Dzinēja maiņa - swap dažādi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- …
- 107
- chevron_right
cau visiem motors m52b20 ar siemens vadiibu, bet motoram ir kapi jo duumo un nelaizh cauri TA...
ja es nopeerku citu divnieku kuram bijusi BOSCH vadiiba, vai tam boshiniekam varees uzlikt siemens vadiibu un visus apkarinaamos no vecaa motora un vai viss darbosies?
ir doma mekleet citu, pliku kluci ja viss der...
ja es nopeerku citu divnieku kuram bijusi BOSCH vadiiba, vai tam boshiniekam varees uzlikt siemens vadiibu un visus apkarinaamos no vecaa motora un vai viss darbosies?
ir doma mekleet citu, pliku kluci ja viss der...
Nevarēs
Ja saliksi visus devējus no vecā tad viss strādās.
kas atshkiras?Sancix rakstīja:Nevarēs
Tieshi taada doma arii ir dariit, visus deveejus, pravotku utt. tikai pliku motoru nomainiit... jo itkaa vinji ir vienaadi, tikai paarprasu kaadam kursh zin lai peec tam nav stulbu jautaajumuĢirts rakstīja:Ja saliksi visus devējus no vecā tad viss strādās.
Kas ar sadaleni ? Kas ar sadalenes lasītāju ?Ģirts rakstīja:Ja saliksi visus devējus no vecā tad viss strādās.
kas ar kloķa skriemeli ?
Ja samainīsi vāli ar lasītāju un skriemeli, tad ies.
Pēdējais labojis Sancix - 11 Okt 2015, 19:58, kopā labots 1 reizi.
Nederēs..!!!Agrais rakstīja:Tieshi taada doma arii ir dariit, visus deveejus, pravotku utt. tikai pliku motoru nomainiit... jo itkaa vinji ir vienaadi, tikai paarprasu kaadam kursh zin lai peec tam nav stulbu jautaajumuĢirts rakstīja:Ja saliksi visus devējus no vecā tad viss strādās.
Ja pirksi 2.0 kuram ir bijis BOSCH vadība, tad nederēs!!!!
Jo, kā zināms, ka BOSCH vadība ir tikai bezvanosa dzinējiem, bet SIEMENS ir vanosa. :)
tad jaameklee taads pats divnieks ar vanosu vai arii ja ir bosch un bezvanos tad jaanjem ar visu vadiibu...Pacha rakstīja:Nederēs..!!!Agrais rakstīja:Tieshi taada doma arii ir dariit, visus deveejus, pravotku utt. tikai pliku motoru nomainiit... jo itkaa vinji ir vienaadi, tikai paarprasu kaadam kursh zin lai peec tam nav stulbu jautaajumuĢirts rakstīja:Ja saliksi visus devējus no vecā tad viss strādās.
Jo, kā zināms, ka BOSCH vadība ir tikai bezvanosa dzinējiem, bet SIEMENS ir vanosa. :)
pareizi sapratu?
Agrais rakstīja:tad jaameklee taads pats divnieks ar vanosu vai arii ja ir bosch un bezvanos tad jaanjem ar visu vadiibu...Pacha rakstīja:Nederēs..!!!Agrais rakstīja: Tieshi taada doma arii ir dariit, visus deveejus, pravotku utt. tikai pliku motoru nomainiit... jo itkaa vinji ir vienaadi, tikai paarprasu kaadam kursh zin lai peec tam nav stulbu jautaajumu
pareizi sapratu?
Tieši tā :)
Tev derēs vietā tikai M52 motors, tāds kā tev jau ir bijis. Ja gribi mainīt pret kaut vai m50 vanosu, tāpat jāņem ar visu pravotku un ecuAgrais rakstīja:tad jaameklee taads pats divnieks ar vanosu vai arii ja ir bosch un bezvanos tad jaanjem ar visu vadiibu...Ģirts rakstīja:Ja saliksi visus devējus no vecā tad viss strādās.
Tieshi taada doma arii ir dariit, visus deveejus, pravotku utt. tikai pliku motoru nomainiit... jo itkaa vinji ir vienaadi, tikai paarprasu kaadam kursh zin lai peec tam nav stulbu jautaajumu
Nederēs..!!!
pareizi sapratu?
skaidrs jautaajumu vairs nav... paldies
Jā atvainojos,biš sajaucu,bezvanosam tik viegli nebūs,bet m52 un m50b20 kuram bij siemens (vanosam)gan var sapārot,kā to izdarija seeimgman.
Sveiki Ieliku m52b20 vanoss dzineju,ieprieks bija m42b18.lieta tada kad starteris iet suknis iet,bet nav dzirksteles un farsunkas nepadod degvielu..Dzeks no ka pirku dzineju iedeva kipa pravotku bez ews,kuru uzliku,bet dzirksteles nav!uzliku jaunu klokenes deveju pat,un nevar tpt dabut vinu dziesmaa,domaju par to kad tur ir maza problema,manuprat izlasiju visu e36 forumu un nekadu lidzigu situaciju ka sev neatradu.Un liku kompi ari kurs bija bez ews,ar to vispar bija klusums.
ja nemaldos visiem m52 ir ews jo vini ir no 94 gada, taka mekle vien ews un velc iekšā, pieļauju kad dēļ tā tev nelec.
Okey,bet kpc man iet suknis un starteris?jo cik lasu kam nav ews uzliks vsp neka nav!
hvz, par šadiem jautājumiem vērsies pie lietotaja dogMa, lielisks cilveks, palīdzēs tev tikt skaidrībā un var ari tev uztiasīt lai rūc.kruķiks rakstīja:Okey,bet kpc man iet suknis un starteris?jo cik lasu kam nav ews uzliks vsp neka nav!
Paldies,man uz pm vinam rakstit?Varbut kadam numurs ir?
uzraksti uz pm, atbildēs.kruķiks rakstīja:Paldies,man uz pm vinam rakstit?Varbut kadam numurs ir?
Tiks dariits
nav vsiem m52 ews, pirmo menesu nenaca, man tads ir :>Lācis rakstīja:ja nemaldos visiem m52 ir ews jo vini ir no 94 gada, taka mekle vien ews un velc iekšā, pieļauju kad dēļ tā tev nelec.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- …
- 107