dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- …
- 130
- chevron_right
+100BMW-Valcha rakstīja:Nu tad es ar +1
Un tā tagad aizd....sim DogMa topiku
Pagaidām nejūtu jaudas zudumus. Ja pareizi saregulē, tad pie lieliem apgriezieniem arī nezūd jauda. Gāzes sprauslas imitē benzīna sprauslu darbību, OBC rāda kaut ko, bet tas nav precīzs, t.i., gāzes patēriņu vari tikai pats rēķināt, nesakrīt tas ar benzīna patēriņu 1:1..KLAVINS rakstīja:nu un kaa ar jaudu, nav nekas mainijies braucot uz gaazi ?
un kaa ar obc,vins turpina radiit videjo paerinju , u.t.t ?
Tu OBC pieregulē, lai rāda patieso gazes patēriņu
Arī var, tas tiesa, bet no sākuma jānobrauc pāris balonu
un cik km pietiek tas balons ? tas taa spriezot pec videja gazes paterinja
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
400km+
400+km laikam nesanāks nobraukt, man ar 1.8 ir kaut kādi 380km + kkas
reāli tajā balonā var iespiest max kādus 40litrus, bet gāze 328ajam ir must have
reāli tajā balonā var iespiest max kādus 40litrus, bet gāze 328ajam ir must have
Man balonā var iespiest ap 43-46L. Tieši tā - 328i gāze ir must have!
Tikai, ja visu noslēpj tā, kā Valcha daradogMa rakstīja:Man balonā var iespiest ap 43-46L. Tieši tā - 328i gāze ir must have!
Summa, ko jau esmu gada laikā ietaupījis, ieliekot gāzi, pārsniedz pašas iekārtas cenu un vismaz 4 manu dzinēju cenu. Kādi vēl būtu pretgāzes argumenti?Rons rakstīja:Gāze ir viena no pēdējām lietām, ja tu gribi nodarīt pāri savam bmw... izklausās sekli---bet fakts.
pa lielam tā ir kompresijas pazušana. utt.utjp.
mūsu pusē to dēvē par bomāru pasākumu...tieši dēļ gāzes esmu pamainījis dažus dzinējus...
Offtopiks panesās...
Kā jau parasti, nekas īpašs nav sadarīts, bet vismaz kaut kas.
- iesākts likt aizm. el. logus (nomainīta viduskonsole, vēl tik jādabūn 3. pogu rāmis);
- saslēgta hi-fi poga;
- uzlikta glāžu atsaite, šoreiz normāla
- nomainīts BC slēdzis uz svaigāku, ar kuru var arī pamidziņāt tālos, ne tikai ieslēgt, izslēgt;
- saeļļoti pagrieziena, logu tīrītāju un kruīza slēdži - tagad baigi forši kustas tie slēdži;
- uzlikta bagāžnieka līstīte. Sākumā nepatika, bet tagad gan patīk :) Jāsakrāso!
- piesēdināta priekša;
Tik tagad būs jāmaina eļļas fitra korpusa vāciņš un vārstu vāks, jo pēc vienas moikas to balto šmāķi nevaru dabūt nost!
- iesākts likt aizm. el. logus (nomainīta viduskonsole, vēl tik jādabūn 3. pogu rāmis);
- saslēgta hi-fi poga;
- uzlikta glāžu atsaite, šoreiz normāla
- nomainīts BC slēdzis uz svaigāku, ar kuru var arī pamidziņāt tālos, ne tikai ieslēgt, izslēgt;
- saeļļoti pagrieziena, logu tīrītāju un kruīza slēdži - tagad baigi forši kustas tie slēdži;
- uzlikta bagāžnieka līstīte. Sākumā nepatika, bet tagad gan patīk :) Jāsakrāso!
- piesēdināta priekša;
Tik tagad būs jāmaina eļļas fitra korpusa vāciņš un vārstu vāks, jo pēc vienas moikas to balto šmāķi nevaru dabūt nost!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tu man sāc nepatikt kur ņēmi aizmugurējo el logu kompletu?
Ui, kādus 7 mēnešus jau mētājas pa bagāžnieku, tik tagad apskatījos shēmas, ka īzī ievilkt tos Ķēros klāt!
Man a piedur tas bagāžnieka mazais spoilerītis super izskatās.Ar tādu iegādāšos
Motortelpā vnk skaisti - no gāzes iekārtas ne "smakas"
Protams, viss pārējais arī ir stīgā
Protams, viss pārējais arī ir stīgā
Paldies! Man jau pašam arī lēnām sāk patikt tas, par ko top! :gigle: Galvenais novest visu līdz galam! Trakākais tikai priekšā - sakrāsot visu
Tieši tā te vēl trūkst - svaiga krāsojuma
Kur tev nolikts gāzes reduktors ?
pats vienkārši pāreju no 4cyl uz 6cyl un vecajā vietā zem filtra kastes 6cyl vairs nav vieta, tāpēc prasu
pats vienkārši pāreju no 4cyl uz 6cyl un vecajā vietā zem filtra kastes 6cyl vairs nav vieta, tāpēc prasu
man ir tas pogu ramitis tik vinsh ir hrometais bet oem (man nepatika nomainiju uz melnajiem ka ari oem spidometru ar rinkiem nomainiju pret bez rinku(man likas parak slaaviski ))
Stāv pie kreisās "glāzes", kur bākas ventilācijas ogļu filtrs stāv by default.sigais rakstīja:Kur tev nolikts gāzes reduktors ?
Nē, nē, paldies Nav nemaz tāds retums, lai tagad ņemtu hromētoputans rakstīja:man ir tas pogu ramitis tik vinsh ir hrometais bet oem (man nepatika nomainiju uz melnajiem ka ari oem spidometru ar rinkiem nomainiju pret bez rinku(man likas parak slaaviski ))
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- …
- 130