieko hlamu, man sanāk autiņš pilnībā par velti, nu moš kādus 50 euro būšu iztērējis Nekādus plānus te negribu gari dzejot, tālāk viss pašiem taps skaidrs.
Iegādājos 10 datumā, vizuāli bēdīgs, bija nošķilts pret borģūri, stupicai visi gultņi izbiruši, rats kratijās uz visām pusēm, tā ka nelabi metas. Suportā izrauti milzīgi robi, vadīkla neturās ne pie kā, kalotkas izbira pašas ārā, viss karoče pilnīgi slikti.
Salons aizdirsts līdz lūpai un bagūzi nevar ataisīt, motors vispār knapi dzīvs, uz tolmetu laižams.
Nu neko, uz 40 braucot atbraucām mājās, uzbraucām uz estekādes, pačekot kas notiekās.
Pirmais pārsteigums jau bija 3,45 lsd kas jau radija smaidu sejā. Grīda pilnīgi okej, sliekšņi viduvēji, cauri nespīd. Bagūzī pat cobers nav izpuvis
Principā no labumiem.
*beigts m50b20
*lsd
*recaro pusāda
*elkoņbalsts
*M kloķis
*Obc ar checku (visiem sensoriem)
*spoilerītis
*bagūzī mētājās sporta stūres pāreja
*labas bosch lēcu lampas
Iegādes brīdī izskatijās apmēram šādi.
Kas izdarīts:
*Nomainīts pus tilts, lai var normāli braukt
*likvidēts seksīgais spoilers
*Uzlikta izvirzītā omp stūrīte (ir pat oriģināla)
*Novērsts ruslans no aizmugurējām virsbūves daļām, sapirtkas gruntis un krāsa.
*Iemests cobra sporta benķis, tikai jāizdomā kā piestiprināt, jo viņš ir baigi plats.
*Šodien iesākts motora amputācijas process.
Pagaidām viss, darbi rit ļoti ātri, takā nākošais apdeits jau rīt
Daudzi noteikti jau zin, ka mana vecā kupeja aizceļoja pie cita saimnieka, sākotnēji tā man bija kā daily cars, bet laiks rit uz priekšu nu jau braucu ar citu daily cāru, tādēļ arī beidzot varu taisīt autiņu, kurš ir tīri slīpēšanai.
Pārdodot veco mašīnu, teicu sev, ka pietiek tērēt naudu un nekādas žurkas līdz ziemai noteikti.
Protams ilgs laiks nepagāja, ssā uzradās labs variants, principā pārdodot lieko hlamu, man sanāk autiņš pilnībā par velti, nu moš kādus 50 euro būšu iztērējis Nekādus plānus te negribu gari dzejot, tālāk viss pašiem taps skaidrs.
Iegādājos 10 datumā, vizuāli bēdīgs, bija nošķilts pret borģūri, stupicai visi gultņi izbiruši, rats kratijās uz visām pusēm, tā ka nelabi metas. Suportā izrauti milzīgi robi, vadīkla neturās ne pie kā, kalotkas izbira pašas ārā, viss karoče pilnīgi slikti.
Salons aizdirsts līdz lūpai un bagūzi nevar ataisīt, motors vispār knapi dzīvs, uz tolmetu laižams.
Nu neko, uz 40 braucot atbraucām mājās, uzbraucām uz estekādes, pačekot kas notiekās.
Pirmais pārsteigums jau bija 3,45 lsd kas jau radija smaidu sejā. Grīda pilnīgi okej, sliekšņi viduvēji, cauri nespīd. Bagūzī pat cobers nav izpuvis
Principā no labumiem.
*beigts m50b20
*lsd
*recaro pusāda
*elkoņbalsts
*M kloķis
*Obc ar checku (visiem sensoriem)
*spoilerītis
*bagūzī mētājās sporta stūres pāreja
*labas bosch lēcu lampas
Iegādes brīdī izskatijās apmēram šādi.
Kas izdarīts:
*Nomainīts pus tilts, lai var normāli braukt
*likvidēts seksīgais spoilers
*Uzlikta izvirzītā omp stūrīte (ir pat oriģināla)
*Novērsts ruslans no aizmugurējām virsbūves daļām, sapirtkas gruntis un krāsa.
*Iemests cobra sporta benķis, tikai jāizdomā kā piestiprināt, jo viņš ir baigi plats.
*Šodien iesākts motora amputācijas process.
Pagaidām viss, darbi rit ļoti ātri, takā nākošais apdeits jau rīt
Pēdējais labojis edzis - 15 Jūl 2015, 23:23, kopā labots 1 reizi.
Ieķēru lietotas pa 10 euro gabalā, neesmu tāds fanāts, lai iztērētu 90 euro par jaunā, no kurām tāpat nav nekāda tolka
Da labi , un šito es ss"ā redzēju. Ja jau kāds no foruma paņēma , tad noteikti būs autiņš.
Biju aizbraucis šito skatīties, diezgan lieli kapu svētki.
nesaprotu vienu,
kpc tu notigoji (vai izjauci detalas ) kupeju kurai bija viens slieksnis pipec, bet sakuma tu slaveji kad ui tur pipec pipec viss ka no rupnicas?
un ta vieta tu noperc vel lielakus kapus?
tu jau sac ka Cipruss, pardod labu auto noperk kapus
kpc tu notigoji (vai izjauci detalas ) kupeju kurai bija viens slieksnis pipec, bet sakuma tu slaveji kad ui tur pipec pipec viss ka no rupnicas?
pēc kupejas ar nopuvušu slieksni, šis izskatās pēc steriluma kalngala
Daudz ++++AndzaK_LV rakstīja:nesaprotu vienu,
Tieši to pašu nodomāju kad ieraudzīju auto.
Vnk trukst vardu, kkas starp tolmetu un krumu vadji!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
man jautajums, ko tu nesaproti ar vadiem : "auto ko sapist, nopist, noskilt utt" cilveks grib izklaideties un vso.. ja tu to nevari un negribi, ko piepisies citiem?bestbmw rakstīja:Vnk trukst vardu, kkas starp tolmetu un krumu vadji!!!
Nezini neruna! Es nereklamejos ko daru.gda33 rakstīja:man jautajums, ko tu nesaproti ar vadiem : "auto ko sapist, nopist, noskilt utt" cilveks grib izklaideties un vso.. ja tu to nevari un negribi, ko piepisies citiem?bestbmw rakstīja:Vnk trukst vardu, kkas starp tolmetu un krumu vadji!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
prieks par tevi, tik baz savu degunu kur nevajag, skaiti citu naudu utt! malacis!bestbmw rakstīja:Nezini neruna! Es nereklamejos ko daru.gda33 rakstīja:man jautajums, ko tu nesaproti ar vadiem : "auto ko sapist, nopist, noskilt utt" cilveks grib izklaideties un vso.. ja tu to nevari un negribi, ko piepisies citiem?bestbmw rakstīja:Vnk trukst vardu, kkas starp tolmetu un krumu vadji!!!
Nu ja,ja nav savas naudas jaskaita citu esmu tipisks Latvietis!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
bestbmw rakstīja:Vnk trukst vardu, kkas starp tolmetu un krumu vadji!!!
Šeit neviens vēl nav aizmirsis, ka esi bēdīgi slavenais djjysbestbmw rakstīja: Nezini neruna! Es nereklamejos ko daru.
Ko te nesaprast, kupeja bija sterila bundža, kura tika jau bez maz vai laizīta un pucēta, ceļā uz auto exotica utt, saprata, ka žurka tam nav domāta, būs žēl nolocīt un ir cits daily cars, tāpēc notirgoja, ieķēra šo dampi par smieklīgām naudām, notirgoja nevajadzīgās daļas un sanāk gāžamais par velti - KĀPĒC NE? Šim ir rūsa šur tur, tik pat daudz kā 80% e36, jāieliek dzīvs motors un jadod pedal to the metal.
Veiksmi ar skrūvēšanu!
Darbi lido uz priekšu, cik ātri vien var.
Vakardien iegādājos motoru, par ko mizlīgs paldies jāsaka lietotājam "gda333"
Vakar 19:00 izkrāvām jauno motoru no piekabes.
Šonakt 3:00 motors jau bija nomainīts.
Šodien pa dienu saskruvēju kardanu, izputeju utt.
nebiju pielicis vakuma trubiņu un vienu dačiku, ko dogma bija noskrūvējis
Beigās gda atbrauca un parādija. Beigu beigās rezultāts veiksmīgs un sprāgušo 2.0 ir aizstājis dzīvelīgs 2.5
P.S tas koniskais ir pagaidam jo man vecā filtra kaste neder
Vakardien iegādājos motoru, par ko mizlīgs paldies jāsaka lietotājam "gda333"
Vakar 19:00 izkrāvām jauno motoru no piekabes.
Šonakt 3:00 motors jau bija nomainīts.
Šodien pa dienu saskruvēju kardanu, izputeju utt.
nebiju pielicis vakuma trubiņu un vienu dačiku, ko dogma bija noskrūvējis
Beigās gda atbrauca un parādija. Beigu beigās rezultāts veiksmīgs un sprāgušo 2.0 ir aizstājis dzīvelīgs 2.5
P.S tas koniskais ir pagaidam jo man vecā filtra kaste neder
Cepums Tev par paveikto!