Zurka
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 19
- chevron_right
Njā, un izskatījās arī ideāli.
Kraasa Glasurit 55Ls litraa un laka APP apmeeram 15Ls litraa! Lai NORMAALI nokraasotu buferi ir vajadziigi 200gr kraasas,taatad attieciigi vari sareekjinaat visu kopaa!dogMa rakstīja:Kas tā pa krāsu? Man bampera krāsošana sanāca kopā max 10Ls (ar savu darbu etc.) :)Orkaans rakstīja:Man jau ar bij taads jautaajums
Kraasa vien jau izmaksaa kaadi 15Ls nerunaajot jau par paareejiem materiaaliem
Protams ka var izdariit visaadus briinumus, bet iet runa par nokraasoshanu ,kaa to prasa tehnologjija
Sev es varu nokraasot buferi ar 50 gramiem Panjemot no plaukta kraasu paarpalikumus ar liidziigu toni un peec tam plaanaa kaartinjaa paarpuushot paari iisto kraasu
Pēdējais labojis Orkaans - 13 Jan 2012, 08:48, kopā labots 1 reizi.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Te jau ir daudz taadi ,kas ar baloninjiem sakraaso sev auto un bljauj ,ka ir ideaaliRuu rakstīja:Njā, un izskatījās arī ideāli.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nē, nē, man baloniņš ir tabu :) Katra krāsa maksā citādāk, tas tiesa, bet, nu, vismaz man bija salīdzinoši lēti :)
Un veelviens siikums Tu pats noteikti nekraasoji!!!
(ne jau visiem rados ir kraasotaaji)
(ne jau visiem rados ir kraasotaaji)
Protams
labprāt iedotu kārtīgi nokrāsot, bet laikam ka pats krasošu nebuus ideāli noteikti bet derēs
miegains izskatas
kādās cenās tas tur iet?
Kods: Izvēlēties visus
RENIO » 30 Jan 2012, 23:34
kādās cenās tas tur iet?
atradu pa sakarīgu cebu man šķiet http://www.ebay.com/itm/Camber-Plates-E ... 702wt_1187
bet vai tiešām nebūtu lētak kkur materiāku + lai uztaisa pēc izmēriem ? varbūt kāds intresējies
bet vai tiešām nebūtu lētak kkur materiāku + lai uztaisa pēc izmēriem ? varbūt kāds intresējies
āIdeāli nopublicē darba gaitu, rezultātu
laikam pats skicēšu bet nu tā padomāju nekam grūtam nevajadzētu būt . vienīgi pa tām regulējuma skrūvēm domaju vnk tā pievelkot ar 4 skr. vai nekur nepeldēs
materiālu kādu ?! nerūs tēraudu ?
materiālu kādu ?! nerūs tēraudu ?
nerzu nee, jo detala izskatas pec vismaz 8mm biezas un atrast vietu kur ar lazeri izgriest nerzu virs 6mm bus pagruti. vari meginat griest ar plazmu bet pec tam bus jaapstradaa malas jo isstisies pec kropla.
es taisitu no 8 vai 10mm bieza parasta dzelza un miers.
nu kad uzdizaino tad pado zinju ko tu tur esi uzrasejis, ja viss bus pareizi aizsutisu tev vienu izgriestu komplektinu pa velti
es taisitu no 8 vai 10mm bieza parasta dzelza un miers.
nu kad uzdizaino tad pado zinju ko tu tur esi uzrasejis, ja viss bus pareizi aizsutisu tev vienu izgriestu komplektinu pa velti
...
palielam esu jau uzrasējis (kad būs kārtīgi uzrasēt nosūtīšu )bet neesu izdomājis ar to vidējo gultni kas un kā likt apakšējā plāksnē un metināt klāt , laikam jau ne ?! ? nezinu izmērus tam gultnim (pagaidām) Ja kādam metājas atbalsts iedodiet izmēru gultnim
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 19