Podziņas bembīts :)
Beidzot ar dažu draugu palīdzību esmu saņēmusies uztaisīt savu ilgi gaidīto topiku
Tātad bembītis tika iegādāts 2008. gada novembrī. Bembīts ir 1991.gada 320 sedans.
Nopirku viņu pa 750 latiem un viņš izskatījās diezgan bēdīgā stāvoklī. Tad nu ķēros klāt pie lielajiem darbiem.
Iesākumā nomainīju šofera durvis, jo visa stoika bija sapuvusi, tad nomainīju arī bagažnieku, jo tas arī jau bija
sapuvis un tika pārmetināta aizmugurējā arka. Tad nu bija jāķerās klāt pie krāsošanas.
Aizdzinu bembīti pie krāsotāja, nu par tādu vismaz viņš sevi uzskatīja Nu tur garš stāsts, karoč krāsošana ievilkās uz 5 mēnešiem.
Tad nu savācu mašīnu un braukājos līdz brīdim kad izdomāju, ka jāiemet kautkas lielāks zem haubes. Tad nu ar draudzeni un lietotāju siikais vienas nakts laikā pārmetām motoru 2.0 uz 2.8 , nomainijām reduktotu un kārbu. Bembīts gāja ļoti labi un ēda mazāk kā divlitrīgais.
Pabraucu nepilnu gadu. Šā gada aprīlis man bija ļoti neveiksmīgs mēnesis, jo mēneša sākumā nobeidzās ritošā daļa,
tad mēneša vidū man kāds saskrāpēja abus sānus visā mašīnas garumā, bet mēneša beigās nobeidzās motors.
Tātad bembītis tika iegādāts 2008. gada novembrī. Bembīts ir 1991.gada 320 sedans.
Nopirku viņu pa 750 latiem un viņš izskatījās diezgan bēdīgā stāvoklī. Tad nu ķēros klāt pie lielajiem darbiem.
Iesākumā nomainīju šofera durvis, jo visa stoika bija sapuvusi, tad nomainīju arī bagažnieku, jo tas arī jau bija
sapuvis un tika pārmetināta aizmugurējā arka. Tad nu bija jāķerās klāt pie krāsošanas.
Aizdzinu bembīti pie krāsotāja, nu par tādu vismaz viņš sevi uzskatīja Nu tur garš stāsts, karoč krāsošana ievilkās uz 5 mēnešiem.
Tad nu savācu mašīnu un braukājos līdz brīdim kad izdomāju, ka jāiemet kautkas lielāks zem haubes. Tad nu ar draudzeni un lietotāju siikais vienas nakts laikā pārmetām motoru 2.0 uz 2.8 , nomainijām reduktotu un kārbu. Bembīts gāja ļoti labi un ēda mazāk kā divlitrīgais.
Pabraucu nepilnu gadu. Šā gada aprīlis man bija ļoti neveiksmīgs mēnesis, jo mēneša sākumā nobeidzās ritošā daļa,
tad mēneša vidū man kāds saskrāpēja abus sānus visā mašīnas garumā, bet mēneša beigās nobeidzās motors.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Podziņa - 17 Jan 2012, 14:18, kopā labots 2 reizes.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Izdila 2 šāles kā rezultātā viss motors bija pilns ar metāla skaidām. Tad nopirku citu 2,8 motoru, kurš arī izbeidās.
Satikās virzulis ar vārstu, bet nestāvot manā bembītī Nu ta tagad esmu nolēmusi līdz pat pavasarim taisīt mašīnu, tā, lai tā izskatītos perfekta un tāda arī būtu :)
Izjaucu visu priekšu, nomainīju aizmugurējos amīšus, noņēmu visu lieko, izrāvu ārā visu salonu, lai var vest pie metinātāja.
Nu jau visa ir sametināta,tuvākajās dienās jābrauc pakaļ.Ir sametināta grīda,pārmetināti jauni sliekšņi,abas arkas,
pirkšu jaunus spārus un vēl daudz kas ir padomā. Tagad būs jāpārkrāso un domāju, ka jāpārlīmē ar skaistas krāsas plēvi.
Nu tā,būšu diezgan pastāstījusi, Pārējais redzams bildēs, apmēram tādā secībā kā viss notikās. Tikai sorry par to,
ka nav salona bildes,gan ar laiku ielikšu un nav arī bilde kādu es viņu nopirku, bet nekas
Satikās virzulis ar vārstu, bet nestāvot manā bembītī Nu ta tagad esmu nolēmusi līdz pat pavasarim taisīt mašīnu, tā, lai tā izskatītos perfekta un tāda arī būtu :)
Izjaucu visu priekšu, nomainīju aizmugurējos amīšus, noņēmu visu lieko, izrāvu ārā visu salonu, lai var vest pie metinātāja.
Nu jau visa ir sametināta,tuvākajās dienās jābrauc pakaļ.Ir sametināta grīda,pārmetināti jauni sliekšņi,abas arkas,
pirkšu jaunus spārus un vēl daudz kas ir padomā. Tagad būs jāpārkrāso un domāju, ka jāpārlīmē ar skaistas krāsas plēvi.
Nu tā,būšu diezgan pastāstījusi, Pārējais redzams bildēs, apmēram tādā secībā kā viss notikās. Tikai sorry par to,
ka nav salona bildes,gan ar laiku ielikšu un nav arī bilde kādu es viņu nopirku, bet nekas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Podziņa - 13 Dec 2011, 01:01, kopā labots 1 reizi.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
HA! Pirmais
Darbs pamatīgs ieguldīts un galvenais, ka pati to dara Nu, vismaz lielāko daļu
Darbs pamatīgs ieguldīts un galvenais, ka pati to dara Nu, vismaz lielāko daļu
Paldies dogMa par ļoti lielu palīdzību topika veidošanā
Pēdējais labojis Podziņa - 17 Jan 2012, 14:30, kopā labots 1 reizi.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nu jā, Podziņa riktīgs malacis
Ar nepacietību gaidam Tavu auto gatavu, tpt, kā DogMas brīnumu
Ar nepacietību gaidam Tavu auto gatavu, tpt, kā DogMas brīnumu
Gaidītākais posts nu i klāt
Jezus cik skruvēts, es ar saviem vadiem e34 atdihaju
ka nebaidies rokas nosmeret un pati daudz ko dari!
cik reizes gadā tad Tu viņu pārkrāso?
"Nu jau visa ir sametināta,tuvākajās dienās jābrauc pakaļ.Ir sametināta grīda,pārmetināti jauni sliekšņi,abas arkas,
pirkšu jaunus spārus un vēl daudz kas ir padomā. Tagad būs jāpārkrāso un domāju, ka jāpārlīmē ar skaistas krāsas plēvi."
Bus 2.8?
"Nu jau visa ir sametināta,tuvākajās dienās jābrauc pakaļ.Ir sametināta grīda,pārmetināti jauni sliekšņi,abas arkas,
pirkšu jaunus spārus un vēl daudz kas ir padomā. Tagad būs jāpārkrāso un domāju, ka jāpārlīmē ar skaistas krāsas plēvi."
Bus 2.8?
Sieviete un pati visu skruve un dara tas ir apsveicami lai izdodas
visu cienu
Būsi mana sieva?!
Podziņ - teiktu ka šis ir "Gada gaidītākais topiks".
Gaidām beidzot ielās ar šo
Gaidām beidzot ielās ar šo
beidzot topiks ir gatavs
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Tur ir īpašas jūtas pret bembīti, Ja man kāds paprasītu palīdzēt saskrūvēt kautkādu kaut vai audi, protams, ka man būtu žēl smērēties un nebūtu nekādas vēlēšanās, bet ar bembīti uz savādākVitalx325 rakstīja: ka nebaidies rokas nosmeret un pati daudz ko dari!
Pirms apmēram pusotra gada laikam krāsoja, bet tur jau momentā sāka lobīties no plastmasiem kārsa nost un arka sāka plaisāt. Tagad būs jaunas daudz virsbūves detaļas un tie skrāpējumi pa sāniem, tapēc tā pat ir jāpārkrāso vismaz sāni un tad nu varēšu dzīt pie līmētājaKobreti rakstīja:cik reizes gadā tad Tu viņu pārkrāso?
Bus 2.8?
Vismaz 2.8
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
galvenais ka savejo ir veleshanas paskruvet un uzlabot
Tieši tā šodien braukšu pie metinātājā, beidzot pa ilgiem laikiem redzēšu savu mazulīti, moš vakarā bilžukus iemetīšu
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Labs darniņš, galvenais ka ka pati visaa piedalaas :) gaidīsim noslēgumu