ieteikumi. Jautājumi +atbildes=rezultāts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 25
- chevron_right
Kādu simple čatu virs foruma?
Priekš kam čatu? Par maz sadaļu, kur vienkārši papļāpāt par neko?
lai instanti sūtītu ziņu, info, nav jārefrešo lapa.
Topiku subscription nedarbojas.
paarlikām uz lejju un skype uz local. varbūt kādu ms būs labāk..Jonjis rakstīja:Kāpēc google analytics ir headerī nevis footerī?
+ to skype JS arī varētu pārvākt uz local ./
saprotu ka tu vēlējies lai uz epastu naak zinjas ja? pagaidaam skiet tur tie e-pasti sastrēgst- varbūt sataisīšu . ticamākais ka uz martu, moz ātrāk tiksim uz labāku vietiņu- serveri, savādāk response laiks tāds nekāds :)Jonjis rakstīja:Topiku subscription nedarbojas.
Jā, tieši tā. Vai izmanto SMTP serveri, jeb caur mail function - "Use SMTP server for e-mail: yes/no"?
Šobrīd shared hostings? Kādi plāni nākotnē?
Šobrīd shared hostings? Kādi plāni nākotnē?
laikam salabojaas.. bija smtp servers, bet peec peedeejaas paarneshanas neviens nebija nomainijis loginu un paroli :)
skiet arii paroles neviens nevareeja atjaunot..
shobriid jaa kautkaads shared hostings. plāni tā teikt nav īpaži izpaužami, jo tiks turpināta tradīcija izvietot par velti :)
skiet arii paroles neviens nevareeja atjaunot..
shobriid jaa kautkaads shared hostings. plāni tā teikt nav īpaži izpaužami, jo tiks turpināta tradīcija izvietot par velti :)
Neatkarība - labākā lieta...
Man te radās viens jautājums, vai ir iespējams nomainīt lietotājvārdu? Cik zinu, ka citos forumos to takā varot izdarīt moderātors vai admins.
Var griezies pie Dogmas... :)raivers2 rakstīja:Man te radās viens jautājums, vai ir iespējams nomainīt lietotājvārdu? Cik zinu, ka citos forumos to takā varot izdarīt moderātors vai admins.
Kapēc nav tāda iespēja koriģēt katram savu topiku ? domāju dzēst postus ?
Savus postus var, bet kāpēc lai varētu dzēst svešu cilvēku postus? Ja grib patīrīt, droši rakstam moderiem PM, visu satīrīs, protams, vadoties pēc noteiktiem standartiem.
augšā ir tāda vēstulīte, kad piedāva linku sūtīt uz epastu. kļūda ir pogas nosaukumā - Pāršutīt draugam pa e-pastu
ir iespēja idzarīt tā ka es redzu savus postus, nevis tikai topika nosaukumu, kurā es esmu kaut ko rakstijis! Runa par sadaļu -skatīt savus ziņojumus-!
Foruma laiks atpaliek par 1h :)
100x atrunāta tēma, pārliec vadības panelī uz vasaras laiku!
Lietotāja vadības panelis -> Foruma Iestatījumi -> Mana Laika Zona -> UTC +2skasap rakstīja:Foruma laiks atpaliek par 1h :)
Jāpārslēdz pašam.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …