sajūgs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 83
- chevron_right
Man arī tā liekas, bet nu 100% neesmu drošs.
Baigi sagribējās stikla lūku
Baigi sagribējās stikla lūku
Kam Tev parastu lūku, taisi uzreiz panorāmas, pa visu jumtu
Tad jau moš labāk uzreiz kabri...
Vo! Tu esi uz pareizā ceļa..
Smejies vai nē tā ir mans viens no "slapjajiem sapņiem"
Man nenormāli patīk krabis tik ilgi kamēr viņam ir nolaists jumts.. Ar uzlaistu jumtu ne pēc šā, ne pēc tā izskatās..
Tādēļ ir vajadzīgs cietais jumts, lai varētu uzlikt un izskatītos pēc kaut kā
Arī tāda nesmuka līnija viņam ir. Vot ja ar jumtu izskatītos kā kupeja..
Nu kā sakot gaumes jautājums.
durvju ručkām slēdzeni taču var nomainīt vane un atsevišķi nopirkt?
ir kads isti ticis skaidriba ar to spararatu atvieglinasanu?
man 323. ari sajugs iet uz galu. varbut ir kads kas var to izdarit + m50b25 iepludi uzstutet???
man 323. ari sajugs iet uz galu. varbut ir kads kas var to izdarit + m50b25 iepludi uzstutet???
No kādiem modeļiem der priekšējais stikls priekš e36 kupejas?
No sedaniem der?
No sedaniem der?
Tikai no kupejas.
PaldiesdogMa rakstīja:Tikai no kupejas.
Ir kāds ņēms kupejai priekšējiem sēdekļiem sliedes nost? Varbūt netā kkur ir kā to izdarīt?
Baigi aprūsējušas,gribētos pārkrāsot.
Baigi aprūsējušas,gribētos pārkrāsot.
nekas traks tur nebija! nem ara kreslu! talak iznem ara sezamo dalju un tad tev paliks tikai ramis! pasu sliedi gan neesmu nemis nost, bet tur pat jau vien biju! viegls un vienkars proicess! grutakais, ja to ta var nosaukt, bus iznemt un ielikt kreslu!
...
tāds visdrīzāk dumjš jautājums,bet nu labi!
Kāds ir saskāries ar detaļām no "ORIGINAL IMPERIUM" kādas tās ir! vnk interesē kardāna šarnīrs un epartos šīš firmas ražojumam aizdomīgi cena gandrīz uz pusi lētāka! vai labāk neriskēt un ņemt kādu citu ražojumu! Vnk dotajā brīdī nav pārāk daudz naudas lai varētu tā īpaši tēlot izvēlīgo,bet arī iegrābties negribas
hmm piemēri:
ORIGINAL IMPERIUM - 13.82Ls
SWAG - 24.25Ls
LEMFÖRDER - 26.41Ls
FEBI BILSTEIN - 42.17Ls
Kāds ir saskāries ar detaļām no "ORIGINAL IMPERIUM" kādas tās ir! vnk interesē kardāna šarnīrs un epartos šīš firmas ražojumam aizdomīgi cena gandrīz uz pusi lētāka! vai labāk neriskēt un ņemt kādu citu ražojumu! Vnk dotajā brīdī nav pārāk daudz naudas lai varētu tā īpaši tēlot izvēlīgo,bet arī iegrābties negribas
hmm piemēri:
ORIGINAL IMPERIUM - 13.82Ls
SWAG - 24.25Ls
LEMFÖRDER - 26.41Ls
FEBI BILSTEIN - 42.17Ls
coupe 2.8
es personigi par tadu firmu dzirdu pirmo reizi!
nu ja jau nau peso sobrid, un doma nemt to letako, tad ari nem un tad jau velak redzesi kads bija! ir jau teiciens , skopais maksa divreiz, bet nu nevajag ari aizmirst ka krize ir. bet ja peso pietiek un vienkarsi skopojies, kaukam labakam, tad gan velak ja gadijuma kas, varesi vainot tikai pats sevi
nu ja jau nau peso sobrid, un doma nemt to letako, tad ari nem un tad jau velak redzesi kads bija! ir jau teiciens , skopais maksa divreiz, bet nu nevajag ari aizmirst ka krize ir. bet ja peso pietiek un vienkarsi skopojies, kaukam labakam, tad gan velak ja gadijuma kas, varesi vainot tikai pats sevi
...
prieks mana bumbiera man nav nekas žēl,bet tieši uz šo mirkli ir tāda dilēma pacēlusies,bet detaļu ta vajag!
coupe 2.8
kas ir kardaaana sharniirs?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12