dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- …
- 130
- chevron_right
Pagaidām, cik esmu redzējis, visiem karājas Šim gan glauni stāv!
Bet nekas baigi muhļīts un regulēts tur nav... Vienkārši kronšteini ņemti no 325 gala bunduļa, moš tur tā sāls.
Man arī no 325i.. :) Mani vecie kronšteini.
m bunduljiem vispar ir savadaki kronsteini, bet reali jau lietas butibu tam nevajadzetu mainit
...
vareji pie mums apelsina pieskriet mes tev ar fleksi veco butu saisinaju\si un viss butu gareidogMa rakstīja: To gan zinu, tāpēc arī liku Vienkārši nesmukumu īpaši nefočēju, bet apskaidrojot - pats bundulis karājas pa zemu, t.i., pārāk tuvu zemei, kā arī viens sāns tā kā zemāk, tātad šķībi stāv. Jāpaspēlējas ar kronšteiniem, lai izlīdzinātu nesmukumu
P.S. Tevis dotajās bildēs to pašu var redzēt - nesmuki jau no rūpnīcas karājas tas bundulis
Man ir cits variants, kā to panākt
Nezinu, kas pa sakritību, bet pēc izpūtēja maiņas, ar pilnu gāzes balonu varu nobraukt pa 60+km vairāk wtf?
Nezinu, kas pa sakritību, bet pēc izpūtēja maiņas, ar pilnu gāzes balonu varu nobraukt pa 60+km vairāk wtf?
Braucot uz Latgali, pēc lietus dabā parādijās neparastas krāsas Nācās apstāties!
Bildes uzreiz no aparāta, bez apstrādes
Bildes uzreiz no aparāta, bez apstrādes
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nu ideāli.
2.3. ideālas bildes + smagais fonā!
Izskatas ka Dogma laiks mainit tev profesiju vai ari aizdomaties par hobiju jaunu...
Jāmēt beidzot tas E36tais malā, nafig
pirmspēdējā bildē rati šķibi!?
Objektīvs kāds īpašs jeb kāds bildi apstrādājis?
Kas par fočuku?!
Kas par fočuku?!
Par semaku sāc domāt?
Bildes jau ideālas
Nezinu kā jums,bet man fočējot ar parastu ziepju trauku arī sanāk reizēm bildes ar ratiem šķībiem,tas tāpēc ka autiņu paņem vairāk uz kadra malu.erda rakstīja:pirmspēdējā bildē rati šķibi!?
Kas par fočuku?!
Kaut kāds Olympus spogulis ar parastu objektīvu Pagaidām man šie fočuki īsti nepazīstami. Rati jau ir šķībi, tik no šī lenķa tā izskatās, ka vairāk šķībi. Vispār neko neesmu apstrādājis, uzreiz no fočuku iepumpēts šeit.erda rakstīja:pirmspēdējā bildē rati šķibi!?
Kas par fočuku?!
Gandrīz E36tais nav piemērots tādiem braucieniem, t.i., ar tādu ritošās setupukristaps90 rakstīja:Par semaku sāc domāt?
bildes super
tev ta kamera vienmer un visur ir lidz?
tev ta kamera vienmer un visur ir lidz?
dogMam nepierasti foto.
Nu pēc metadata Olympus E-420, tāds pats kā man.erda rakstīja:pirmspēdējā bildē rati šķibi!?
Kas par fočuku?!
Tā kā tā bilde ir pie 14mm, pieļauju ka izmantots štok objektīvs (14-42), un viņam tuvajā galā ir tāda īpatnība, nedaudz pastaipīt, zato labi tuvplāni sanāk.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- …
- 130