2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 72
- chevron_right
Nu man tā arī bija. Un ja kas nokrīt pa tumsu zemē, tad ideāli noder
Ļoti atvaino kungs, ka nelasīju katru teikumu tavā topicā pirms izteicu savu viedokliRidlihs rakstīja:Aduks rakstīja:man sķiet ka pa daudz. atkal-kas par daudz,tas par skādi.
Tās led virtenes ņemtu nost..
Tak cik var teikt, ka tā led lenta ir uz atsevišķa slēdzīša un pa retam tiek ieslēgta kad sagribas:doh: vnk jāizspēlējas un patiesībā ļoti labi pilda salona apgaimojuma funkciju kad vajag, jo tā orģinālā baltā/dzeltenā lampa man reāli kaitina.
Var jau normāli atbildēt, neko traģisku nepateicu!
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Nevarēju saprast kāpēc tas kompis violets, bet tad apskatījos vēlreiz un kārtīgi izlasīju visu, sapratu Tad jau nav tik traki, viss vienā tonī vairāk vai mazāk.
Galvenais, ka pašam patīk
Galvenais, ka pašam patīk
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Kurā vietā Tu no manis redzi kādu uzbraucienu? viss ok, nevajag iespringt, man ar humoru viss čikiniekāAduks rakstīja:Ļoti atvaino kungs, ka nelasīju katru teikumu tavā topicā pirms izteicu savu viedokliRidlihs rakstīja:Aduks rakstīja:man sķiet ka pa daudz. atkal-kas par daudz,tas par skādi.
Tās led virtenes ņemtu nost..
Tak cik var teikt, ka tā led lenta ir uz atsevišķa slēdzīša un pa retam tiek ieslēgta kad sagribas:doh: vnk jāizspēlējas un patiesībā ļoti labi pilda salona apgaimojuma funkciju kad vajag, jo tā orģinālā baltā/dzeltenā lampa man reāli kaitina.
Var jau normāli atbildēt, neko traģisku nepateicu!
Tak cik var teikt, ka tā led lenta ir uz atsevišķa slēdzīša un pa retam tiek ieslēgta kad sagribas
Viss teikums :) It īpaši ja teikumu uzsāk ar vārdu Tak cik var teikt.... Uzbrūkoši veidots teikums
man vienalga ja godīgi.. So - no hard feelings!
Viss teikums :) It īpaši ja teikumu uzsāk ar vārdu Tak cik var teikt.... Uzbrūkoši veidots teikums
Cienot citus Tu cieni sevi.
Nu nez, es te sēžu ar smaidu nevajag tik tieši uztvert visu varbūt, katrā ziņā nemazākā merā Tevi nevēlējos aizskart. Viss ok, izsaki savas domas, priekš tam taču forums ir, lai padiskutētu nevis plūktos
Uzbrūkoši veidots teikums kidsAduks rakstīja:Tak cik var teikt, ka tā led lenta ir uz atsevišķa slēdzīša un pa retam tiek ieslēgta kad sagribas
BMW-Big Money Waste
Te nav powers, te ir jāuzmanās kādā tonī un kam Tu ko saki
nomazgāts un sakopts pirms brauciena uz Igauniju
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kā man besī ka saliek tos numurus ar vārdiem
nu izbesies, paliks vieglāk
Nekas nav darīts kā tikai nozibināti kādi 700km, un bembīts bijis apskatīt drusku kaimiņu zemi Igaunija un Sāremā, kā arī pavizinājies ar prāmi
Bembīts pirmo reizi mūža brauc ar prāmi. Uzticami gaida Arensburg (Hotle & Spa) stāvvietā. Neliela fotosesija mājupceļā jau Nešķirami draugi Pirms prāmja. Mājas tuvojas. Pēc šī vadoties, bembīts gribēja pamēģināt rallijā pabraukt, bet izdevās atrunāt
Bembīts pirmo reizi mūža brauc ar prāmi. Uzticami gaida Arensburg (Hotle & Spa) stāvvietā. Neliela fotosesija mājupceļā jau Nešķirami draugi Pirms prāmja. Mājas tuvojas. Pēc šī vadoties, bembīts gribēja pamēģināt rallijā pabraukt, bet izdevās atrunāt
No priekšas baigi patīk, tāds foršs stocks, bet kā ieraugu aizmuguri, tā visas domas sagriežās - tur kautkas ir pa daudz... Spoileris, tā ''numurzīme'' un tās uzlīmes kautkā nav pa manam.
stock vnk ir winter edition priekš vasaras būs
Nu kad tikšu pie GT spoilera, tad šitas tiks noņemts. Nummurzīme ir dāvana uz Ziemassvētkiem un nav īsti citur kur likt pagaidām
Nu kad tikšu pie GT spoilera, tad šitas tiks noņemts. Nummurzīme ir dāvana uz Ziemassvētkiem un nav īsti citur kur likt pagaidām
p.s.
Nixon, Tu varbūt VNZ domāji?
Nixon, Tu varbūt VNZ domāji?
Nu, no priekšas tāds ļoti solīds, bet aizmugurē uzreiz kautkas liekas pa daudz, that's all.
Nē, nē... Runāju par to, kas aiz stikla un to var pielikt garāžā pie durvīm.
Nē, nē... Runāju par to, kas aiz stikla un to var pielikt garāžā pie durvīm.
ir, ir tas aizmugurējais logs paraibs
es taču sapratu par kādu nummuru iet runa
es taču sapratu par kādu nummuru iet runa
lietotāja Linda drusku uz ātru roku safotožopēja manu bembi, lai rodas skaidrāks priekšstats, kā tad visam aptuveni beigās jāizskatās, un kad ir pareizais ceļš uzsākts, kura plānošana un ideja tam visam radās vairāk kā pusgadu atpakaļ
Pa manam tādam zolīdam stock sedanam nederēs visādas pokemonu krāsas, only alumīnija nokrāsas ...
d[-_-]b
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …