dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- …
- 130
- chevron_right
Ja visu darīsi kārtīgi un pārstiepsi akumulatoru no priekšas uz grabažnieku, tad reduktors smuki iet iekšā akumulatora vietā. Pēc tam gāzes caurules var izvilkt pa dzinēja aizmuguri un reduktoram virsū uzlikt oem akumulatora kasti ar vāku. Ar nosacījumu, ja sprauslas ir zem ieplūdes kolektora, tad vispār viss ir smuki un kārtīgisigais rakstīja:Kur tev nolikts gāzes reduktors ?
pats vienkārši pāreju no 4cyl uz 6cyl un vecajā vietā zem filtra kastes 6cyl vairs nav vieta, tāpēc prasu
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
malacis.
skatos ka busi izlasijis lidz galam to diy pdf failu logiem
katra zinjaa labak ir izdarit vienreiz pa pareizo nevis divreiz pa nepareizo, es ar tagat liksu klat pa pareizo, tik jasadabon no dilera wiring loom.
skatos ka busi izlasijis lidz galam to diy pdf failu logiem
katra zinjaa labak ir izdarit vienreiz pa pareizo nevis divreiz pa nepareizo, es ar tagat liksu klat pa pareizo, tik jasadabon no dilera wiring loom.
...
Ui, nē.. to pdf'u vispār nav jēga lasīt Paskatījos ETM'ā un sapratu, ka 5 vadi tikai
Ko nozīmē "loomi"? Ja domā shēmas, tad jā, protams! Bez tām es pusi nebūtu savilcis, kas man tahad ir
wiring loom ir kabeļi nezinu kā tas latviski tulkojas precīzi. Vāciski ir kabelbaum. kabeļu koks izklausās jokaini
Tā arī likās.. Loom = pravodka
Kam man "loomu", ja ir pilna garāža vadiem?
Kam man "loomu", ja ir pilna garāža vadiem?
pavisam cita garša ir saspraust oem vadus, kas der pa krāsām un nav jāķīmiķo nezkas.
Jauni OEM vadi tā ar ir manta -saspraud tik pa štekeriem un vis strāda
Jauni OEM vadi tā ar ir manta -saspraud tik pa štekeriem un vis strāda
es iekjershu veselu visu no dilera, visus vadus ar relejiem. tie man nau tapat.
ps, nevareju izdomat kaa latviski skanetu tas loom, tapec teicu angliski, jo vards pravodka bija peksni izkritis no galvas
ps, nevareju izdomat kaa latviski skanetu tas loom, tapec teicu angliski, jo vards pravodka bija peksni izkritis no galvas
...
es te vienreiz pētiju un sanāca ka jaunu nevar dabūt tikai pašu svarīgāko-kloķīšus kas atver logu.
loomu jau var dabut to man ar tikai vajag. jo man tada izgashanas vien sanaca ar saviem logiem.
...
Netiku iekšā Go Planet mazgātuvē.., vismaz nofotografējos pie tās mazgātuves
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Klusā daba
izskatās diezgan labs sēdinājums
Priekšā man pietiek, bet aizmuguri gan gribētos pa kādi 3cm dabūt zemāk, bet pagaidām dēļ diskiem nesanāk..
pretii go planet ar ir moika tik tur par 1 ls dargak bet kvalitatiivaak mazgaa.
īstenība tu esi retias no foruma par kuru biju pārliecināts, ka viņš nekad baigi nesēdinās auto, bet nu laikam salūzt visi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- …
- 130