dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- …
- 130
- chevron_right
Nebij, nebij šim. :)
Ir viņam tagad NOSs
Tu liki?
Ir, ir NOS Tagad braucu ar smaidu un vieglu sirdi. Jap, misters BMW-Valcha kārtīgi pastrādāja, visus manus untumus uzklausīja
Pa skaisto!
Pat labāk, nekā biju domājis! Pats arī dikti apmierināts
Kāds setups?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Tiešām super, cik ļoti tas ietekmē cenu, ja grib visu smuki paslēpt?
P.S. nopucē motoru, savādāk neliekas, ka tas ir tas, ko pirms vairākām lapām varēja redzēt kā jaunu
P.S. nopucē motoru, savādāk neliekas, ka tas ir tas, ko pirms vairākām lapām varēja redzēt kā jaunu
To lai BMW-Valcha pastāsta. Tik zinu, ka Barracuda sprauslasrvars rakstīja:Kāds setups?
Līdz 18. maijam vēl tālu.. Paspēs! Par cenu PM meistaram!uteo rakstīja:Tiešām super, cik ļoti tas ietekmē cenu, ja grib visu smuki paslēpt?
Šim konkrēti ir Zenit Pro vadības bloks, antartica reduktors, Baracuda sprauslas, slēptā uzpilde un 53L balons.
Tikko tik garantijas lapu apskatījos Tā arī ir, kā BMW-Valcha uzrakstīja.
18. maijā varēs kārtīgi visi apskatīt un iespējams vienam otram došu iespēju izbraukt ar manu, lai saprastu, ka gāze tomēr ir lieta nr.1, kas jāieliek savā bembī
18. maijā varēs kārtīgi visi apskatīt un iespējams vienam otram došu iespēju izbraukt ar manu, lai saprastu, ka gāze tomēr ir lieta nr.1, kas jāieliek savā bembī
Gāze ir viena no pēdējām lietām, ja tu gribi nodarīt pāri savam bmw... izklausās sekli---bet fakts.
pa lielam tā ir kompresijas pazušana. utt.utjp.
mūsu pusē to dēvē par bomāru pasākumu...tieši dēļ gāzes esmu pamainījis dažus dzinējus...
pa lielam tā ir kompresijas pazušana. utt.utjp.
mūsu pusē to dēvē par bomāru pasākumu...tieši dēļ gāzes esmu pamainījis dažus dzinējus...
Vot tagad gan Tu sarakstiiji pilniigas muljkjiibas!!!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
+ orkaanam
Nu tad es ar +1
Un tā tagad aizd....sim DogMa topiku
Un tā tagad aizd....sim DogMa topiku
+1 VAI -1 man poooo. Es zinu, ka daudziem gāzes piekritējiem nav nemazākās nojausmas par dzinēja vadību un to šķēršļiem lietojot to smirdīgo zaņķi. Kāpēc BMW AG netiražē bomāru versiju no rūpnīcas ?
p.s. Diemžēl pieredze rāda, ka gāzes "licējiem" nav saprašana, kā strādā tā, vai cita dzinēja sistēma. man rodas iespaids, ka šōbrīd gāzi krāmē virsū santehniķi,elektriķi un krāsotāji...
tas ir mans viedoklis un to nemainīšu.
texts pārceļams uz gāzes topiku>>>>>>
p.s. Diemžēl pieredze rāda, ka gāzes "licējiem" nav saprašana, kā strādā tā, vai cita dzinēja sistēma. man rodas iespaids, ka šōbrīd gāzi krāmē virsū santehniķi,elektriķi un krāsotāji...
tas ir mans viedoklis un to nemainīšu.
texts pārceļams uz gāzes topiku>>>>>>
Būtu kādam noderīgi, ja pastāstītu to iekš gāzes topika Būtu interesanti palasīt.
Vecās gāzes sistēmas tiešām čakarēja dzinēju, bet par jaunajām gan nekas tāds nav dzirdēts..
nu un kaa ar jaudu, nav nekas mainijies braucot uz gaazi ?
un kaa ar obc,vins turpina radiit videjo paerinju , u.t.t ?
un kaa ar obc,vins turpina radiit videjo paerinju , u.t.t ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- …