Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- …
- 2228
- chevron_right
manam dizeļvaģim ir 2.75 pie 90km ir kkur 2,4rpm
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
uz dragi taisas vai mekle iespeju ka iepist kapeiku neizterejot kapeikasseeingman rakstīja:viņi tur runā par dīzeļa diferenciāli, ja nekļūdos 2.50
uzminēji, taisos iepist kapeiku neiztērejot kapeikas
lai to kluci uzliktu cik saprotu neko vairāk par viņu pašu nevajag jeb vēl kas jāpērk klāt?
lai to kluci uzliktu cik saprotu neko vairāk par viņu pašu nevajag jeb vēl kas jāpērk klāt?
Šodien braucot garām jau iebraucu apskatīt kāda izskatās tusiņa vieta
un kā?
Nu gan jau būs labi tik nevaru iedomāties kur tās mašinas salikt,itkā lielu laukumu neredzēju un iesku visiem lēnām braukt iekšā teritorijā,kam sēdinātas mašīnītes,īpaši neložņaju bij bails ka pa galvu vēl nedabū
njaa skaidrs... tad jau tiem kam sedinajums vajadzes atstaat uz sosejas..
Iebraukt jau var nevaig tik skriet,uz ceļa turpat blakus nevar atstāt jo zīmes saliktas,stāvēt aizliegts ,tās ar izpētiju lai tusiņš nesanāk pa dārgo
Bet jūra mmm tik tuvu,uz poham varēsiet elpot svaigu gaisu vismaz
Bet jūra mmm tik tuvu,uz poham varēsiet elpot svaigu gaisu vismaz
Pēdējais labojis Doriņa - 07 Mai 2012, 22:08, kopā labots 1 reizi.
Ir tur normāls laukums, kadām 6 mašinām + vēl pa teritoriju var izmētāt, ja nekas tur nav mainījies :) .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Atvainojos puiši, bet es pilnā Ta nopriecajos ka motora galvai nav plaisu Juuuuu
ha.. bet kur tad pārējie liks savus auto?jeb domājiet ka būs maz mašīnu?Bubulis rakstīja:Ir tur normāls laukums, kadām 6 mašinām + vēl pa teritoriju var izmētāt, ja nekas tur nav mainījies :) .
Ja ir lielais dīzeļa reduktors, tad nekas nav jāmaina, tik samaini pašus reduktorus vietām.seeingman rakstīja:Man sanāk 3k rpm 125km/h pēc spidometra, domāju , ka man ir 2.93 diferenciālis
Tiem dīzēļa diferenciāļiem nāk lielās vai mazās pusasis? Un vispār kā ar uzlikšanu?
Tur var vairāk, nekā 6 mašīnas nolikt. Tur visiem pietiks vieta, kur nomest savu drapaku Bez stresa.Gunjka rakstīja:Tur daudz vairāk pa 6 mašīnām placī var nolikt. Tur visiem būs, kur auto nolikt, bez stresaBubulis rakstīja:Ir tur normāls laukums, kadām 6 mašinām + vēl pa teritoriju var izmētāt, ja nekas tur nav mainījies :) .
ha.. bet kur tad pārējie liks savus auto?jeb domājiet ka būs maz mašīnu?
Kāda ražojuma gāzes iekārtas Jūs ieteiktu likt manam sešcilindrīgajam auto?
Cik mums toreiz saimniecīte teica - esot bijis rekords kādi 150 auto tur saparkoti.Bubulis rakstīja:Ir tur normāls laukums, kadām 6 mašinām + vēl pa teritoriju var izmētāt, ja nekas tur nav mainījies :) .
Chau visiem... nez vai te ir pareiza vieta kur rakstiit, bet nu labi...
steidzami uz ritdienas riitu, t.i. 09.05.2012, vajag 2(divas) celniecibas kivers, ja kads varetu aizdot, vai iemainiit pret kko garshigu, butu forshi...
PM vai 22151087...
steidzami uz ritdienas riitu, t.i. 09.05.2012, vajag 2(divas) celniecibas kivers, ja kads varetu aizdot, vai iemainiit pret kko garshigu, butu forshi...
PM vai 22151087...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
negribu but orģinals bet nu dzen tik uz servisu pie kada normala elektriķa pats tapat tu nesataisisi
es tev labak ieteiktu akim klemes nonemt
shurikam slikta pieredze :ugunsdzeseji:
shurikam slikta pieredze :ugunsdzeseji:
Nepažēloju riepas un bik pamēģināju kā iet man aparāts,no vietas aiziet kā pa granteni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- …
- 2228