Podziņas bembīts :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 73
- chevron_right
darbins labs, tik tgd to bagaatigo shpaktela kartu izberz ara lidz minumumam
Zheel ka tas viss darbs ko esi sadariijusi ir kakjim zem astes!!!!
Visur kur esi sashpahteleejusi ruusa buus aaraa max peec puss gada! Un veel taada niansiite ,kad uz skaabaas grunts nedriikst likt shpahteli!!!!!! Peec skaabaas viss bija jaagruntee ar pildosho grunti un tikai tad driiksteeji shpahteleet!
Visur kur esi sashpahteleejusi ruusa buus aaraa max peec puss gada! Un veel taada niansiite ,kad uz skaabaas grunts nedriikst likt shpahteli!!!!!! Peec skaabaas viss bija jaagruntee ar pildosho grunti un tikai tad driiksteeji shpahteleet!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Katrs dara tā, kā uzskata par pareizu .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Man vienkaarshi buutu zheel ja peec dazhiem meeneshiem tas viss ieguldiitais darbs buutu jaadara veelreiz!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
piekrītu orkaanam, tada ziņa ka viņs to darot ikdienā zin kas labak kas nē, un vnk sākuma stadija bridina ka ir nepareizi!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Skaidrs, paldies par padomu.... šoreiz pati nešpaktelēju, 'bet darīšu ko varēšu, lai kļūdu labotu... paldies...
ā un Kļaviņ, par diskiem, viss kārtībā, būs vieni smuki diski ar plauktiņu... nu jau ir aizrunāti
ā un Kļaviņ, par diskiem, viss kārtībā, būs vieni smuki diski ar plauktiņu... nu jau ir aizrunāti
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
aha, R17 un plauktiņš
Pēdējais labojis Podziņa - 02 Feb 2012, 14:48, kopā labots 1 reizi.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
varbutas var kadu bildi vai modelu nosaukumu pateikt , lai zinatu kadi vini buus
un cik liels plaukts buus ?
un cik liels plaukts buus ?
Labas cenas.
Labas cenas.
Hem tev jau Kļaviņ arī gribās visu un uzreiz nop, neteikšu
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
nu ja ,esmu nepacietiigs
Labas cenas.
Labas cenas.
skaisti! prieks redzet ka skruve darbojas un sieviete!!!
nav daudz tadu
uz kuru laiku bus gatavs?
nav daudz tadu
uz kuru laiku bus gatavs?
un pa kurieni ta vizinasies? brauc pa ielu vai ari patik trase padzivot?
sabi strestock brauc?
Nop, nav sanācis Bet meiģinu iemācītieskārtīgi driftēt
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
tad droshi vasara brauc pamacis tam tie trenini domati un + vel drgreis kur varesi nolaist tvaiku !!
ta jau vasara gaidu tur tevi
un ko ar motoru?
ta jau vasara gaidu tur tevi
un ko ar motoru?
vari pakardinat aci uz pagasho sezonuPodziņa rakstīja:Nop, nav sanācis Bet meiģinu iemācītieskārtīgi driftēt
http://www.sabi.lv/lv/jaunumi/25339/
Uz trenniņiem mēdzu braukt, bet tikai kā skatītājs Bet video smuks
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8