KV_ Jelgavas e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 26
- chevron_right
Nezināju, ka priekš e36 arī tādi nāca!
Sodien beidzu purngala darbus
restaureta reika
izraveju otru miglu un savedu kartiba otru lampu
pasažiera puse ar beidzot salikta vieta
viss satiric
...veel paris siikumi un TA
Pirmo bildi, kad ieraudzīju padomāju, kas tas par jogurtu motortelpā
Bet tā glauni viss saspodrināts
Bet tā glauni viss saspodrināts
SMuks salons, no purna izskatās tīrs un akurāts!
Vai tieshaam tas auto beidzot arii brauks pa ielu ????
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
jaa...pats jau diidos un nevaru sagaidiit
Tai dienaa laikam buus jaapiedzeraas
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
noteikti:D
Orkan - touringa un sedana priekshejas durvis ir vienadas?
Orkan - touringa un sedana priekshejas durvis ir vienadas?
Vienaadas
KV nu Tu jau ZB .. Tev tā mašīna noputes vel kadas 5x
Naisss Gribētos dzīvē redzēt, viss akurāts un satīrīts, stūri gan citu prāsās (kā ēst).
Smukas auto purns
Patīk arī ļoti šis braucamais, gaidu kopskatu, kad būs uz ielām
Makten glīts auto
Šis auto tiešām priecē acis.
Par tiem suportiem gan, es sev ar sakrāsoju viņus sarkanus izskatās kā sportiniekam un smuki u.t.t. bet labāk viņus ir nocinkot, jo tad ātrāk viņi dzesējas, jo krāsa aiztur takā to dzesēšanās procesu, un cinkots arī labi izskatās.
Par tiem suportiem gan, es sev ar sakrāsoju viņus sarkanus izskatās kā sportiniekam un smuki u.t.t. bet labāk viņus ir nocinkot, jo tad ātrāk viņi dzesējas, jo krāsa aiztur takā to dzesēšanās procesu, un cinkots arī labi izskatās.
Vienmēr smaidu man ir izraisījuši auto, kam suporti ir vienā krāsā ar bremžu kučiem un suporta atsperi...
paldies
marux tas jau tik taa vien, tpt caur style 5 diskiem gruti saskatit tos suportus :) nee bet tiesham smiekligi izskatas, baac kad likshu diskus virsu tad bus jalikvide tas kasjaks
marux tas jau tik taa vien, tpt caur style 5 diskiem gruti saskatit tos suportus :) nee bet tiesham smiekligi izskatas, baac kad likshu diskus virsu tad bus jalikvide tas kasjaks
manuprāt vislabāk vispār ir pūst melnus ja krāso, lai viņi vispār nelec acīs. jo sarkanais vienmēr asociējies ar šķūneriem,bet nu ja kvalitatīvi nokrāso tad nav ne vainas :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 26