Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- …
- 2228
- chevron_right
sodien pavizinaajos ar 2.8 dveeseliiti . lai ar bija r18. biju lielaa sajuusmaa. taa kaa man ir mopeeds un esmu braucis ar mazajiem turbo subaariem, brauksana mani patiikami aizraava.luudzu neapbizot melnu coupi e36 ar LT numuriem un beigaas 328
jaatjuunee m42
laikam bija 40ls pa pari jaunas
http://sportech.lv/?pg=2&id=250
http://sportech.lv/?pg=2&id=250
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
diez kads ir skrejies ar e46 320d izmetu vikjeri ar to un nevareju saprast, itka tikai 150zs tam bet jaudas zinjaa neko ipasi neatpalika no manejaa, bet nu nevareja ta isti saprast. mok tas bija remapots, bet ari no mana prieksnieka 530d kurs ari itka nemaz tik loti neatpalika
...
nebija jaunais 2.0dīzelis ar 170zs?
A nē sajaucu, jaunie dzinēji arī nāk ar 150zs
tā ka gan jau kkas padarīts ar to e46 bija
tā ka gan jau kkas padarīts ar to e46 bija
Ok. Alga sagaidīta un tagad jādodas uz TA pēc melnās uzlīmes
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
E95 cenas tgd Nestē esot zem lata,jābrauc izķert atlaides
E_kurais rakstīja:http://www.financenet.lv/zinas/420307-n ... nzina_cenu
Cerams, ka beidzot kāds sāka domāt par cilvēkiem un vēl par kādu saņķi nolaidīs.
Jā šodien nibrīnījos par Neste Oil cenām
Esmu patikami parsteigts par bendžu
normāla biznesa stratēģija, pamazām sakāpina cenu, tad vienā brīdī esam labi, jauki un pūkaini, nometam pāris sančikus nost un visi saskrien piegāzt pilnas bākas, līdz ar to tankam peļņa vēl lielāka kā parasti
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Nu tak, Tu tiešām domā, ka to cenu kāpumu veido paši Latvijas benzīntanki ???rvars rakstīja:normāla biznesa stratēģija, pamazām sakāpina cenu, tad vienā brīdī esam labi, jauki un pūkaini, nometam pāris sančikus nost un visi saskrien piegāzt pilnas bākas, līdz ar to tankam peļņa vēl lielāka kā parasti
Heiii biedri man interese tada lieta ka jumta relini vai jumta bagaznieks .e36 protams.kur tadus var meklet un kadas summas tie nak.videjas klases.neko baigi šiko nevajg :)
Vakar maigi sabakstījos ar fūri, par laimi tikai neliels iespiedums durvīs un trīs švīkas no fūras plastmasas bampera. Tā ir ka lien kur nevajag, it īpaši furei gar pašu priekšu
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Eu specuki ko sakat uz ET20 J8 un R17 diskiem riepas 205/45 derēs ?
Uz style5 pagaidam ir 205/40 un 215/40 gribetos kautko augstaku bet nez vai tiks arkas.
Uz style5 pagaidam ir 205/40 un 215/40 gribetos kautko augstaku bet nez vai tiks arkas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- …
- 2228