dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 130
- chevron_right
Nav sanācis satikt
Tad veiksmīgi ar tiem tikties
Sen bij laiks!
Izskatā pa glauno!
Izskatā pa glauno!
Aizmuguri zemāk!dogMa rakstīja:2 varianti:
- pacelt biku augstāk augšu;
- nosēdināt dirsu
Priekšu arī vēl var nosēdināt, jeb riepas profils neatļauj?
Profils neļauj. Var, bet moš 2mm zemāk, bet tad būs pavisam traki :)
Es gan ar koilām vēl nejūtos tik drošs, ka varētu vēšā mērā bedrēm maukt cauridogMa rakstīja:Dzīvē izskatās, ka tiešām aizmugure jālaiž lejā :)
Jap, tā arī ir, var maukt un neuztraukties.
P.S. Nesmuks ruslans arkā
var arii vel zemak tas ir pieraadits!dogMa rakstīja:Profils neļauj. Var, bet moš 2mm zemāk, bet tad būs pavisam traki :)
Šis vēl ir sīkums.. Otrā pusē vēl sāpīgāk :)chaboska rakstīja:Es gan ar koilām vēl nejūtos tik drošs, ka varētu vēšā mērā bedrēm maukt cauridogMa rakstīja:Dzīvē izskatās, ka tiešām aizmugure jālaiž lejā :)
Droši vien, bet man ar šo jau ganatakeshi rakstīja:var arii vel zemak tas ir pieraadits!dogMa rakstīja:Profils neļauj. Var, bet moš 2mm zemāk, bet tad būs pavisam traki :)
tad jau tu vel neesi redzejis nesmuku ruslanu!!!chaboska rakstīja:Es gan ar koilām vēl nejūtos tik drošs, ka varētu vēšā mērā bedrēm maukt cauridogMa rakstīja:Dzīvē izskatās, ka tiešām aizmugure jālaiž lejā :)
maari! kur slieksni palika? vai ari es kaukoi palaidu garam?? bet koilas man jau patik, ipasi prieksas sedinajums!!! un pasaki cik isti liela ackiriba bija lai abus sanus saraguletu vienadi?!dogMa rakstīja:Paldies, paldies :) Tikai netīrs
...
Sliekšņi stāv un gaida, kad nokrāsos
Noregulēt ātri, ja pa rokai ir metrmērs :)
Noregulēt ātri, ja pa rokai ir metrmērs :)
5dien braucot mājās..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Skatos un pētu tavu projektu, malacis esi baigi labi pastrādājis :) šī krāsa ari baigi labi izskatās labi ar melno savā starpā spēlējas .
Aha, man arī ļoti patīk šī sudraba krāsa, bet vajag vēl uzpulēt, šo to sametināt/pārmetināt un būs zaibis Tikai laiku un pacietību..
Paldies par uzslavu
Paldies par uzslavu
Pozitīvas izmaiņas pēdējā gada laikā, atceros kad vēl bija ar smalkajiem diskiem un bez Mpakas
Tagad uzreiz tāds smuks ///M paskats.
Tagad uzreiz tāds smuks ///M paskats.
"Smalkajiem"
Sadabūts oriģinālais trīsstūris un uzreiz ielikts vietā Paldies RENIO.
Kā arī sadabūts mazais šifterīts + saliktas jaunas detaļas. Par to paldies siikajam Atliek tik uzlikt.
Kā arī sadabūts mazais šifterīts + saliktas jaunas detaļas. Par to paldies siikajam Atliek tik uzlikt.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ņem par labu
P.S paldies par bačoku
P.S paldies par bačoku
Tas trīstūris tur normāli piestiprinās? Izskatās ka pa LV ceļiem varētu kaut kur aizlidot.
Turas ļoti labi. Otrā pusē, nevis uz lukturu, ir tādā kā mēlīte, kas nospriego. Mēģināju kratīt, stāv kā ieaudzis :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 130