Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 2228
- chevron_right
Man vinjsh ir 1998 gada 11 meenesis un diezgan labaa komplektaacijaa ,tapeec arii taada veeriibajurcis rakstīja:Naisss, tas der, uzreiz tāda pacilātības sajūta e39 vērtībā..
Pats savaa laikaa vinju iegaadaajos par 3000Ls
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Un tava auto vērtība tik tiešam in 2.5k lati? vai tas tā smuki tika viss uztaisīts?Orkaans rakstīja:Auto veertiiba ja nemaldos bija noraadiita 2500Ls
Jaa jaa! e30 un e36 paliek arvien daargaakiMartinez rakstīja:vot jā,šodien skatījos un nevarēju iebraukt kādēļ e39 tik lēti? vai es galīgi atpalicis no dzīves?
P.S. sen nebiju ss ložņājis
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
tpc kad e39 lūzt biežāk kā vajag
Nu ir jau gan taa veertiiba taada!rews rakstīja:Un tava auto vērtība tik tiešam in 2.5k lati? vai tas tā smuki tika viss uztaisīts?Orkaans rakstīja:Auto veertiiba ja nemaldos bija noraadiita 2500Ls
Tu labāk beidz lauzsties un rādi ko nopirkiRolands rakstīja:tpc kad e39 lūzt biežāk kā vajag
Tagad jau noteikti ar pareizo motoru
Nu nav viņš vēl gluži manā īpasumā vēl,gaidiet,es pats nevaru sagaidīt,ja kas
uteo rakstīja:Tagad jau noteikti ar pareizo motoru
bet intrigu saglabā , nekas, es parīt laidīšu uz ādažu pusi, ieskriešu pastīšos- kas garāžā stāv
A, kapēc vēl nav tavs, kur problēma ?Rolands rakstīja:Nu nav viņš vēl gluži manā īpasumā vēl,gaidiet,es pats nevaru sagaidīt,ja kas
To es domāju par Orkāna autorews rakstīja:uteo rakstīja:Tagad jau noteikti ar pareizo motoru
bet intrigu saglabā , nekas, es parīt laidīšu uz ādažu pusi, ieskriešu pastīšos- kas garāžā stāv
Tur tgd audi stāv bet nepadomājiet kad mansrews rakstīja:uteo rakstīja:Tagad jau noteikti ar pareizo motoru
saimnieks nav latvijā :)rews rakstīja:A, kapēc vēl nav tavs, kur problēma ?Rolands rakstīja:Nu nav viņš vēl gluži manā īpasumā vēl,gaidiet,es pats nevaru sagaidīt,ja kas
Ir pa ķeksi arī rolanda tēmaiuteo rakstīja:To es domāju par Orkāna autorews rakstīja:uteo rakstīja:Tagad jau noteikti ar pareizo motoru
Jā labs e30 ar labu komeplektāciju maksā tik cik normāls e39 3.0d Skatos ka pēdejā laikā e36 - kuriem laba komplektācija un nav vizuālu kasjaku maksa labu naudu. Pliku e39 var dabūt jau pa 1000 ls laikam pat mazāk, tas lai parādītu cietiem ka vari tādu atļauties, bet ekstras: rižie pagriezieni velūra salons, un kandiškas vieta 4 grozāmie kloķi.
Labāk tad braukt ar pilnu e36
nu es a tā sāku skatīties! ka jāņem būs laba kūtiņa!
Jautājums kūtiņu īpašniekiem,kā ir ar vietām? jūtams,ka lielā pakaļa,var iekrāmēt kko iekšā? vai tas tik tā nosaukums!
Jautājums kūtiņu īpašniekiem,kā ir ar vietām? jūtams,ka lielā pakaļa,var iekrāmēt kko iekšā? vai tas tik tā nosaukums!
coupe 2.8
Sabim vieta pietiek
Un galvenais ,ka muuzika labaak skan nekaa kupejaa vai sedanaa
es domāju gan,jo nav jau tās sienas
Orkaans rakstīja:Sabim vieta pietiek
nu pa to nešaubos,savā laikā v40 volvo sabi labi grabināja,bet ar to visi prieki beidzās,jo neko citu normālu nevarēja ielikt,tik sporta somu. Vnk laika gaitā vajadzētu otru auto(ģimenes) tāpēc tgd jau palēnām skatos,nevaru sadomāt vai e36 ir pietiekoši vietas vai tomēr paņemt normālā komplektācija e34 gotiņu
coupe 2.8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …